Skip to content

Varázslatos Peru, spirituális tisztító túra Mabel Katzcal

Nem csak a jó idő kísért bennünket minden pillanatban, de bámulatos események sokasága is. Olyan helyekre jutottunk el, amelyek nem szerepeltek az útitervben, és amelyek lehetővé tették a számunkra, hogy olyan munkát végezzünk, amely pontosan az inspirációból származott, még az út előtt. Tudtuk, hogy lehetőség lesz az újjászületésre, a régi patronok, a születésünk óta megszokott és bennünket már nem szolgáló dolgok elengedésére. Ez a Ho’oponopono egyik központi feladata: éppen ezeket elengedni, törölni és újraprogramozni. Ebben az esetben lehetőségünk volt a természet segítségével dolgozni ezen, a Föld Anya és Pachamama energiájával, ahogy a peruiak hívják.

Például végül meglátogattuk a Hold templomát, ami a programunkban nem szerepelt. Ott lehetőségünk volt szó szerint visszatérni az anyaméhbe és egy új anyaméhből újjászületni, új patronnal, új elhatározásokkal és választásokkal. SZABADKÉNT. Ez éppen megelőzte azt a munkát, amit egy sámánnal végeztünk, még meg sem érkezve Machu Picchuba. Már felkészülten mentünk!
Ezt az éjszakát azzal töltöttem, hogy hálát adtam Istennek a boldogságért és ezért a lehetőségért.

Ezek az energiával telt és szent helyek, amelyeket meglátogattunk, valóban mély és újjászületést hozó munkát tettek lehetővé, rengeteg nyugalmat adva a léleknek. Azt hiszem, mindannyian így éreztünk, mindenki a maga módján. A csoport nagyon heterogén volt, a világ minden tájáról. Venezuelából, az Egyesült Államokból, Argentinából, Spanyolországból, Mexikóból, Kolumbiából, Ecuadorból, Uruguayból,és Magyarországról érkeztek. Volt olyan, aki hozta a gyermekeit, mások a házastársukat és végül mindannyian összeforrtunk, mert ezek a gyerekek és házastársak, barátok mindannyian részt vettek, osztoztak minden egyes programon, és magukon dolgoztak, kinek min volt dolgoznia, elengedve azt, amit ki-ki magában hordozott és készen állt elengedni.

A Szent Völgyben felfedeztük a Veronicát (egy az APU-k közül – Istenek, titkok őrzői). Ez egy a hegyek közül, amely mindig felhőkbe burkolózik, nem engedi láttatni magát. De még ha hihetetlen is, a csoportunknak megvolt a saját Veronicája. Hála neki, segítségünkre volt, hogy tudatosabbak legyünk, mint ahogy elengedni jöttünk, és a munka nagy részét ott végeztük el. Veronica volt az, aki egy meditációval olyan különleges helyekre vezetett el bennünket, ahol el tudtunk engedni és újjá tudtunk születni. Nagyon hálásak vagyunk ezért. Hamarosan többet fogok írni róla.

Természet Anya jó volt hozzánk. Azzal, hogy meglátogathattuk Machu Picchut és alighogy befejeztük volna és a legfontosabb részhez értünk volna, elkezdett esni. Olyan volt, mint egy tisztítás. Hamar találtunk egy fedett helyet, ahol elvégezhettük a meditációt, amit ezen a helyen akartunk megtenni. Amikor a végére értünk és mentünk ebédelni, már nem volt látható a Machu Picchu, mert annyira leszálltak a felhők és olyan sűrűek voltak, hogy eltűnt köztük. Tökéletes varázslat volt. Valóban hihetetlen ajándékokat kaptunk.

Pachamama ott volt, hogy megkapjon minket, hogy befogadjon és ahogy a mexikóiak mondják, pachamamásítson és oltalmazzon minket, melegét adja a munkánkhoz. Azt hiszem, ahogy a csoport visszajelezte, új emberként jöttünk vissza. Nem vagyunk ugyanazok, és ha az út alatt nem is vettük észre a változásokat és az újjászületésünket, most kis idő elteltével rájövünk. Én a magam részéről nagyon hálás vagyok a csoportnak a bizalmáért, hogy részt vettek, hogy áldoztak rá, nyitottak voltak, és mindenek előtt hogy nekem lehetőséget adtak a saját munkám elvégzésére. Gyönyörűség a számomra fejlődni és tanulni, és mindig kész vagyok elengedni.

Tehát köszönöm, köszönöm, köszönöm. Ismét segített a Ho’oponopono és kísérte ezt a tisztítást és a múlt, a régi programok törlését. Óriási lehetőség volt. Köszönöm, Istenem ezt a nagy ajándékot, az újjászületést.

Forrás: http://www.hooponoponoway.net/blog/2013/07/16/peru-magico-un-viaje-de-limpieza-espiritual-con-mabel-katz/