fbpx Skip to content

Visszajelzések

✨ Az egyik online Ho'oponopono tréning kezdetén hirtelen megjelent a Fény, a szivárvány, és mellettem még egy gyönyörű gömb is felvillant néhány másodpercre. Még volt időm a kezdésig, így meg tudtam örökíteni a Skype képernyőjén a látványt.

"Nagyon hálás vagyok Neked, a tanításaid, a napi inspirációk segítségével szinte új embernek érzem magam, örülök minden pillanatnak. Egyre gyakrabban érzem, hogy sikerül elengednem, és érzem, hogy amit adok, azt kapom vissza, és ez további pozitív érzéseket szabadít fel bennem. És őszintén: egyre boldogabbnak és örömtelibbnek érzem az életem, és minden napra jut öröm, boldogság.

Köszönöm, hogy vagy, és hogy találkozhattam Veled! Tudom, ez sem véletlen, hálás vagyok a sorsnak, Neked, magamnak, a lányomnak. Kívánom, hogy még sokáig tudjunk együtt haladni ezen az úton."

"Ezúton szeretném megköszönni Neked ezt az áldozatos munkát, amit a Ho'oponopono Közösségünkért tettél ebben az évben is! A szó itt kevés! Te egy CSODA EMBER vagy! Sok jó energiát és békességet kívánok az Új Esztendőre."

"Drága Klára,
Ennél csodálatosabb ajándékot nem is kaphattam volna. Éppen most, ezekben az időkben, amelyben élünk, ez a legcsodálatosabb ajándék. Drága Klára, hálásan köszönöm az ajándékodat, köszönöm, hogy minden nap élteted azt a lángot és fényt, ami bennem van. Most már én is tudom, hogy bennem van. A soraid pedig egy olyan megerősítést adnak számomra, ami igazi kincs, nincsenek rá szavak. Drága Klára, hálás köszönet Neked, Érted. Isten áldjon Drága Klára, Isten kísérjen továbbra is az utadon!
Köszönöm 🙏 Köszönöm 🙏 Köszönöm 🙏"

"Hálásan köszönöm - a legeslegjobb pillanatban érkeztek hozzám ezek az áldott szavak - sokat segítettek- igen, nekem most ebben a pillanatban valóban segítségre volt szükségem."

"Megkaptam a meditációt. Annyira jó volt ahogy átöleltem a Földet beleborzongtam, libabőrös lettem, fantasztikus érzés. Szavakkal nehéz leírni. Köszönöm ❤️"

"Drága Klára! Ma, amikor olvastam az általad küldött anyagot, megláttam hogy mik azok az életemben éppen jelenlévő, aktuális problémák, amik beszippantottak, és elfelejtettem tisztítani őket. A tisztánlátásomat nagyon nagy mértékben segítette. KÖSZÖNÖM! A lámpásod fényében haladva szeretném meggyújtani a saját lámpásomat, hogy vezessen a fény útján. Milyen szép lenne, ha mi, akik haladunk Veled ezen az úton, sorra meggyújtanánk a lámpásainkat a Te lámpásod fényéből. Ezek lennének csak az igazi karácsonyi fények!"

"Kedves Klára! 
Köszönöm szépen a tegnapi napot. Nagyon jól éreztem magam. Nyugodt és kiegyensúlyozott érzésem volt tegnap. Megnyugtató érzés, hogy tudjuk tartani tovább a kapcsolatot. Szeretetteljes a küldetésed és ahogy ezt átadod. Köszönöm"

"Kedves Klára! Most tudtam kibontani az ajándékodat. Köszönöm a lehetőséget Neked , hogy elindulhattam ezen az úton, és örülök, hogy elindultam ezen az úton. A legjobbkor tettem meg a kezdő lépést ebben a  félelmeket gerjesztő világban. Üzeneted megnyugtatott, érzem, hogy jó irányba haladok-ahogy mindenki, aki erre tart. Hálás vagyok mindenkinek, aki bármilyen módon részt vesz az ébresztésben, tisztításban. Neked is nagyon boldog, békés mindennapokat kívánok."

