Skip to content

Válassz!

Válaszd a Ho’oponoponot vagy…

Az első metafizikai könyvem egy nagyon híres venezuelai írónőtől származott, mielőtt megértettem a Ho’oponoponot. Ő olyasmit szokott mondani, hogy “Sokan lesznek, akik el akarnak adni, de gyümölcseikről felismered őket”. Azt is mondta, hogy nem számít, ki beszél vagy ki tanít, a személyen túlra kell nézned.

Nagyon fontos emlékezned: ami fontos, az az üzenet, és nem a hírvivő.

Tehát ha figyelsz és hallgatsz a szívedre, azt veszed észre, hogy egyesek vesznek egy órát, és azt gondolják, tudják az egész anyagot.

Mások úgy látják, mint munkalehetőséget. A leghalványabb fogalmuk sincs róla, de felszállnak a szekérre, mert jó lehetőséget látnak a pénzcsinálásra. Ráadásul a legritkábban kreatívok.
Sokan még most is magukat keresik. Megosztanak velünk valamit, mert szórakoztatónak találják, vagy mert ez a divat. Nem számít, ki adja át neked az információt, válaszd csak azt, amit szívből jónak érzel, és tedd félre azt, amit nem.

És lényeges, hogy egyetlen technikát válassz ki, ha a lehető leggyorsabb eredményt akarsz látni. A tudatalatti elméd vagy belső gyermeked (az Unihipilid) elvégezheti helyetted a tisztítást, mint ahogy végzi a légzést is.

Ennek ellenére a belső gyermeked nem fogja megtenni mindezt, ha egyik tréningről a másikra ugrálsz, ha különböző módszereket gyakorolsz. Hogy miért? Mert összezavarodik. Tehát amikor megjelenik egy probléma, nem tudja, mit tegyen. Azt kérdezi: melyik technikát vagy tréninget fogjuk alkalmazni erre a problémára?

Tehát… a Ho’oponopono tisztítását nem fogja helyetted elvégezni. Elveszíted őt.

Rendben van, ha keresgélsz, de ha egyszer megtaláltad, amit keresel, ha megtalálod, ami a számodra működik, kérlek, csak azt használd.

Forrás: http://www.hooponoponoway.net/12126/elige-hooponopono