Skip to content

Visszajelzések

"Kedves Klára!
Egy hete azt írtam a tréning után, hogy a "lelkem zaklatott". Most azt tudom írni hálával, hogy békére leltem! A béke velem kezdődik! Köszönöm, szeretlek."

"Köszönöm a szombati tréninget! A belső gyermek meditáció során ujra rátaláltam önmagamra. Fantasztikus érzés volt az egész nap, és igazad volt, úgy aludtam, mint egy kisbaba és ez azóta is tart, szinte nem is emlékeztem már rá, milyen is, ha az ember elalszik, alszik, alszik és reggel az óra csengésére ébred
Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Alig várom a következő alkalmat, hogy újra találkozhassak Veled!"

"Nem szeretnélek zavarni a mai napi tréning előtt, csak szeretném megköszönni a tegnapi lehetőséget. Óriási élmény volt és annak ellenére, hogy igyekszem minél többet gyakorolni, nagyon jó volt a Lelkemnek az újabb megerősítés. Szívem szerint a mai napon is ott ülnék, hogy újra megélhessem. Köszönöm még egyszer! Alig várom a következő alkalmat, lehetőséget. Köszönöm!"

"Köszönöm a vasárnapi tréninget, nagyon jól éreztem magam. Sokat tanultam, és úgy érzem megértettem aHo'oponopono lényegét. A tisztítást amikor eszembe jut alkalmazom."

"Végtelenül hálás vagyok Istennek, amiért a tanfolyamig vezető út akadálytalan és egyértelmű volt. Éreztem, hogy veletek, köztetek lehetek. Végtelen a hálám irántad, Klára. Te, aki oly kedvesen, szeretettel, bölcsen, közvetlenül adod át a tanítást, melyben éppúgy fellelhető a humor, mint a komolyság, számomra felbecsülhetetlen értékkel bír. Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Valójában szavakkal lehetelen kifejezni az érzéseimet hisz a tanfolyamon olyan kincset kaptam, kaptunk, melynek köszönhetően az eddig is tapasztalt békém még jobban elmélyült, s bár eddig adódtak apró csodák, most még intenzívebben jelentkeznek. Semmihez sen hasonlítható élmény volt a a belőled sugárzó, s a teremben jelen lévő energiát érzékelni, mely bennünket is körbeölelt. Kezdetben nem értettem, miért tisztítsak azokért, akik saját tisztításuk érdekében a kisujjukat sem mozdítják? Ahogy rendszeresen tisztítottam, szép lassan törlődött a kérdés. Ráébredtem, nem fontos, ki mit tesz vagy nem tesz, az ő dolga, az enyém az, hogy én csak tegyem az enyémet, s a lehető legjobban. Az Én békéjét kívülről megtanultam, több példányban kinyomtattam, tettem a táskámba, az autóba,

Éjjel keveset aludtam, talán egy órát, mégsem voltam fáradt🙂 A tanfolyami könyvet a párnám alá tettem...🙂Nincsenek szavaim Klára a szívemből jövő hálára, köszönetre, szeretetre..."

"Köszönöm,hogy ott lehettem!! Nagyon jól éreztem magam,sokat kaptam Tőled és a többiektől is! Lenyugodott a lelkem,boldogság és szeretet tölt el!  Jó volt végre látni Téged és a fórum tagjait is!Köszönöm köszönöm köszönöm!"

"Köszönöm, hogy részt vehettem a mai napi tréningen. Fantasztikus élmény volt! A lelkem most még zaklatott, de tisztítok, tisztítok."

"Nagyon jó volt a tanfolyam. Megyek mindig, ha lehetőségem van, mindig kapok ezektől a tanfolyamoktól. Így kiscsoportosban családias a hangulat. Nagyon köszönök mindent." 

"Köszönöm a tegnapi tanfolyamot, újfent nagyon sokat adott számomra. Minden tréning után megkönnyebbülést, megújulást érzek. Külön hálás vagyok a sok tippért, amiket voltál kedves megosztani velünk, nagy segítség! ❤"

"Kedves Klára!
Köszönöm ezt a csodálatos hétvégét Neked, Mabelnek, annak a végtelenül szeretetreméltó tolmács lánynak, és mindenkinek!
Én főleg a szombatot éreztem teljes szívemből, az teljesen az én utam, már régen, pedig csak valamikor az év elején bukkantam rá a Ho'oponoponora, de így most már tudatosan is csinálom azt, amit régen csak ösztönből.
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Szeretettel:
Sz. Ottilia"

***
"Az utóbbi kettő évben amikor jelentkeztem Mabel tanfolyamára, még egyáltalán nem volt meg a rávaló összeg.
Az 2015 évben még aggódtam, hogy fogom befizetni az összeget.
Közben belebotlottam , olyan videoba, hogy bízzak és ha ott van helyem az univerzum, úgy is előteremti nekem a pénzt. Akkor még számomra kettős volt az érzés, bíztam de egy kisebb aggódás azért maradt. Természetesen megérkezett egy számomra váratlan helyről az összeg.
2016 évben jelentkezéskor szintén még nem tudtam elutalni a tanfolyam árát de már aggódás nélkül éreztem, hogy ez valahonnan megoldódig.
Testvérem lakás kiadásában segítettem, és kérte, hogy fogadtak el érte pénzt. Ez is váratlan segítség, amire nem számítottam.
Személyes példám is mutatja, ha ott van helye valakinek a tanfolyamon azt az univerzum úgy is segíti."