"Drága Klárám! Köszönöm ezt a fantasztikus ajándékot! Ismét olyan dolgokkal, tisztítási lehetőségekkel ajándékoztál meg, ami a tudatalattiban mélyen elásva van. Köszönöm, hogy vagy nekünk, köszönöm az anyagaidat, amik mindig emlékeztetnek, hogy mennyi tisztítani valóm van. Hálás vagyok érted, neked! Szeretlek Ölellek ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏"

"Kedves Klára! Nem mondtam, de most leírom. Jó volt nagyon egy más "közegben" lenni. Olyan megnyugtató volt. Szóval jó volt nagyon, és KÖSZÖNÖM. 🙏🏻"

"Kedves Klára! Már nagyon vártam a könyvet, ami ma megjött. Köszönöm szépen! Napok óta hallgatom a youtube-videóidat. Ha egy szóban szeretném megfogalmazni, hogy min megyek keresztül általuk, akkor az a HAZATALÁLTAM szó. Ez az érzés fogalmazódott meg bennem mindvégig. Rengeteget tisztultam az információk által. Néha még sírdogáltam is, ami nem igazán ment már az utóbbi időben.  Felébredtem... "

"Kedves Klára! Nagyon köszönöm a tegnapi napot, tisztítást, biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat tisztítottunk és hatékonyak voltunk."

"Kedves Klára!
Nagyon köszönöm az elmúlt 2 napot. Nagy élmény volt a tanításod. Olvasom a könyvedet, tisztítok és jó úton haladok. Figyelem a jeleket, nyitott és elkötelezett vagyok."

"Kedves Klára! Köszönöm szépen, hogy az életembe megértést hoztál, hogy megismerhettelek és általad megismerhettem ezt a csodálatos tanítást! Nagyon sokat kell még tanulnom, fejlődnöm, de azon vagyok, hogy ez sikerüljön. Mikor végeztem a tanfolyamot, kicsit "rossz" lelkiállapotban voltam, így újra kell ismételnem amire januárban lesz időm."

"Drága Klára!
Talán a legnagyobb nyomot az a tapasztalat hagyta bennem, amikor munkából hazafelé menet jött egy gondolat, hogy térjek le a főútról és a 4 km-rel odébb található boltban vegyek hűsítőt... Egyáltalán nem jellemző rám, hogy hűsítőn gondolkodjak, meg is lepett az egész, de követtem a hangot. Kb.20 perccel később, amikor visszatértem a határra vezető útra, az emelkedő tetején már egy tűzoltó kocsi terelt le a földútra, majd kicsit arrébb egy másik vissza, mert három autó ütközött azon a szakaszon, ahol valószínűleg én is tartottam volna. Akkor jöttem rá, hogy mit kerültem el."

"Drága Klára! Hálásan köszönöm a lehetőséget,hogy meghallgathattam az újabb hanganyagot. 🙏 Mindig sokat tanulok belőle, és igyekszem alkalmazni a gyakorlatban is az elhangzottakat. Hála és köszönet. 🙏♥️"

"Hálásan köszönöm a csodás szeptemberi ajándékot! 🙏 Már meghallgattam vagy 6x. Óriási segítség! Köszönöm 🙏 Szeretlek ❤️"

"Kedves Klára! Nagyon KÖSZÖNÖM hogy meghallgathattam a tanításod. Olyanok nekem, mint a fákra kitett turistajelzések, melyek mutatják a helyes irányt, el ne tévedjünk a rengetegben. A régi útvonal nálam is pörög állandóan, ezért szükségem van tudatosságra, iránymutatásra, hogy az új irányban maradjak. Erre jó példa, amikor Nyíregyházára autóztam, belemerülve a régi mintáimba, és oldalra nézve hatalmas óriásplakáton ezt olvastam: VÁLTS LÁTÓSZÖGET! Azonnal tudtam mit kell tennem hogy visszatérjek a jelenbe, hála a tanításaidnak. Új eszköz is érkezett. Már nem agyalok rajta: használom. Működik. Rengetegszer megjelenik előttem, és tudom, ez nem véletlen. Amellett hogy gyönyörű, mint égi jelenség, segíti földi utamat, hogy a fény felé tartsak. Hálás vagyok hogy a TE szavaiddal élve: felérhettem erre az útra. Gyakorlom minden nap, hogy az út lehet könnyű. Így szeretnék haladni rajta."

"Hálásan köszönöm az ajándékot. Nincsenek szavak a munkásságodra. Nagyon nagy kincs a mai világban, amit csinálsz, amit értem, értünk teszel. Hálásan köszönöm a lehetőséget a tisztításra, a közös tisztításra és köszönöm, hogy erre az időre a jelenben lehettem, miközben választ is kaptam a kérdésemre."

