fbpx Skip to content

Köszönöm, hogy vagy

Szülőnek lenni ajándék. Egy a sok ajándék közül, amit azok kapnak meg, akiket egy csodálatos, angyali lélek kiválaszt a milliárdnyi csillag közül szülőjének.

A csillagok mind fényesen ragyognak, mégis vannak olyanok, akik valami többet, sugárzóbbat, ígéretesebbet mutatnak a földi életre várakozó angyaloknak.

Egy napon aztán megérkeznek a szüleik házába. A szívükben hozott szeretet a földi életre szánt tanítások sokasága. És mert az ember szeret emlékezni a csodáira, elnevezte az érkezésük napját születésnapnak.

A születésnapok emlékeztetők, arra is, hogy ezek a napok megismételhetők. Hálát adhatunk a gyermekünk érkezéséért naponta, a nap sok-sok pillanatában, arra gondolva, hogy milyen mennyei segítség az ő létezésük. Csupán azzal, hogy minket választottak, a saját változásunkra, fejlődésünkre milliónyi lehetőséget adnak.

Nem tudom másképp kifejezni a hálámat, mint hogy elmondom: a lányom, pontosabban a lányomként érkező angyal a legnagyobb tanítóm. Köszönöm, hogy az életemben vagy, az életemet már a születésed előtt beragyogtad, és én hálát adhatok a létezésedért naponta.

Tudom, hogy Isten vigyáz Rád. Eddigi életünk során többször megmutatta. És ez a legtöbb, amit átélhetek, mint anya.

***

Részlet a MEGÉRTEM. Ho'oponopono, az életem című új könyvemből. Megrendelhető postán, ára 2.900 Ft + postaköltség. Ide írhatsz több infoért és rendelésért: [email protected]