H. Krisztina, Budapest

***

"Tegnap Mabel könyveinek bemutatója után megvásároltam az Elmélkedéseim a Ho'oponoponoról c. könyvet. Úgy feküdtem le, hogy beleolvastam.
Ma reggel elcsomagoltam a yantráimat, megköszöntem nekik mindent, de úgy érzem nekem a saját tisztításomra van szükség, nem a térre ami körülvesz.

Köszönöm, szép napot!
P. Csilla, Budapest"

***

Padlásszínházunk

"Kedves Klára
Ismét szeretnék megosztani Veled egy örömteli eseményt, mely az új életem (a Ho'oponopono óta) egy újabb állomása - illetve inkább csodája. A tegnapi napon felavattuk a Padlásszínházunkat
A két kezünkkel építettük fel fél év alatt - azt hiszem, ezek után valóban elmondhatjuk, hogy nincs lehetetlen - és a csodák élnek és léteznek - ha igazán szeretnénk és rábízzuk magunkat a Teremtőre - mindent megkapunk akkor és ott, ahol megérdemeljük Az életem igen sok kacskaringón ment és megy át, de ebben az új életformában mindig meg tudtam tartani a hit, a hála és a szeretet boldogító érzését Boldog és hálás ember vagyok
Köszönöm Neked újra és újra a mindennapi lélekemelő reggeli hálaimákat - sokszor találják el éppen az aktuális helyzetemet és segítenek tovább lépni és hálásnak lenni

Csodaszép hétvégét kívánok Neked
Szeretettel: D.T."

Mabel Katz 2015. novemberi tanfolyamáról

"Valami arra késztet, hogy írjak egy visszajelzést…
Ez a második visszajelzésem egy év alatt, amikor először megszólítottam Klárát a skype-on.
Nagyon szerettem volna eljutni a szemináriumra a múlt hónapban és eljutottam. Feliratkoztam anélkül, hogy tudtam volna, honnan lesz pénz arra, hogy hazarepüljek Indonéziából. 2 héttel később nem csak 1 jegyet de 3-at tudtam megvenni. Tisztítottam, nem vártam a pénzt, csak arra gondoltam: ha ott kell lennem, akkor ott leszek.15 év után először mentem haza. Bármikor visszagondolok rá vagy rákattintok a videora, ami a szemináriumon készült, mindig folynak a könnyeim. A boldogságot kerestem évtizedek óta? IGEN!!! ÉS MEGTALÁLTAM! A Ho'oponopoban találtam meg.
Sokat beszélgettem a családommal és a barátnőmmel a Ho’oponoponoról két hét alatt, amíg otthon voltam. Hazajöttem, és elkezdtek írni, hogy kipróbálják.
A barátnőmet, akit kitettek az állásából a betegsége miatt, 3 nap után felhívták, hogy bocsánat, nem érvényes a dolog… A pótmamám, aki soha nem hitt ilyen dolgokban, azt írja, egyre nyugodtabbnak érzi magát… Elment karácsonyfát venni, és az eladó 3000 Ft kedvezményt adott, miközben boldog karácsonyt kívánt… És másnap, csak úgy, kapott egy plusz havi fizetést… A barátnőm itt Indonéziában évek óta szenved a szerelemtől, azt írja sms-ben, hogy mióta tisztit, milyen érdekes, már nem szenved…Olyan emberekről beszélek, akik még szemináriumon sem voltak, és nem olvasták Mabel könyveit, csak én meséltem magamról és arról, hogy mi történt velem.
Minden csodát nem sorolok fel, mert túl hosszú lenne. Egyet azért mégis leírok.
Visszahozott a Szeretet a családomhoz - 3 órás ébresztés után, mialatt egyáltalán nem reagáltam semmire. Valaki azt is mondta, már meghaltam. Nem. Csak éppen Mabel könyvét olvastam újra, és hirtelen, mintha virágok között lettem volna, amiről éppen olvastam.
Nem tudok mást mondani, csak azt, hogy várjátok a csodát – persze ezt is tisztítva. A boldogság garantált!
Áldottnak érzem magam Isten segítségéért, hogy megtaláltam az utamat. Köszönöm, Klára, és köszönöm, Mabel. Love you All.

Honga Magyar Dorottya, Indonézia"

____________

"Kedves Klára!

Én égi jelnek tekintem, hogy ott legyek veletek, közöttetek.
Csak röviden leírom, hogyan is történt. Kb. három hónapja vettem egy könyvet a Ho1oponoponoról. Elolvastam és nagyon magával ragadott, mondhatni úgy éreztem: igen haza érkeztem, erre van szükségem. Mivel gyógynövény üzletem van, sok emberrel kerülök kapcsolatba. Egyszer odaadtam egy vevőmnek mert úgy éreztem ezt kell tennem. Mivel nem kaptam vissza ,gondoltam veszek magamnak egy másikat, mert bár nem vettem mindig a kezembe, de úgy éreztem megnyugtató, ha itt van mellettem és amikor csak úgy érzem meg foghatom vagy csak rápillantok és máris jó érzés tölt el. Mégis valami miatt mindig elmaradt a könyv pótlása. Előző héten viszont mint egy mágnes vonzott oda a polchoz egy erő, amit most már értek. Utána néztem egy információnak és ekkor értesültem a netről, hogy lesz egy tanfolyam novemberben. Második reakcióm az volt az első izgatottságom után,hogy ezt nem tudom megengedni magamnak, de átgondolva ezt égi jelnek tartottam, tartom így örömmel és izgatottan várom a tanfolyam eljövetelének dátumát. Köszönöm hogy vagytok és segítséget nyújtotok abban,hogy olyan ember lehessek, akivel szívesen nézek szembe, ha tükörbe nézek.
Köszönöm!!