"Hálásan köszönöm a hanganyagot. Köszönöm, hogy a kérdések-válaszok kapcsán folyamatosan tisztíthattam. Amikor meghallgatok egy ilyen tartalmat, teljesen megnyugszom, és rájövök, hogy nekem nincs más dolgom, mint tisztítani. Mintha megszűnne minden probléma, aggodalom. Hálás köszönet a munkádért, köszönöm a támogatásodat."

"Ismét csodás tanítást kaptam tőled. Hálásan köszönöm! El kell hogy mondjam, hogy az utóbbi időben nagyon sokat segített nekem a módszered. Túl sok mindenbe belekóstoltam és az agyam “felmondta a szolgálatot”. De szerencsére a tisztítás megmentett és jobban lettem. Őszintén köszönöm, hogy megtanítottál  arra, hogyan védjem meg magam a negatív energiáktól és hogyan legyek úrrá a félelmeimen."

"Olyan vagy mint egy lámpás. Világítod nekünk az utat, hogy a fény útján járhassunk. Áldott a Te utad, és áldottak lehetünk mi is, hogy jelen lehetünk ezen az úton. Ha a fény alá kerülök anyagaiddal, írásaiddal, ajándékaiddal, visszaemelsz a fény útjára, ahol magasabb rezgésszinten szeretetre, békére lelhetek magamban. Már látom, hogy életem egyik legjobb befektetése volt, hogy karácsony előtt beléptem a zártkörű tagság soraiba. Nagyon nagy szükségem van a folyamatos megerősítésekre, hogy tovább erősítsem a hitem, hisz tudom, hogy ez az én utam. Csodaként élem meg hogy nyelvtudás nélkül hozzájuthatok általad a Ho'oponopono anyagaihoz. KÖSZÖNÖM!"

"Amióta rátaláltam a módszeredre és elvégeztem a tanfolyamot, utazás közben a YT csatornádon található hanganyagokat hallgatom. Nagyon hasznosak.
Őszinte köszönettel: A."

"Drága Klára!
Köszönöm  a lehetőséget. A hálám irányodban  leírhatatlan. Szellemi vezetőként a kedvességeddel, tapasztalataiddal, a Ho'oponopono iránti elkötelezettségeddel és tudásoddal felemelsz, utat mutatsz. a segítségeddel ráébredek önnön valóságomra (valójában, ki vagyok én) s a felismerések által, letehetem a  huszonéve cipelt , súlyos terheket. Elméletben tudtam, ám  a gyakorlatban Te tanítottál meg arra, hogy jó vagyok, soha nem rontottam el semmit, nincsenek hibák. Békében vagyok. A tréning után mélyebb békében és elfogadásban. Veled, melletted, intenzívebben ragyog fel a Fény, s megtisztelő, hogy én is részese lehetek-e csodának. A fórumon, a közösségi oldalakon is érzékelem, ám tegnap személyesen, közvetlen közelről  élhettem meg  ezt a jelenséget. A benned lévő ragyogás , szeretet, Fény  kiáramlik belőled és átölel minden létezőt. Élőt és "élettelent " egyaránt. A jelenléted: Fényhozó , Fényt adó. Te magad vagy a szeretet és melletted ráébredtem, hogy Én  ( a magasabb énre utalok ) is az vagyok, mint mindannyian...Fantasztikus volt a tegnapi, együtt töltött idő. Ráébresztettél, mennyire értékes vagyok, s értéktelen minden pillanat, melyet nem tisztítással töltök. Minden , ami lezajlott a múlt. Én azonban nem a múltban szeretnék élni, hanem 100%-os felelősságet vállalva az életemért, maradok a jelenben. Senki és semmi nincs rajtam kívül. Rámutattál tegnap, minden úgy volt jó, ahogy cselekedtem / megnyilvánultam. A mai, tanfolyamos inspirációd is igazolta:  emberként, szeretteljes emberként viselkedtem. Mindannyian tesszük a tőlünk telhető legjobbat, ám a tisztítással, talán tudatosabban...Köszönök Neked mindent, Klára. Biztosan ismételni fogom a tréninget, legyen az akár egyéni vagy csoportos formában. Köszönöm a dalokat és az infót a tagságról. köszönöm, ne fáradj a kézikönyv küldésével. A korábbi példány, bőven  elég. A készülő új könyvedet várom!
🙂 Isten áldása legyen rajtad, az örökkévalóságon is túl!Köszönöm. Köszönöm köszönöm."

