fbpx Skip to content

Sajtóközlemény

2014. április 8.

Dame Mabel Katz béke-missziója során erősíti a gyermekeket és bátorítja az elkötelezett felnőtteket.
Mabel Katz legközelebb májusban kel ismét útra, hogy folytassa azt a munkát,
amellyel életeket és a világot változtatja meg

Mabel Katz szónok, író és nemzetközileg elismert tréner; a Ho’oponopono, az ősi hawai művészet szaktekintélye. A Ho’oponopono célja, hogy jobban rávilágítson az életcélra, több boldogságot, békét érjünk el, hatékonyabban éljünk és dolgozzunk. Mióta Katz Asszony több, mint egy évtizede elkezdte ezt a munkát, Európa, a Közel-Kelet, Ázsia, Észak-, Közép- és Dél-Amerika 30 országának több, mint 60 városában tartott beszédet a békéről.

2012-ben a Mil Milenios Béke Zászlóval tüntették ki, amivel világbéke-kezdeményezését ismerték el: a belső béke MAGA a világbéke. Az egyik legkiválóbb béke-nagykövetként tartják számon világszerte. Beszédet tartott nemzeti szenátusokban, előadott az ENSZ-ben, és elkötelezett a konfliktusokkal teli világ békéjének elérésében. Ezzel a céllal indul útnak hamarosan Európa, a Közel-Kelet és Dél-Amerika számos országába. Izraelben palesztin-izraeli csoportokkal fog dolgozni (mind gyermekekkel, mind felnőttekkel), hogy előmozdítsa a kommunikációt, a megértést és a harmóniát.

Nagyon lelkesen dolgozik a gyermekekkel. “A gyermekekkel kell kezdenünk, mert nem engedhetjük meg, hogy azon menjenek keresztül, amin nekünk kellett. Ha ők boldogok, boldog közösségeket, boldog iskolákat, boldog cégeket, boldog és békés világokat teremtenek. Ha szeretik és elfogadják magukat, képesek lesznek szeretni és elfogadni másokat is. Ha tudják, hogy nem kell tökéleteseknek lenniük, de különlegesek és tökéletesek úgy, ahogy vannak, csodálni fogják az eltéréseket, értékelik a sokféleséget és tisztelik egymást” – jelentette ki.

Mabel Katz nemrégiben fejezte be a Mexikó több városát érintő körútját. Prezentált az Albert Einstein Egyetemen (Universidad Albert Einstein), Mexikó város közelében; ez az Egyetem a békére és környezetvédelemre képzésben jeleskedik. A diákok és a szülők előtt beszélt a 100%-os felelősségvállalás fontosságáról, hogy nagyobb békét vonzzunk be az életünkbe és a világba.

Annak tudatában, hogy a világbéke a helyi békével kezdődik, Katz Asszony arra biztatja a nőket, hogy nagyobb békét vonzzanak be a kapcsolatokba és a családokba. Ezt volt lehetősége a gyakorlatban is bemutatni a Mexikó városi Nemzeti Auditóriumban, ahol a Retos Femeninos nevű (a nők bántalmazása ellen életre hívott) szervezet mintegy 10.000 nő részvételével rendezett előadást.

Guadalajarában a Fundación Pas (Béke Alapítvány) és az Asociación de Mujeres Empresarias (Vállalkozó Nők Egyesülete) előtt tartott előadást, akik a gyermekek elleni erőszak megelőzésén dolgoznak. Ezúttal a 100%-os felelősségvállalás fontosságára hívta fel a figyelmet, és hogy elsősorban a szülők legyenek boldogok, hogy boldog gyermekeket neveljenek.

Ugyancsak bemutatkozott a Centro de la Amistad Internacional (Nemzetközi Barátság Központ) előtt, amely a bántalmazott gyermekekkel és a szenvedélybetegségek áldozataival foglalkozik. Amikor befejezte a prezentációját, a gyermekek lelkesen mentek a színpadra, összeölelkeztek, kézen fogták egymást és együtt énekelték Alejandro Lerner “Para Cambiar el Mundo” (Hogy megváltoztassuk a világot) című dalát. Végül kiemelkedő munkájának elismeréseként átadták neki a város kulcsát.

További információk Mabel Katzról

www.PeacewithinISworldpeace.com www.MabelKatz.com www.TheZeroFrequencyMethod.com