Szeretettel, Kaltenecker Erika"

***

"Drága Klára!
Ebből a könyvből [Elmélkedéseim a Ho'oponoponoról] egy nem elég, tovább kell adni a csodát ami benne van, hiszen nem tud még róla mindenki. A mi dolgunk megmutatni, hogy így is lehet élni! Ha megadta a Jó Isten nekem, hogy rátok találtam, meg kell osztanom a világgal ezt a csodás érzést, el kell jutnia mindenkihez!!!!! Tudod, amikor elmondom valakinek, hogy 5 műgyökeret ültettek be és mindez csak fél óráig tartott, semmi mást nem tettem közben, csak tisztítottam, csodálkoznak, de felettébb kíváncsiak is. Ilyenkor muszáj beszélnem rólad, Mabelról és a Ho'oponopono-rol. Arról mennyit változott az életem, könnyebben oldom meg a dolgaimat, fogadom el a feladataimat. Elhiheted, ideteszik elém. A könyveket kezükbe adva beleláthatnak ami világunkba. Természetesen novemberben vásárolok magamnak még egy példányt, amit szeretnék dedikáltatni Mabellal és veled, mert nélküled én nem tudnám magyarul olvasni!!!! Amióta nyiladozik a tudatom, voltak tanítóim, de ti ketten a MESTEREIM vagytok!!!
Köszönet és hála érte!!! Millió puszi!!!!
Nagyon várom a szemináriumot!!!

Veresné Marika, Torony"

***

"A könyv [Elmélkedéseim a Ho'oponoponoról] szuper, nagyon sok helyzetet tudok kezelni, nekem nagy szükségem volt a Ho'oponoponora az elfogadás miatt, a megértés, nem visszaszólás miatt, egészen máshogy látok dolgokat, persze önuralom kell - tisztítás.. hogy a másik butaságát megértsem.
Sok csoda történt azóta az életemben, nagyon hálás vagyok NEKED.
Az pedig egy mesés felismerés, hogy én vagyok felelős mindenért, ami az életembe érkezik, és EZÉRT KI TUDOM JAVÍTANI ..imádom!!
Köszönöm, ha lesz tanfolyam, ott a helyem!

Ilona"

***

"Először azt hiszem, kb. 2 éve volt, hogy először rátaláltam a Ho'oponoponora az interneten, miközben anyagot kerestem készülő könyvemhez, ami gyógyító technikák gyűjteményének készült. Ráklikkeltem valami anyagra, ami a Ho'oponopono alapján kifejlesztett technika volt, de nem Mabeltól. Kicsit bonyolultnak tartottam a dolgot. Egy pár hónappal később ismét keresgélés közben a Youtube-on megjelent Mabel Katz interjúja Dr. Hew Lennel. Emlékszem, a Béke imájával kezdődik. Végigsírtam az egészet. Nagyon meghatott. Valami megmozdult bennem. Kerestem tovább és tovább a Mabel címkés videokat, és agy pár nap után rátaláltam Klára skype címere. Azonnal bejelöltem ismerősnek. Körülbelül 10 percen belül rám írt: Miben segíthetek?
Őszintén nagyon meglepődtem a nyitottságán és a kedvességén. Hát így kezdődött....Elkezdtem a tisztítást. Pár hónapon belül hihetetlen csodák történtek, mind a magán-, mind az anyagi életemben.
A férjem, akinek a vállalata csőd szélén állt, új állást kapott, kétszeres fizetéssel, és ami a legfantasztikusabb, hogy elkezdtem jól érezni magam. 🙂 A legérdekesebb történet az, amikor egy nap zuhanyozás közben megszólított "valaki": "Zo vagyok". Azt hittem, csak képzelődöm, de aztán megismételte: "Zo vagyok". Csak így, hogy Zo. Ma már értem, kicsoda Zo. 🙂 Ő a belső gyermekem. 🙂
Volt egy pár hónap, amikor csak néha tisztítottam és még sokat gondolkodtam. Ma már minden másképp van. Mintha lenne egy csengőhang, ami mindig emlékeztet a tisztításra.
21 éve élek Indonéziában, és ami a legcsodálatosabb, hogy nem érzem magam távol az otthontól. Itt még nem ismerik a Ho'oponoponot. Megvettem egy néhány ebookot és videokat, amik igazán nagyon sokat segítettek. Iszom a napoztatott vizet, amiről is nagyon sok csodálatos élményem van, de hosszú lenne, ha mindent elmesélnék. A lényeg, hogy sokan kérdezik mostanában: "Mit csinálsz? Mi történt veled? Úgy megváltoztál". A válasz egyszerű: békében vagyok. Történt már veletek olyan, hogy hirtelen annyira boldognak éreztétek magatokat, hogy sírva fakadtatok a boldogságtól? Pedig épp semmit nem csináltatok, talán épp az autóban ültetek, és az utat szemléltétek, meg az embereket? Hát velem megtörtént. Nem is egyszer, de sokszor. 🙂
Köszönöm neked, Klára, hogy bármikor türelmesen válaszolsz a kérdéseimre, és olyan közelinek érzem a barátságod, ha csak skype-on is beszélünk. És természetesen Mabelnak. Csodálatos személy. Tudom, hogy találkozni fogunk egy nap egy tanfolyamon. :).
A legkönnyebb úthoz csak kitartás kell, elvárások nélkül. 🙂
Igaza van Mabelnak. Az elmének kell egy kis idő, hogy megértse a felelősségvállalást, és ne féljen a tisztítástól, hogy elveszíthet dolgokat. Áldottnak érzem magam, mert Isten rávezetett az útra, amit évekig kerestem. 🙂
Ma már a gyermekeim is tisztítanak. 🙂

