Skip to content

Zéró Frekvencia®

 Mi a Zéró Frekvencia®?
Maximális eredmények minimális erőfeszítéssel

A Zéro Frekvencia ® a tökéletes frekvencia, statika és rossz kapcsolatok nélkül. Emlékek, programozások, ítéletek, vélemények, harcok, félelmek nélkül, csak tiszta inspiráció.

A te Zéro Frekvenciádra ® hangolódni azt jelenti, hogy egy vagy az Univerzum inspirációjával és békében vagy a téged környező világgal.
Zérón felfedezed valódi identitásod és megismered valódi identitásod, ami kulcs a Paradicsom megtalálásához. Valódi identitásod tisztán hall, lát és érez, mivel egy az univerzum jóságával, és benne van az áramlatban.

Zérón már nem a füsttel (emlékek) szennyezett képernyőn át élsz, nézel és nem reagálsz. Már nem létezik benned a minidig igazam van és az utolsó szó igénye. Végül megszabadítod magad SAJÁT MAGADTÓL, elengedsz és engedélyt adsz az Univerzumnak.

Zérón megtalálod a bátorságot, hogy a szenvedélyed kövesd, a megfelelő kérdéseket tedd fel, elengedd a negatív programozást, bízz magadban, hálával élj és haladj.
A Zéró az, ahol az igazi varázslat történik!

Ahogy a Vonzás törvénye és a Ho'oponopono is tanítják, a gondolataink teremtik meg a valóságunkat. Zérón elengeded az emlékezeted által raktározott gondolatokat, az áramlatban élsz és elérsz Isten univerzumába. Azt tudtad, hogy a gondolataid 90 %-a tudatalatti? És ez az, ami irányítja a döntéseidet, véleményeidet, ítéleteidet, elvárásaidat és félelmeidet, ez az, ami akadályozza, hogy elérd valódi lehetőségeidet és belső békédet.

Ahelyett, hogy a jelenben élnénk, a múltban élünk az emlékeinken keresztül (füsttel szennyezett képernyőnkön keresztül). Ha megtanuljuk elengedni ezeket és visszatérni tiszta létünkhöz, Zéróra fogunk érkezni.
Amikor gyermekek voltunk, gondolataink tisztábbak voltak és közelebb voltunk a Zéró Frekvenciánkhoz® Idővel elkezdtünk mások hatására negatív vélemények és tapasztalatok hatalmába kerülni, amelyeket az emlékeinkben raktároztunk el.

Emlékezz, amikor gyermek voltál, nem voltak félelmeid és azt gondoltad, hogy minden lehetséges. Akkor még nem fertőződtél meg az élettel és az emlékeiddel. Döntéseid, véleményeid és ítéleteid alapja szabadok és spontánok voltak. Nem volt sok emlék, ami megfertőzzön. Kapcsolatod az Univerzummal tiszta és közvetlen volt.SZABAD voltál ÖNMAGAD lenni!

Mabel technikáival felfedezed, hogy könnyű elérned a Zéró Frekvenciádat®. Az ő titka megnyitja a kaput, hogy megtaláld identitásodat. Felfedezni, hogy ki vagy, ez a Kulcs. Utána lehetővé teszi, hogy a Szenvedélyed és az Inspirációd legyenek az iránytűid. Azok az eszközök, amelyeket Mabel felfedezett, segítségedre lesznek, hogy többet légy a jelenben, még tudatosabb és éberebb légy, amivel meg tudod fogalmazni a megfelelő kérdéseket és a megfelelő válaszokat éred el.

El fogod tudni engedni azt, ami nem te vagy, felfedezed, hogy valójában ki vagy és így valóban megszereted magad. Csak amikor megszereted és elfogadod magad, akkor vagy képes szeretni és elfogadni másokat.
Amikor megtalálod önmagad, megtalálod a szenvedélyed. Ha megtaláltad a szenvedélyed és a bizalmat, megtalálod a célodat. Amikor megtaláltad a célodat és azt csinálod, amit szeretsz, a siker és a pénz megérkezik hozzád. Megfelelő helyen találod magad a kellő időben, és a körülötted levő emberek ugyanezt fogják tenni.

A Zéro Frekvencia® tanfolyamok tiszta és közvetlen haza (A Forrás) vezető utat jelentenek.

http://www.zerofrequency.info/que-es-frecuencia-cero.html