fbpx Skip to content

Ha nem érzed magad jól a Földön…

Ez a legjobb, ami történhet veled. Arra utal, azt jelenti, hogy még mindig nem emlékszel, ki vagy és miért jöttél ide.

Csupa jó hírem van.

A földi élet választható opció. Senkit nem kényszerítenek. Sorban állás van a Földre, mert olyan csodálatos iskola az ébredésre, ami – azt mondják, akik már voltak odaát is – sehol máshol nem valósulhat meg.

Ezt az életet te választottad. Magas rezgésen, a segítőiddel együtt megírtad az életed tervét, amiben minden fontos körülményt és részletet meghatároztál. Ez a terv arról szól, hogy miben kell fejlődnöd, milyen földi tapasztalatokat kell megszerezned (igen, sokszor fájdalmas dolgokat).

Mindazok, akik szerepelnek az életedben, ebben a tervben segítenek téged. Vannak köztük segítőnek, és vannak „ellenségnek” látszó személyek. De tudd, hogy mindannyian szerződtek veled, mert szeretnek téged. Ahonnan jöttél ugyanis, itt nincs más, csak a szeretet.

Amit a Földön átélsz, azok csupán átmeneti dolgok, folyamat, ami az evolúció útját jelenti, és ily módon kikerülnöd nem lehet.

Ha felismered mindezt, rájössz, hogy jöttél egy másik életből és tartasz egy következőbe, már nem kell visszatérned a Földre. Folytathatod az utad más bolygókon, más galaxisokban, amit emberi elmével, a Földről nem csak megérteni, de elképzelni sem lehet.

Ha nem érzed magad jól a Földön, éppen elérkezett a pillanat, hogy befelé fordulj, a saját életedért te vállald a 100%-os felelősséget, hiszen – amint tapasztalhatod – senki más nem teheti és nem is teszi meg helyetted.

Választhatod a legkönnyebb utat, átadhatod az irányítást Istennek, az Univerzumnak, a Teremtőnek – ahogy tetszik neked. Csak indulj el! Fogj hozzá most! Én várlak, a Ho’oponopono csodáival, hogy átadhassam neked azokat az eszközöket, amik engem elvezettek az ébredéshez, segítenek haladnom, fejlődnöm, önmagamra találnom, és helyreállítani a békémet. Történhet bármi körülöttem, nem rendít meg. Hálát adok mindenért, egész egyszerűen azért, mert a földi életet, a lehetőségeket, a csodákat ajándéknak tekintem. Kiválasztott vagyok, ahogy te is, hogy ebben részesülhettem.

🎧 ITT MEG IS HALLGATHATOD.