Köszönöm.

Hanga Magyar Dorottya, Dzsakarta"

***

"A tudatosság gyógyító
A Ho’oponopono módszerrel Budapesten ismerkedtem meg, amit aztán magammal vittem Erdélybe, a szülőföldemre ❤ Csak hálát tudok adni, hogy rátaláltam Mabel könyvére, Az élet legkönnyebb útjára, mert a módszert és az ö tudatosságát, inspirációit alkalmazva tudtam kigyógyulni a súlyos pánikbetegségemből. A módszert alkalmazva nagyon rövid idő alatt (1-2 hét) hagytam el a gyógyszeres kezelést, és folyamatosan oldottam magamban a negatív blokkokat, egészségtelen meggyőződéseimet. Azokat a gátakat, amelyek keresztezték utamat.

Köszönöm"
Baricz Izabella, Erdély

***

"Beszélgettünk mostanában, szóval nagyjából tudod, hogy a hitemet kéne erősíteni, az intellektusom ERŐSEN lehalkítani.
Úgy érzem magam, mint a fogyókúrások, hogy elakadtam és elkeserít. Holott tudom, tartsak ki, tisztítsak de most tartok ott,hogy elegem van! Dühös vagyok! ..fenébe a hoponoponoval!..meg minden ilyesmivel!

Voltunk egy kiránduláson vasárnap, ahol a lányom kis szuvenír nélkül nem jöhetett haza, értelmetlen kacatok között kutatva -már kezdtem ájulás határán lenni :))) - hál'istennek belebotlottunk egy ásványkereskedőbe, őt meg érdeklik az ilyesmik. Achátot választott, aminek megnéztem a jelentését a neten:
--- A tisztaság kövei, hiszen szembesít önmagam káoszával, gondolataim és érzelmeim zűrzavarával. De szembesít önmagam démonaival, a félelmeimmel, megítéléseimmel is. Szembesít a felismeréssel, hogy mindazt a bajt, problémát, amit megélek én okozom magamnak. A hogyant is megmutatja, hiszen rávilágít a nekem kárt okozó gondolataimra, és a hozzájuk kapcsolódó félelmeimre. Mivel tudom a vonzás törvényét, amit minden nagy tanító tanított Jézus Krisztustól elkezdve, hogy a hasonló energia vonzza a hasonló energiát könnyen megérthettem, hogy mindazt, amit kiengedek gondolataim és érzelmeim révén, bevonzom életembe és meg fogom tapasztalni hiszen energiát adtam neki. Segítségével, különösen ha kérem tőle, kivezet ebből a káoszból, mégpedig úgy, hogy felerősíti a Benső Hangot, a bennem Élő Isten hangját. Lecsendesíti az elmét, ezért a csend köve is. Meghallom Isten hangját önmagamban.---

Mikor ezt elolvastam..gondoltam megosztom veled. Ahogy megvettük a követ, olyan nyugalom lett rajtam úrrá, és azóta is ha erre a történetre gondolok. Néha elcsenem a lányomtól 😉 ".

K.E.

***

"Régebben lelkes gyakorlója voltam a Ho'oponopononak,a tanfolyamok alatt/után is abszolút éreztem a pozitív változást. Aztán az ego-m újra színre lépett és letértem a legkönnyebb útról..újra listákat írtam,célokat tűztem ki. Eltelt kb. 2 hónap és én egyre nyomorultabbul éreztem magam...Hogy ezek sose fognak sikerülni és amúgy is,honnan tudhatnám,hogy örömet okoz,ha teljesül?! Amikor elértem a lejtő legaljára,újra előtérbe került a módszer. Azt gondoltam magamban,"Istenem,én megpróbáltam egyedül megoldani mindent,de nem megy. Átadom a problémát neked.Én belefáradtam." Azóta tisztítok ezerrel és annyival,de annyival békésebb és könnyebb az életem E.L.