"Kedves Klára!
Köszönöm a tréninget, nagyon-nagyon jó élmény volt nekem! És sokat segített. Elkezdtem beépíteni már egy-két tisztító eszközt a mindennapjaimba, és nagyon jó érzéssel tölt el és megnyugtat mindig, amikor tisztítok. Hálás vagyok nagyon, hogy megjelent az életemben a Ho'oponopono. Köszönök mindent!"

"Kedves Klára!
Egy hete azt írtam a tréning után, hogy a "lelkem zaklatott". Most azt tudom írni hálával, hogy békére leltem! A béke velem kezdődik! Köszönöm, szeretlek.
"

"Köszönöm a szombati tréninget! A belső gyermek meditáció során ujra rátaláltam önmagamra. Fantasztikus érzés volt az egész nap, és igazad volt, úgy aludtam, mint egy kisbaba és ez azóta is tart, szinte nem is emlékeztem már rá, milyen is, ha az ember elalszik, alszik, alszik és reggel az óra csengésére ébred
Köszönöm, köszönöm, köszönöm.

Alig várom a következő alkalmat, hogy újra találkozhassak Veled!"

"Nem szeretnélek zavarni a mai napi tréning előtt, csak szeretném megköszönni a tegnapi lehetőséget. Óriási élmény volt és annak ellenére, hogy igyekszem minél többet gyakorolni, nagyon jó volt a Lelkemnek az újabb megerősítés. Szívem szerint a mai napon is ott ülnék, hogy újra megélhessem. Köszönöm még egyszer! Alig várom a következő alkalmat, lehetőséget. Köszönöm!"

"Végtelenül hálás vagyok Istennek, amiért a tanfolyamig vezető út akadálytalan és egyértelmű volt. Éreztem, hogy veletek, köztetek lehetek. Végtelen a hálám irántad, Klára. Te, aki oly kedvesen, szeretettel, bölcsen, közvetlenül adod át a tanítást, melyben éppúgy fellelhető a humor, mint a komolyság, számomra felbecsülhetetlen értékkel bír. Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Valójában szavakkal lehetelen kifejezni az érzéseimet hisz a tanfolyamon olyan kincset kaptam, kaptunk, melynek köszönhetően az eddig is tapasztalt békém még jobban elmélyült, s bár eddig adódtak apró csodák, most még intenzívebben jelentkeznek. Semmihez sen hasonlítható élmény volt a a belőled sugárzó, s a teremben jelen lévő energiát érzékelni, mely bennünket is körbeölelt. Kezdetben nem értettem, miért tisztítsak azokért, akik saját tisztításuk érdekében a kisujjukat sem mozdítják? Ahogy rendszeresen tisztítottam, szép lassan törlődött a kérdés. Ráébredtem, nem fontos, ki mit tesz vagy nem tesz, az ő dolga, az enyém az, hogy én csak tegyem az enyémet, s a lehető legjobban. Az Én békéjét kívülről megtanultam, több példányban kinyomtattam, tettem a táskámba, az autóba,

Éjjel keveset aludtam, talán egy órát, mégsem voltam fáradt🙂 A tanfolyami könyvet a párnám alá tettem...🙂Nincsenek szavaim Klára a szívemből jövő hálára, köszönetre, szeretetre..."

"Köszönöm a vasárnapi tréninget, nagyon jól éreztem magam. Sokat tanultam, és úgy érzem megértettem aHo'oponopono lényegét. A tisztítást amikor eszembe jut alkalmazom."

"Köszönöm,hogy ott lehettem!! Nagyon jól éreztem magam,sokat kaptam Tőled és a többiektől is! Lenyugodott a lelkem,boldogság és szeretet tölt el!  Jó volt végre látni Téged és a fórum tagjait is!Köszönöm köszönöm köszönöm!"

"Köszönöm, hogy részt vehettem a mai napi tréningen. Fantasztikus élmény volt! A lelkem most még zaklatott, de tisztítok, tisztítok."

"Nagyon jó volt a tanfolyam. Megyek mindig, ha lehetőségem van, mindig kapok ezektől a tanfolyamoktól. Így kiscsoportosban családias a hangulat. Nagyon köszönök mindent." 

