fbpx Skip to content

Ide születtél

Ide születtél, erre a földre, mert dolgod van vele. Ezt választottad, innen választottad ki a családodat. Olyan családot kaptál, ami a számodra tökéletes: van milliónyi lehetőséged, hogy gyakorold az együttélést, az elfogadást. Hiszen te kérted!

Választottál olyan életet, ami tökéletesen szolgálja a fejlődésedet. Igen, vannak benne kihívások, fájdalmak, nehézségek, beteljesülések, áldások és szépségek, és te mindennek részese vagy – hiszen ott vannak benned.

Emlékszel? Semmi nincs kívül, mert minden olyan, amilyennek te látod, és csak te látod éppen olyannak. Előhívod az emlékeidet, és Isten számtalan lehetőséget ad neked, hogy átadd neki mindazt törlésre, ami már nem szolgálja az életedet.

Csodálatos küldetést választottál a földi életedre, olyat, ami valódi szolgálat. Szolgálod vele elsősorban magadat, és szolgálsz vele másokat.

Olyan helyre születtél, ahol különleges, szakrális nyelven érintkeznek az emberek.

Választottál magadnak anyagi gazdagságot vagy szegénységet, egészséget vagy betegséget, szeretetteljes vagy nehéz kapcsolatokat – te írtad meg az életed tervét, és a kísérőid ezeknek a megvalósulásában segédkeznek. Mindenki, aki előfordul az életedben, szerepet vállalt, mert szeret téged.

Ezeknek tudatában talán könnyebb az élet…

ITT MEG IS HALLGATHATOD.