"Évekig szenvedtem a depressziótól. Sok, különböző gyógyszert szedtem, de nem segítettek. Egyre rosszabbul voltam. Másfél évvel ezelőtt találkoztam a Ho'oponoponóval és azóta gyakorlom s használom a különböző eszközeit. Sok változás történt az életemben de a legnagyobb az, hogy túl vagyok a depresszión. nem szedek gyógyszert , nem szorongok. Jól vagyok. Újra tudok mosolyogni, nagyokat nevetni, és újra van humorérzékem. Mabel, köszönöm, hogy megismertetted velem a Ho'oponoponót. Köszönöm Klára,mindig itt voltál, amikor kérdésem volt. A Ho'oponopono működik. A béke velem kezdődik Köszönöm. Szeretlek.
Erika"

***

"Úgy tűnik változás elé ért az életem. Mivel egyelőre képtelen vagyok a munkámat elvégezni, most táppénzen vagyok.
Tisztítok folyamatosan, és igyekszem boldogan megélni a jelen pillanatot.
Érdekes módon (amit soha nem hittem volna), a párom volt az, aki kimondta hangosan, ami bennem már fogalmazódik egy ideje: váltani kell, mert a mostani munkám már nem nekem való.
Most nagy lendületet kell vennem, és belevetnem magam az ismeretlenbe.
Bízom a Teremtőben, aki tudja, hogy hol van az igazi helyem
Megköszönöm az eddigi gyönyörű 15 évet és szeretettel elengedem. És hálásan megköszönöm a Társat, aki mellettem áll ebben a pillanatban is.
Neked pedig köszönöm, hogy leírhatom mindezt
Szeretettel: T."

***

"Kincsőkémmel való kapcsolatomat folyamatosan tisztítom, és az oviba menet mindig sokat beszélgetünk különböző dolgokról. 2-3 napja sokat beszélt a fulladásról és mivel még nagyon kicsi, hisz alig múlt 3 éves, először csak azt gondoltam, hogy valahol látta, és ezért érdekli a téma, próbáltam elmagyarázni neki mi is az, de ő tegnap teljesen magabiztosan elmesélte az ő kis történetét egymás után többször is, ami a következő.
- "Anya, én már egyszer megfulladtam, tudod, amikor a pocakodban voltam, és soha többé nem láthattalak, mert felköltöztem az angyalkákhoz, de most már láthatlak, mert visszajöttem és most nem az angyalkákkal lakom, hanem veled maradok."
Először nagyon furcsán néztem rá, de mosolyogva mesélte újra és újra ugyanúgy, ekkor döbbentem rá, hogy mit is mond.
2003. május 28-án, szülés előtt pár perccel halt meg a kislányom, mert megfulladt a köldökzsinórban. Utána olvastam egy angyalos könyvben, hogy általában, ha elveszítünk egy gyermeket, akkor ha módja van rá még ugyanabban az életünkben vissza leszületik hozzánk, hiszen ő választ minket. Rájöttem, hogy visszakaptam az akkor elhunyt Timcsikémet, akit évek óta gyászolok, ez számomra csoda. Döbbenetes és hihetetlen, de annyira magabiztosan mondta el Kincső, hogy akkor ott mi történt a pocakomban, hogy csak ámulok. Hálát adok Istennek, hogy megtapasztalhattam ezt a csodát, tudom, hiszem és érzem, hogy ha ezt is megadta az Úr, akkor bármit is szeretnénk megkapjuk, ha az a legjobb számunkra."
K-né VE.

***

" A tapasztalatom szeretném megosztani a napoztatott vízről.
Ma reggelre a szemeimben fájó égő érzésre ébredtem, a szemcsepp, és a kamillás borogatás helyett napoztatott vízzel törölgettem, borogattam.
Már az eső törlés után észrevettem, hogy a víz az üveg tálban megváltozott, tejszerű, zavaros lett, és a többszöri borogatás után egyre intenzívebben kiütközött a különbség amint összehasonlítottam egy pohárba öntött inni kívánt vízzel. A szemem még ég, de már jobb és a vörössége is eltűnni látszik. Eddig még a csapvíz /amit nem fogyasztottam/ ízének, változása tűnt fel a napoztatás során, élvezhetőbb, "selymesebb" lett,- fogyasztható. Egész nap jól éreztem magam, a munkámat eltudtam látni."
J. Katalin

***

"A jövő héten érettségizem, ezért most sokat tanulok. Szuper így,hogy olvasom az anyagot, aláhúzom és közben egyfolytában mondom, hogy "köszönöm" és hogy "szeretlek". Azt vettem hogy észre, hogy így jobban megmarad amit elolvastam, könnyedén megy, és legalább érzem hogy van haszna, mert közben tisztítok is."
Tóth Gergely, Nána

***

"Asisti a la conferencia de Mabel en Budapest en octubre de este año.Dicha conferencia tuvo una excelente organizacion y fue muy interesante e interactiva, superando todas mis expectativas.Fue una muy grata experiencia.El hooponopono ha traido paz y paciencia a mi vida.Aprendi muchas cosas nuevas acerca de esta tecnica ancestral que desconocia y ahora las pongo en practica.La recomiendo ampliamente.Mabel es una persona encantadora, muy sencilla que transmite una paz,y confianza indescriptibles. El hooponopono es maravilloso,podria decir que ha cambiado mi vida de una manera totalmente positiva, lo que me ha ayudado a ser mejor persona, a comprender, perdonar, amar y tomar responsabilidad de lo que ocurre a mi alrededor, sin sentir culpabilidad .Realmente es fantastico y siento que como dice Mabel es el camino más facil hacia la prosperidad, libertad y el perdon para liberarse del pasado y vivir el presente en amor y armonía.

