Skip to content

Világbéke…

 A belső béke MAGA a világbéke

Sok kedves dolog történ azóta, mióta kezdeményeztem a belső béke MAGA a világbéke mozgalmat. Szeretném megosztani veled, ugyanakkor emlékeztetni is, hogyan lehetséges, hiszen igaz, hogy a béke VELEM kezdődik!

2012 szeptemberében az a megtiszteltetés ért, hogy meghívást kaptam a tekintélyes a Béke Ezer Éve Béke Zászlajától, elismerve a világméretű béke-kezdeményezésem: A belső béke MAGA a világbéke, amiért megkaptam a Világbéke Nagykövete hivatalos címet is.

Egy másik különleges alkalom 2011-ben volt, amikor az ENSZ-ben tartottam konferenciát. Ez volt a hivatalos premierje a világbéke-kampányomnak, a belső béke MAGA a világbéke; itt mutattam be a Liliomvirág szimbólumot, mint a belső béke egyik könnyű eszközét.

2012. december 17-27. között fejeződik be a Béke-körutam Izraelben. A Karácsonyt Betlehemben töltjük, az új korszak születését (2012. december 22.) Jeruzsálemben. Ez ugyanakkor alkalom lesz a múlt elengedésére és a nagyon régi emlékek törlésére is e korszak utolsó napján (2012. december 21-én) egy Ho’oponopono tisztító tanfolyammal. Egy alkalom összekapcsolódni azzal, ami tökéletes, a megfelelő helyen, a megfelelő emberekkel. Varászlatos út lesz, az idő egy különleges pillanatában, az új korszak kezdetén.

További információk az izraeli körútról ezen a linken:
Spanyolul - http://www.hooponoponoway.net/25713/hooponopono-tour-israel-2012/
Angolul - http://www.peacewithinisworldpeace.com/spiritual-cleaning-tour-2012-to-israel/

A világbéke szenvedélyemmé vált, mert tiszta szívből tudom, hogy a Ho’oponopono az ősi hawaii problémamegoldó művészet segíthet a világbéke megteremtésében.
Hiszem, hogy olyan világban, ahol erőszak és gyűlölet létezik, a világbéke megteremtése érdekében,először a belső békét kell elérnünk. Ezért a mottónk: “A béke VELEM kezdődik”. Ha én békében vagyok, a körülöttem levő világ is békében van; nem fordítva…

“A BÉKE VELEM KEZDŐDIK” azt mondja: “Sajnálom, ami bennem van, ami létrehozta ezt – 100%-os felelősséget vállalni - és tudom, hogy bármi is ez a tapasztalat, csupán az én programjaim, az én emlékeim…”.

Együtt kell dolgoznunk azon, hogy megszabadítsuk magunkat a saját hiedelmeink, véleményeink és ítéleteink rabságától, példát mutatni, hogy mások is azt tegyék, amit mi, és így együtt teremtjük meg a SZERETET ÉS A BÉKE “járványát”. Igen, így van, fertőző és MOST el is kezdhetjük. Emlékezz, a béke mindent gyógyít!

Ha átöleljük a Tudatos Béke e filozófiáját és a Liliomvirág szimbólumát, másokat is inspirálhatunk, hogy csatlakozzon ehhez a világméretű békemozgalomhoz.

Forrás: http://www.hooponoponoway.net/26178/paz-interior-es-paz-mundial/