fbpx Skip to content

Érezd jól magad minden időben!

Amíg azt várod, hogy végre péntek legyen, akkor bizonyos, hogy nem vagy a helyeden. Ha a helyeden lennél, észre sem vennéd, hogy telnek a napok, mert inspirációból, szeretettel, tehetséggel, a létező legjobban teszed a dolgod.

Természetes, hogy a test elfárad, és szüksége van az alvásra, a pihenésre, de érdemes tudni, hogy amilyen a napod, olyan a pihenés és az alvás minősége!

Amikor a küldetésednek élsz, amikor ezzel szolgálod magad és szolgálsz másokat, tökéletesen mindegy, hogy hétfő van vagy vasárnap. A titok nyitja az, hogy a valódi küldetés önmagában pihentet, kikapcsol, szórakoztat. Igen, bármilyen komoly is az a feladat, amit el kell végezned, érezheted azt, hogy éppen most nyitogatod a szárnyaidat, és mintha a felhők fölé tartanál, olyan jól érzed magad. Alig várod a reggelt, hogy kelhess, még az órát sem kell beállítanod, mert tudhatod, hogy időben ébredsz.

Az sem fordul elő, hogy nehezen osztod be az idődet. Ha a helyeden vagy, minden pillanatban tudod a feladatodat. Ismered a fontossági sorrendet, és ha esetleg zavarba kerülsz vele, emlékszel rá, hogy átadd az irányítást Istennek.

Ahogy egymás váltják az évszakok, mindegyiknek van szépsége, tanítása, és könnyen leteheted azokat a nem működő programokat, hiedelmeket, emlékeket, amiket az emberiség velük kapcsolatban felhalmozott. Szó sincs arról például, hogy az ősz az elmúlás évszaka lenne. Ellenkezőleg! Itt kezdődik az új élet, csak éppen csöndben, láthatatlanul, visszafogottan, a mélyben, a gyökerek alján, a lélekben. Lehullanak a levelek a talajra, hogy azt táplálva segítsék a növények újjászületését, rügyezését, virágzását, termését.

És ha tél van? Persze lehet fagy, lehet hó, de nézd csak meg a jégvirágokat! Tele vannak élettel, milliónyi üzenettel és olyan formákkal, amit a véletlen ilyenekké nem alakíthat.

És télen jönnek az ünnepek, amiket a legnagyobb várakozás előz meg. Az élet ajándék. Az egész élet ünnep. Az év 365 napján ünnepelheted. Adhatsz hálát azért, hogy élsz, részese lehetsz most a Földi életnek, ami eddig soha nem látott lehetőségekkel kínál meg.

Olyan mélységeket láttat, amikben még soha nem volt része az emberiségnek. Neked minden pillanatban lehetőséged van, hogy felülről szemléld őket. Képes vagy magadat a problémák fölé emelni, náluk sokkal magasabb rezgésen élni. Isten mindennel ellátott, ami ahhoz szükséges, hogy minden körülmények között békében éld az életedet.

Isten segítsen tovább az utadon! Ha elakadnál, ha elhagyna a hited, kérlek, jelezd. Átsegítelek.

2x3 órás tréningről információt itt kérhetsz: [email protected]

ITT MEG IS HALLGATHATOD.