***
Részt vettem Mabel októberi Budapesti tanfolyamán. A tanfolyam kiválóan szervezett, nagyon érdekes és interaktív volt, felülmúlta minden várakozásomat. Nagy élmény volt. A Ho'oponopono békét és türelmet hozott az életembe. Sok új dolgot tanultam meg ezzel az ősi technikával, melyet eddig nem ismertem, és most ezeket gyakorlom is. Mindenkinek ajánlom. Mabel elragadó személyiség, nagyon közvetlen, aki békét és leírhatatlan bizalmat közvetít. A Ho'oponopono csodálatos. Mondhatom, hogy pozitív irányban változtatta meg az életemet, segített nekem, hogy jobb ember legyek, megértő, megbocsátó és felelősségteljes azzal kapcsolatban, ami a környezetemben történik, anélkül, hogy bűntudatot éreznék. Valóban fantasztikus és azt érzem, ahogy Mabel mondja, ez a legkönnyebb út a sikerhez, a szabadsághoz és megbocsátás, hogy megszabaduljunk a múltunktól és szeretetben, harmóniában élni a jelenben."
Ana Maria Vergara
Panama

***

"Az első magyarországi előadáson részt vehettem, amit ki se lehet fejezni szavakkal, hogy mit nyújtott a résztvevőknek.Csak gyenge elképzelésem van arról, hogy mit ad majd a Szent Földi együttlét. A könyveket sok embernek meghozattam, hogy minél többhöz jussanak el ezek a tisztító lehetőségek.Béke legyen velünk."
F.E.

"Fue una gran satisfacción poder asistir al seminario de Ho'oponopono con Mabel Katz. No había oído nunca antes sobre éste método y la verdad que lo encontré muy interesante, ya que las técnicas que pude aprender eran sencillas y fáciles de entender. Todos deberíamos ser conscientes de lo que éste método nos quiere transmitir para vivir una vida con más calidad, más felicidad, y por lo tanto menos complicaciones. Lo recomiendo a todos: hombres, mujeres, pequeños, jóvenes, mayores. Todos somos únicos y muy valuosos. Gracias Mabel.
***
Számomra óriási öröm volt részt venni Mabel Katz Ho'oponopono tanfolyamán. Korábban soha nem hallottam erről a módszerről, és valóban nagyon érdekesnek találtam; azok a technikák, amiket megtanulhattam, egyszerűek és könnyen érthetőek. Mindannyiunknak tudatában kellene lennünk annak, hogy ez a módszer minőségibb, boldogabb élet megélésére ad lehetőséget, ezért kevesebb bonyadalommal jár. Midenkinek ajánlom, férfiaknak, nőknek, kicsiknek, fiataloknak ,nagyoknak. Mindannyian különlegesek és értékesek vagyunk. Köszönöm, Mabel."
Á.C. Sala, Barcelona

***

"Este fin de semana asistí al curso de Hoponopono con Mabel Katz, es una experiencia magnifica , para poder ver nuestra vida con nuevos ojos, todo esta a nuestro alcance, y como dice Mabel hay un camino facil, no pensemos, fluyamos con la energía. Un grupo de gente (niños, jóvenes , adultos) compartimos 2 días y aprendimos técnicas para hacer que nuestro día a día sea simple...
Gracias !!!!
***
Ezen a hétvégén részt vettem Mabel Katz Ho'oponopono tanfolyamán, csodálatos élmény volt, hogy életünket új szemmel néztük, mindezt a magunk erejéből, és ahogy Mabel mondja, van egy könnyebb út, nem gondolkodni, áramolni az energiával. Jó néhányan (gyerekek, fiatalok, felnőttek) 2 nap alatt megosztottunk egymással és megtanultunk olyan technikákat, amelyek napról napra egyszerűbbé teszik az életünket..."
A.L. Lopez, Bécs

***

"Részt vettem az októberi budapesti tanfolyamon, amin nagyon jól éreztem magam. Mabel Katznak rendkívül kedves, megnyerő személyisége van, nagyon örülök, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Habár sok jót olvastam a korábbi tanfolyamról, mégis felülmúlta a várakozásaimat."
H. Judit

"Egyszerűen mai napig is egy csodának tartom,hogy ott voltam,hogy el mertem menni,ami egyáltalán nem jellemző rám....főleg ezek a
hirtelen döntések nem. Én "csak" Mabellel szerettem volna találkozni,látni Őt, a gesztusait, ahogy beszél és sokszor volt olyan érzésem, mintha
érteném amit mond...pedig hallani sem halottam és még nem is egy nyelvet beszélünk."
GTzs

***

"Ami fantasztikus ebben a módszerben, hogy nagyon sok dolgokban, szinte azonnal működik, de lényegesen gyorsabb, és könnyebb az eddig általam használt módszereknél. Nincs bennem görcsösség, hogy valamit nagyon el akarok érni, hanem egyszerűen elengedem, és Istenre bízom, így valóban mindenben a lehető legjobbat kapom.
A könyvek érthetőek és jól alkalmazható a benne leírt technika.
A tanfolyam fergeteges volt, energiával telve, és mélységes nyugalommal jöttem haza, és azóta is "pörgős" vagyok.
Azóta, ha felbukkan egy negatív gondolat csak elengedem és kész 🙂
Nagyon jónak tartom a magyar nyelvű ho'oponopono oldalt, fantasztikusak a cikkek és sok erőt adnak.
Jó, hogy egyre többen vagyunk, érezhetően megindult valami :)))"
VE

***

"Köszönöm a munkátokat, nagyon hálás vagyok érte:) A hatás fergeteges volt:) Mabel fantasztikus előadó, hihetetlenül energikus, és tetszett az egyszerűsége, az embersége:) Tényleg nagyon jók ezek a módszerek, és imádom az egyszerűségüket:) Még egyszer nagyon köszönöm!!!!"
K.-né E.