"Köszönöm a tegnapi tanfolyamot, újfent nagyon sokat adott számomra. Minden tréning után megkönnyebbülést, megújulást érzek. Külön hálás vagyok a sok tippért, amiket voltál kedves megosztani velünk, nagy segítség! ❤"

Padlásszínházunk

"Kedves Klára
Ismét szeretnék megosztani Veled egy örömteli eseményt, mely az új életem (a Ho'oponopono óta) egy újabb állomása - illetve inkább csodája. A tegnapi napon felavattuk a Padlásszínházunkat
A két kezünkkel építettük fel fél év alatt - azt hiszem, ezek után valóban elmondhatjuk, hogy nincs lehetetlen - és a csodák élnek és léteznek - ha igazán szeretnénk és rábízzuk magunkat a Teremtőre - mindent megkapunk akkor és ott, ahol megérdemeljük Az életem igen sok kacskaringón ment és megy át, de ebben az új életformában mindig meg tudtam tartani a hit, a hála és a szeretet boldogító érzését Boldog és hálás ember vagyok
Köszönöm Neked újra és újra a mindennapi lélekemelő reggeli hálaimákat - sokszor találják el éppen az aktuális helyzetemet és segítenek tovább lépni és hálásnak lenni

Csodaszép hétvégét kívánok Neked
Szeretettel: D.T."

"Kedves Klára!

Én égi jelnek tekintem, hogy ott legyek veletek, közöttetek.
Csak röviden leírom, hogyan is történt. Kb. három hónapja vettem egy könyvet a Ho'oponoponoról. Elolvastam és nagyon magával ragadott, mondhatni úgy éreztem: igen haza érkeztem, erre van szükségem. Mivel gyógynövény üzletem van, sok emberrel kerülök kapcsolatba. Egyszer odaadtam egy vevőmnek mert úgy éreztem ezt kell tennem. Mivel nem kaptam vissza ,gondoltam veszek magamnak egy másikat, mert bár nem vettem mindig a kezembe, de úgy éreztem megnyugtató, ha itt van mellettem és amikor csak úgy érzem meg foghatom vagy csak rápillantok és máris jó érzés tölt el. Mégis valami miatt mindig elmaradt a könyv pótlása. Előző héten viszont mint egy mágnes vonzott oda a polchoz egy erő, amit most már értek. Utána néztem egy információnak és ekkor értesültem a netről, hogy lesz egy tanfolyam novemberben. Második reakcióm az volt az első izgatottságom után,hogy ezt nem tudom megengedni magamnak, de átgondolva ezt égi jelnek tartottam, tartom így örömmel és izgatottan várom a tanfolyam eljövetelének dátumát. Köszönöm hogy vagytok és segítséget nyújtotok abban,hogy olyan ember lehessek, akivel szívesen nézek szembe, ha tükörbe nézek.
Köszönöm!!Szeretettel, Kaltenecker Erika"

"Beszélgettünk mostanában, szóval nagyjából tudod, hogy a hitemet kéne erősíteni, az intellektusom ERŐSEN lehalkítani.
Úgy érzem magam, mint a fogyókúrások, hogy elakadtam és elkeserít. Holott tudom, tartsak ki, tisztítsak de most tartok ott,hogy elegem van! Dühös vagyok! ..fenébe a hoponoponoval!..meg minden ilyesmivel!

Voltunk egy kiránduláson vasárnap, ahol a lányom kis szuvenír nélkül nem jöhetett haza, értelmetlen kacatok között kutatva -már kezdtem ájulás határán lenni :))) - hál'istennek belebotlottunk egy ásványkereskedőbe, őt meg érdeklik az ilyesmik. Achátot választott, aminek megnéztem a jelentését a neten:
--- A tisztaság kövei, hiszen szembesít önmagam káoszával, gondolataim és érzelmeim zűrzavarával. De szembesít önmagam démonaival, a félelmeimmel, megítéléseimmel is. Szembesít a felismeréssel, hogy mindazt a bajt, problémát, amit megélek én okozom magamnak. A hogyant is megmutatja, hiszen rávilágít a nekem kárt okozó gondolataimra, és a hozzájuk kapcsolódó félelmeimre. Mivel tudom a vonzás törvényét, amit minden nagy tanító tanított Jézus Krisztustól elkezdve, hogy a hasonló energia vonzza a hasonló energiát könnyen megérthettem, hogy mindazt, amit kiengedek gondolataim és érzelmeim révén, bevonzom életembe és meg fogom tapasztalni hiszen energiát adtam neki. Segítségével, különösen ha kérem tőle, kivezet ebből a káoszból, mégpedig úgy, hogy felerősíti a Benső Hangot, a bennem Élő Isten hangját. Lecsendesíti az elmét, ezért a csend köve is. Meghallom Isten hangját önmagamban.---

Mikor ezt elolvastam..gondoltam megosztom veled. Ahogy megvettük a követ, olyan nyugalom lett rajtam úrrá, és azóta is ha erre a történetre gondolok. Néha elcsenem a lányomtól 😉 ". K.E.

