Skip to content

A legkönnyebb út a bőséghez, a békéhez és a boldogsághoz

A legkönnyebb út a bőséghez, a békéhez és a boldogsághoz

A Ho’oponoponot alkalmazva elcsendesítjük azt a hangot, ami azt mondja, hogy “nem vagy képes”, és élvezheted ezt a csodálatos életet, amit megérdemelsz. Miért nem érjük el azokat a dolgokat, amikről gyermekként azt gondoltuk, hogy a mieink lehetnek? Azok az akadályok, amelyek az utunkra kerültek, akár spirituálisak, mentálisak, fizikaiak, pénzügyiek vagy anyagiak, csak emlékeken alapulnak, amelyek a tudatalattinkban ismétlődnek. A Ho’oponopono alapján "A legkönnyebb út a bőséghez, a békéhez és a boldogsághoz" szépsége és egyszerűsége az a tulajdonsága, hogy törli az emlékeket és inspirációval helyettesíti, jobb élet reményében.

Mabel élő példa ennek az erejére és hatékonyságára.

El tudod képzelni… ?
• Összhangba hozod a karriered azzal, amit érsz?
• Sikert és anyagi szabadságot érsz el?
• Egészségesebb életet élsz?
• Kapcsolataid harmonikusabbá válnak?
• Kineveted magad és jobban élvezed az életet?
• Megtalálod a nyer-nyer megoldásokat, beleértve a legnagyobb kihívást jelentő személyes és üzleti kapcsolatokat is?
• Erőfeszítés nélkül bevonzod a megfelelőt és tökéletest?
• Kihívások közepette is képes vagy békében maradni? Ha el tudsz jönni, ez a tréning tehát átformálja a képzeletedet a valóságodra.

Megtapasztalhatod mindezt:

• Átalakító interaktív gyakorlatokban, amelyek úgy vannak összeállítva, hogy segítsenek beazonosítani és elcsendesíteni a korlátozó üzenetek "régi emlékeit”, amelyek a mélyben folyamatosan lejátszódnak, és blokkolnak abban, hogy mindened meglegyen, amit szeretnél.
• Módszereket, amelyek révén a kreativitásod és az inspirációd olyan biztosan használhatod fel, hogy a következő nagy ötleted megérkeztével bízhatsz minden következő lépésben, amit megteszel.

Hogy tartanak fogva bennünket különböző típusú emlékek?

Az emlékek nagyon hatékonyak. Néhány típusú emlék egyre-másra ismétlődik az életünkben, arra késztetve minket, hogy ugyanúgy viselkedjünk és ugyanazokat az eredményeket produkáljuk. Ennek ellenére megtanulhatsz olyan technikákat, amelyek révén irányításod alatt tarthatod ezeket a hatékony emlékeket, így lehetővé teszed, hogy az inspiráció a vezéreddé váljon. Nyújtózz és fedezd fel, ki vagy valójában. Hogy ez megmutatkozzon, ki kell tágítanod a határaidat és ki kell lépned a komfortzónádból. Helyet kell készítened arra, hogy hogy több pénzt, sikert, jólétet, biztonságot és csodálatos kapcsolatokat vonzzál be az életedbe. Kezdj hozzá és megtapasztalod, ki vagy valójában. Tanuld meg, hogy dolgozz a legkisebb erőfeszítés és az elkülönülés univerzális törvényével, amelyeket Dr. Deepak Chopra ír le, hogy általuk könnyen bevonzzad a számodra megfelelőt és tökéletest.

Fejleszd az alkotói képességed

A tudatos elme közel 15 bit információt kezel másodpercenként. A tudatalatti elme azonban körülbelül 11 millió bit információval dolgozik másodpercenként. A megerősítések és a vizualizáció csak a 15 bittel dolgozik, aminek tudatában vagyunk. A Ho’oponopono a 11 millió bittel dolgozik, amelyek a tudatalatti elménkben pörögnek, amelyeknek nem vagyunk tudatában. Számítsd ki. Mit gondolsz, melyik fókusz biztosítja a nagyobb átalakulást?
Készen állsz azt az életet élni, amit elképzeltél?
Ha több örömöt, elégedettséget az üzletben, sikert, pénzt, mentális békét és harmonikus kapcsolatokat keresel, vegyél részt ezen az interaktív tanfolyamon, ahol Mabel megmutatja, hogy válhat mindez a mindennapi valóságod részévé, és még annál is többet.