***

"Olyan ez, mintha kicseréltek volna, mintha valami új világot fedeznél fel, pedig eddig is ott volt benned. Talán nem ismerted az oda vezető utat, nem volt megfelelő kapcsolatod ezzel a részeddel. Ha egyszer felfedezed, nem tudsz szabadulni tőle. Értsd úgy, hogy tényleg minden napod és minden perced érdekes kaland, kihívás, lesed és várod a csodát, hiszen eljön! Történjen bármilyen kellemetlenség, adódjon bármilyen probléma, könnyedén túllépsz rajta, mivel tudod, hogy csak új lehetőséget kaptál a tisztításra. Boldog vagyok, hogy tisztíthatok, magamért, értetek."
M.K.

***

"Nagyon örülök hogy ott lehettem a tanfolyamon. Fantasztikus élmény volt! Remekül éreztem magamat.
Mindenkinek csak ajánlani tudom."
F. Erzsébet

***

"Nagyon jól éreztem magam.
Köszönöm a lehetőséget ! Köszönet a szervezőknek; és külön köszönet a fordításért! Nem ismerem a tolmács hölgyet, de az egyénisége, amit ott megismerhettünk, nagyon illet Mabeléhez! Közvetlen, nagyon jó hangulatú, szeretettel teli előadást hallhattunk!"
B. Andrea

"Köszönöm hogy részt vehettem a tanfolyamon.
Mivel ügyfélszolgálaton dolgozom, folyamatos emberi problémákkal szembesülök, és emberi reakciókkal, amik néha bántóak - és ilyen környezetben nehéz megmaradni szeretetteljes embernek. A tanfolyamon való részvételem célja az volt hogy építsem magamba és visszaigazolást kapjak arra hogy szeretettel minden elérhető. És ez igy is van. Tőlem mosolygósan távoznak az emberek, még az is akinek vissza kell jönnie egy későbbi időpontban, és ezt a Ho'ponopononak is köszönhetetem.
Mabel fantasztikus volt, kicsit féltem mert régen nem beszéltem angolul, de minden érhető volt és világos, érezni lehetett egy belső tisztaságot, szeretetet, amely mindenkit körül vett. Teljesen ráhangolódtam.
Egyedül nevelem a fiam, és elzárkóztam a világtól egy új kapcsolat lehetőségétől - és most kinyílt minden, lehetőségeim adódtak - és biztos vagyok benne hogy a társamat is megtalálom."
R. B.

"Nekem nagyon tetszett az előadó és az előadás is. Amiért elmentem, az volt, hogy nem értettem hogyan működhet ilyen egyszerűen a Ho'oponoponó. Az előadás több oldalról megvilágította a működését, a gyakorlatban, és most már el tudom hinni hogy tényleg működik, és nagyon egyszerű. Sajnos még nem tapasztaltam meg, a gyakorlatban de hiszem, hogy ez is meg fog történni, és csak gyakorolni kell, amit én meg is teszek. Azt gondolom, hogy a hitünk a legnagyobb akadály, amit le kell küzdenünk, és akkor tényleg múködni fog - ezen kell dolgozni."
Sz. Marcsi

***

"Nem csak a saját nevemben mondok véleményt, hanem a kis társaságunk nevében is. Mindnyájunknak (6-an voltunk), nagyon tetszett az előadás. Az előadó nagyon jó volt, közvetlen, és direkt. Közülünk többnek volt információja a Ho'oponopono-ról, és az előadás szuper volt megerősítésnek. Jól összeegyeztethető az Agykontroll tanfolyamon tanultakkal, és az EFT technikával is. Akinek fogalma sem volt a Ho'oponopono-ról, az hihetetlennek találta az egyszerűsége miatt. Kipróbálta, és működik. Ennek is az a titka, hogy csak akkor működik, ha alkalmazom.
Összefoglalva, az előadás egyszerű és nagyszerű volt."
N. Ildikó

***

"Nagyon jó volt a tanfolyam, amikor először megláttam Mabel Katzot, libabőrös lettem 😀 Nagyon jó érzés volt, hogy ő tanítja nekünk ezt a módszert."
K. Zoltán

***

"Mabel személye barátságos és megnyerő, nem hivalkodó és nem erőszakos. Árad belőle a természetesség és a szeretet."
P. Nóra

***

"Köszönöm,hogy ilyen lehetőséghez juthattam.
Hálás vagyok érte, hogy ezt a csodát el hoztátok nekem. Minden nagyon tetszett az előadás is az előadó is egy elragadó személyiség. Szivesen hallgatnám ŐT akár minden héten. A forditás is nagyon profi volt.
Elgondolkodtató,hogy egy több ezer éves módszer miért pont most jutott el hozzánk? Talán egy Égi Üzenet a számunkra ebben a nem túl
könnyű korszakban? Elgondolkodtató!!!!"
B.-né Anna