"Régebben lelkes gyakorlója voltam a Ho'oponopononak,a tanfolyamok alatt/után is abszolút éreztem a pozitív változást. Aztán az ego-m újra színre lépett és letértem a legkönnyebb útról..újra listákat írtam,célokat tűztem ki. Eltelt kb. 2 hónap és én egyre nyomorultabbul éreztem magam...Hogy ezek sose fognak sikerülni és amúgy is,honnan tudhatnám,hogy örömet okoz,ha teljesül?! Amikor elértem a lejtő legaljára,újra előtérbe került a módszer. Azt gondoltam magamban,"Istenem,én megpróbáltam egyedül megoldani mindent,de nem megy. Átadom a problémát neked.Én belefáradtam." Azóta tisztítok ezerrel és annyival,de annyival békésebb és könnyebb az életem E.L."

"Évekig szenvedtem a depressziótól. Sok, különböző gyógyszert szedtem, de nem segítettek. Egyre rosszabbul voltam. Másfél évvel ezelőtt találkoztam a Ho'oponoponóval és azóta gyakorlom s használom a különböző eszközeit. Sok változás történt az életemben de a legnagyobb az, hogy túl vagyok a depresszión. nem szedek gyógyszert , nem szorongok. Jól vagyok. Újra tudok mosolyogni, nagyokat nevetni, és újra van humorérzékem. Köszönöm Klára,mindig itt voltál, amikor kérdésem volt. A Ho'oponopono működik. A béke velem kezdődik Köszönöm. Szeretlek.
Erika"

***

"Úgy tűnik változás elé ért az életem. Mivel egyelőre képtelen vagyok a munkámat elvégezni, most táppénzen vagyok.
Tisztítok folyamatosan, és igyekszem boldogan megélni a jelen pillanatot.
Érdekes módon (amit soha nem hittem volna), a párom volt az, aki kimondta hangosan, ami bennem már fogalmazódik egy ideje: váltani kell, mert a mostani munkám már nem nekem való.
Most nagy lendületet kell vennem, és belevetnem magam az ismeretlenbe.
Bízom a Teremtőben, aki tudja, hogy hol van az igazi helyem
Megköszönöm az eddigi gyönyörű 15 évet és szeretettel elengedem. És hálásan megköszönöm a Társat, aki mellettem áll ebben a pillanatban is.
Neked pedig köszönöm, hogy leírhatom mindezt
Szeretettel: T."

"Kincsőkémmel való kapcsolatomat folyamatosan tisztítom, és az oviba menet mindig sokat beszélgetünk különböző dolgokról. 2-3 napja sokat beszélt a fulladásról és mivel még nagyon kicsi, hisz alig múlt 3 éves, először csak azt gondoltam, hogy valahol látta, és ezért érdekli a téma, próbáltam elmagyarázni neki mi is az, de ő tegnap teljesen magabiztosan elmesélte az ő kis történetét egymás után többször is, ami a következő.
- "Anya, én már egyszer megfulladtam, tudod, amikor a pocakodban voltam, és soha többé nem láthattalak, mert felköltöztem az angyalkákhoz, de most már láthatlak, mert visszajöttem és most nem az angyalkákkal lakom, hanem veled maradok."
Először nagyon furcsán néztem rá, de mosolyogva mesélte újra és újra ugyanúgy, ekkor döbbentem rá, hogy mit is mond.
2003. május 28-án, szülés előtt pár perccel halt meg a kislányom, mert megfulladt a köldökzsinórban. Utána olvastam egy angyalos könyvben, hogy általában, ha elveszítünk egy gyermeket, akkor ha módja van rá még ugyanabban az életünkben vissza leszületik hozzánk, hiszen ő választ minket. Rájöttem, hogy visszakaptam az akkor elhunyt Timcsikémet, akit évek óta gyászolok, ez számomra csoda. Döbbenetes és hihetetlen, de annyira magabiztosan mondta el Kincső, hogy akkor ott mi történt a pocakomban, hogy csak ámulok. Hálát adok Istennek, hogy megtapasztalhattam ezt a csodát, tudom, hiszem és érzem, hogy ha ezt is megadta az Úr, akkor bármit is szeretnénk megkapjuk, ha az a legjobb számunkra."
K-né VE.