Skip to content

SZEREZD VISSZA AZ ERŐDET, AMIT MAGADBAN HORDOZOL!

Boldog nőnapot! Ma és mindig, kapcsolódj az erődhöz!

A világon minden nőnek olyan ereje van, ami egyedi és verhetetlen.
Évek óta küzdünk az előítéletek és a nemi sztereotípiák lebontása érdekében, amelyek csak arra koncentráltak, hogy megkülönböztessük magunkat a férfiaktól, és a kisebb és gyengébb szerepét vállaljuk el.  A mai napig folytatjuk a harcot.

Talán most azt érzed, hogy elveszítetted ezt a belső erőt, ami azt mondja, hogy harcolnod kell, talán azért, mert kötve vagy egy visszaéléssel terhelt kapcsolathoz, egy munkához, ami nem értékeli a képességeidet, vagy egy saját magadról alkotott téves gondolathoz.

Nos, itt az ideje, hogy aktiváljuk ezt az erőt, visszaszerezzük, hogy ez a nagy változás legyünk és felfedezzük, kik vagyunk.

Mi nők erősek vagyunk. Megvan bennünk az erő, hogy elengedjük azt, ami kárt okoz nekünk, az erő, hogy nemet mondjunk, az erő, hogy tudjuk: megérdemeljük a legjobbat, és az erő, hogy felismerjük: félünk, de ennek ellenére képesek vagyunk megpróbálni rá.

Nem vagy tökéletes, de csodanő sem. Az erős nő harcol minden nap, a jelenben él tudja, hogy még amikor veszít, akkor is nyer.

Itt az ideje tehát, hogy lebontsuk ezt a gátat, ami visszatart a boldogságtól, a saját magunk szeretetétől, hogy minden lépésünk, amit megteszünk, határozott legyen, hogy elengedjünk és bízzunk.

Már nem mutathatod magad gyengének. Itt az ideje, hogy felhagyjunk a megalázkodással, a függéssel és az áldozati szereppel, teljes felelősségünk van a saját boldogságunkért. A világ csak akkor változik, ha te változol.

Háziasszony, vállalkozó, feleség, gyermek - bármi is legyen a szerepünk, mindig magunkra kell elsőként gondolnunk. Emlékezz, hogy ha boldogok vagyunk, a körülöttünk levők is azok lesznek.

Jelenleg kicsit el van torzítva a jogi egyenlőség gondolata, azt gondoljuk, hogy a férfiakkal egyenlőknek kell lennünk, és ez oda vezetett bennünket, hogy versenyzünk velük.

Meg kell azonban értenünk, hogy mindannyiunknak egyedi adottságai vannak, amelyek különbözőekké tesznek minket, és ennek a különbözőségnek az elfogadása része egyfajta egyenlőség elérésének. Senki sem olyan, mint te, és ebben rejlik a te erőd.

Nem arról van szó, hogy legyünk olyanok, mint a férfiak, hanem arról, hogy dolgozzunk együtt és közösen. Háziasszonyként nem vagy kevesebb, mint a házastársad, aki bejár a hivatalba. A gyermekeket nevelni és ellátni a háztartást ugyanolyan kemény szervezőkészséget igényel, mint egy vállalatnál dolgozni. Ne felejtsd el, hogy ketten együtt egy csapatot alkottok, és hogy a feladatok, amiket mindketten végeztek, kulcsai a család sikerének.

Nem számít, hogy otthon vagy-e, egy vállalatnál vagy a saját üzletedet viszed; az értéked, mint nő, továbbra is ugyanaz. Csupán másfajta módon használjuk a képességeinket. Végül, teszel, amit teszel, ha az boldoggá tesz, akkor az a megfelelő út.

Van valami, amiben mindig is hittem, és amit nem győzök hangsúlyozni a szemináriumaimon. Nekünk, nőknek bíznunk kell az inspirációnkban!

Ebben a varázslatos és megmagyarázhatatlan érzésben, ami által tudjuk a dolgokat. Ahogy összekapcsolódsz a saját inspirációddal, megtalálsz minden megoldást a problémáidra, és tudni fogod, melyik úton menj, ha kétséged vagy félelmed támad. Ez az a csodálatos erő, ami mindannyiunknak a sajátja.

Ha tehát holnap felkelsz, készíts magadban egy listát, mindazokról a dolgokról, amelyekért hálás lehetsz. Nézz a tükörbe, és döntsd el, hogy elfogadod és szereted magad olyannak, amilyen vagy. Bízz a saját inspirációdban. Tedd magad az első helyre és tedd azt, ami neked működik.

Ne lásd magad többé áldozatnak és ne hozz több áldozatot. Az önfeláldozás kora elmúlt. Ha van valami, ami nem tesz boldoggá, egyszerűen engedd el. A te és a tieid boldogsága veled kezdődik.

Boldog nőnapot! Ma és mindig, kapcsolódj az erődhöz.

Mabel Katz