***

"Nekem nagy élmény volt. Mabel páratlan személyiség, magával ragadó a stílusa, de ezt neked szerintem nem kell részleteznem 🙂
A rendezvény jól sikerült., kellemes volt ez a családias légkör, annak ellenére, hogy ilyen sokan voltunk.
Szerintem minden nagyon gördülékenyen és szervezetten ment, és jól estek a figyelmességek is, úgy mint az ajándékok."
V. Mónika

***

"Mi a férjemmel vettünk részt az előadáson.Először is szeretnénk megköszönni minden szervező, segítő, munkáját, hogy részt vehettünk ezen a színvonalas előadáson. Véleményünk rendkívül pozitív. Az előadó egyénisége, tapasztalata, tudása, energikussága a hallgatókat is magával ragadta. Nagyon sokat tanultunk, a segédanyag frappáns, lényegre törő és jól használható."
B. D. Edit

***

"Nagyon vártam már a Ho'oponopono tanfolyamot, a J. Vitale könyv óta. Mabel Katz hihetetlenül kedves és közvetlen ember, és még humoros is 🙂 Abszolút pozitív hatással volt rám. Előadás tetszett, viszont a Ho'oponopono eredetéről, "történelméről" jó lett volna többet hallani!
Jó hogy INTERAKTÍV az előadás. Meglepően sok "tisztító módszerről" mesélt ."
B. Eszter

***

"Nagyon élveztem az előadást. Mabel valóban karizmatikus személyiség. Remélem és bízom benne, hogy ez módszer valóban a legkönnyebb út, ahhoz, hogy tegyünk valamit magunkért és másokért. Ha Mabel: The Easiest Way c. könyvére utalsz, akkor örömmel és türelmetlenül várom a magyar nyelvű kiadását.
Kérdés-e, hogy érdemes folytatni?"
B. Zsuzsa

***

"Köszönöm, hogy ott lehettem. Ahogy írtad a Madridi előadás után, én is újjászülettem. Nagyon jól éreztem utána magam, határtalanul boldog voltam. Sokkal nyugodtabb vagyok. A napoztatott kék vizet már régóta használom, de az előadás óta mindig van 3/4-ig vízzel töltött pohár itthon és a munkahelyemen is. A kézikönyv éjjel a párnám alatt van és tisztogatok felkelés után, vezetés közben, a munkahelyemen is amikor csak tudok és lefekvés előtt is."
Sz. Erika

"Mabel végtelenül megnyerő jelenség, és nyilván tudja, mit beszél, de mivel az embereknek országonként más srófra jár az agyuk, nincs könnyű dolga. Én azt szűrtem le, hogy ez a módszer leginkább az imához hasonló ("legyen meg a Te akaratod"), és nem egyszerű megértetni egy spirituális, de nem hagyományos értelemben vallásos embernek, mint például én, és gondolom, sokan errefelé.
Elfogadnék egy "továbbképzőt", főleg ha kiderülne, miben és hogyan tud többet és jobbat, mást nyújtani ez a módszer, mint a többiek, vagy hogyan egészíti ki azokat."
Z. Judit

***

"Köszönöm, hogy ott lehettem a tanfolyamon.Nagyon jól éreztem magam, az előadó nagyon sokat adott a személyiségével és az előadásával.
Gyakorlom a tanultakat, mert hiszek benne, hogy működik. Kiváncsi vagyok, lesz-e folytatás? Nem gondolom, hogy itt megállunk, mert ezt a módszert is lépésről lépésre lehet tökéletesen elsajátítani! Szóval, engem már a könyv elolvasásakor megfogott a módszer és ismét jókor voltam jó helyen, ami ugye nem véletlen!"
R. Mónika

***

"Nekem a tanfolyam nagyon tetszett, az előadó Mabel előadásmódja pedig lenyügöző volt. Ezúton is szeretném megköszönni neked és kollégáidnak a színvonalas tanfolyamot,és annak lebonyolítását. Remélem hogy Mabel még sokszor jön Magyarországra, és lesz módunk tőle még tanulni."
G. Mihály

***

"Nagyon tetszett az előadás és Mabel is . A mindennapjaimba alkalmazom ( napoztatott víz, szeretlek, radíros végű ceruza stb.), de úgy érzem az elmém még nem nagyon akarja elfogadni, nehéz a negativ érzések elengedése. Nagyon várom a Mabel könyvét. Voltam már különböző tréningeken, de azok mindegyike több napos volt és a Ho'oponopono könyvben is hétvégi szemináriumukról ír a szerző. Lehet, azért csinálják égész hétvégére mert ott több programozást kapnak? A későbbiekbe is érdekel, ha szerveztek Ho'oponopono tanfolyamot . Szerintem érdemes lenne átgondolni azt ,hogy egy hétvégi szemináriumot tartani . Nem tudom annak milyen anyagi vonzata lenne ? Persze az anyagiak sok mindent meghatároznak . A Ho'oponopono könyvet is odaadtam mát több embernek és a tanfolyamra is van érdeklődő."
Zs. Márta