Skip to content

Új jövőt teremtünk Budapesten

Nagyon hosszú, de csodálatos körúton vagyok. Már megtartottam az előadásomat Prágában és Rómában, a következő állomásom Bukarest.

Ahogy utazom a világban, gyakran kérdezik tőlem az emberek: “Miért kell megismételnünk a tanfolyamot?” A kérdés érthető. Végül is, ha valamit megtanulsz, képesnek kell lenned továbblépni valami másra. De mint azt már sokan tudjuk, az a tanfolyam, amit mi csinálunk, túlmutat az információn. Megtanulunk elengedni. Számomra mindig is az jelentette a tanfolyam szépségét, hogy segítjük a belső gyermeket az elengedésben.

Valójában a tanfolyamok sokkal inkább a tudatalattidnak, mint az intellektusodnak szólnak, ez az, amiért az intellektusod soha nem ért sokat az ott hallottakból. Észrevettem, hogy ahányszor tanfolyamot végeztem Dr. Ihaleakalánál, mélyebbre jutottam a tisztításban, „a dolgok elkezdtek megtörténni”. Elkezdődött a változás. Ajtók nyíltak meg.

És ahogy sokatoktól hallom, ezzel nem vagyok egyedül.

Itt áll az egyik mexikói hallgatóm, Maricarmen visszajelzése, aki volt olyan kedves megengedni, hogy közzétegyem a tapasztalatát. Ezt mondja:
„Bár látszólag minden tanfolyamon ugyanazt az információt kapjuk, a lélek tökéletesen új és más dolgokat kap minden alkalommal. Már értem, hogy miért ismételted több, mint 200 alkalommal a szemináriumot a mestereddel, Dr. Ihaleakalával és hogy miért volt mindig más. Tényleg hihetetlen! Emlékszem olyan példákra és anekdotákra, amiket már hallottam az előző tanfolyamokon, de a mai napig megérintenek. Nem az elmémhez, hanem a lelkemhez értek el. Még inkább csodálom és értékelem ezt a szép utat, amit a lelkem választott. Nagyon hálás vagyok és áldottnak érzem magam. Bízom benne, hogy hamarosan látlak Mexikóban, talán Guadalajarában. Addig is tovább fogok dolgozni magamon, felszabadítom magam, tisztítok, törlök és bízom… mindezt a lehető legjobb partnerrel, a belső gyermekemmel. Köszönöm!”

Megértem, hogy az élet nehéz, különösen most, nagy változások és zűrzavar közepette. És nem számít, bármennyire is tagadjuk, több szökőár, földrengés és árvíz következik. Nem is beszélve a fizikai és érzelmi hurrikánok hullámáról. Ahogy Dr. Ihaleakalá mondja: "Minden segítségre szükségünk van, amit csak elérhetünk."

Látjuk egymást Budapesten?

Mabel Katz