Skip to content

Recesszió…

 Recesszió

Az Egyesült Államok a II. világháború óta a legmélyebb recesszióban van – mondta Martin Feldstein, a Cambridge Group elnöke. Ha ez a tendencia folytatódik, nagy veszteségeket és piaci hanyatlást fogunk megélni, nehézségek lesznek a hitelekkel, rekord mennyiségű jelzáloghitel, munkanélküliség és csőd fenyeget a Egyesült Államok legnagyobb cégeinél.

Te mit csinálsz, amikor a híreket nézed? Vajon vevő vagy arra a gondolatra, hogy recesszióban vagyunk?

Azt szokták mondani, hogy: “A legnagyobb félelmünk nem az, hogy hiányt szenvedünk. Az a legnagyobb félelmünk, hogy a hatalmunk nagyobb, mint képzelnénk.” És így van, hatalmasak vagyunk! Biztos, hogy 100%-ban felelősek vagyunk azért, amiről úgy döntünk, hogy hiszünk benne és hogy a tudatosságot vagy a tudattalanságot választjuk. A problémára koncentrálva gondolkodsz és így még több problémát vonzol be?

Ehelyett választhatod a megoldást. Meglepődsz majd azon a hatalmon, amivel meg tudod oldani a saját problémáidat. Hagyd az olyan fölös kérdéseket, mint: “Miért éppen én?” és hagyd, hogy a képzeleted, a kreativitásod és a magadba vetett BIZALMAD vezérelje azt. A gondolkodásmódban van a KULCS. Mondd meg nekem, mit gondolsz és megmondom, ki vagy.

Tudod, hogy van olyan, aki a recesszió idején pénzt nyer? Tény, hogy a gazdasági világválság alatt sokan megcsinálták a szerencséjüket. Itt az ideje gondolkozni és másképp viselkedni. Te is elérheted ezt. Engedd meg, hogy a szenvedélyed és az ösztönöd vezéreljen az értelmed helyett, mert nem számít, hány egyetemi titulusod van vagy van-e pénzed, az értelmed nem tud semmit és ez az, ami “vevő” a hírekre. Az, amit problémának hívunk, nem az a probléma. Az igazi probléma a reakciónk. Ahogy elkezded megteremteni a saját valóságodat, nem azt, amit el akarnak adni neked. A híripar üzlet, nem közszolgálat. Ha ezeket nézed és elhiszed, a médiumok nyernek vele pénzt, mert te azt választod, hogy megveszed a portékájukat, amit kínálnak. Ezzel szemben ha te jól vagy, akkor minden jól fog menni. Talán ezt mondod: “Amikor ez vagy az történik, boldog leszek”. Inkább tanuld meg meglátni az áldást, ami a kudarc kínál. A recesszió mögött titkos ajándék van, és ehhez az első lépés egyszerűen az, hogy készen állsz “Köszönöm”-öt mondani a recessziónak és minden viszontagságnak, ami előfordul az életedben. Így eléred, hogy elengeded az ítéleteidet és az előítéleteidet, lehetővé teszed, hogy az inspiráció vezessen a tökéletes válaszhoz és megoldáshoz. Amikor “Köszönöm”-öt mondunk, engedélyt adunk, hogy az a részünk, amely többet tud, “inspiráljon” minket és elhozza a számunkra ideálisat. Mondd: “Köszönöm”, anélkül, hogy ragaszkodnál vagy elvárásod lenne, és maradj nyitott és rugalmas. Készülj fel a csodára.

Ébredj fel! Használd SZABAD akaratod és értsd meg gondolataid teremtő erejét, amely olyan, mint a mágnes. Kérdezd meg magadtól: “Mit vonzok be az életembe?” Értsd meg, hogy negatív gondolataid a recesszió koncepciójáról ebben a pillanatban meghatározzák a valóságodat és ezek belső recessziót idéznek elő. Ez az egyetlen recesszió, ami létezik.Semmi nincs kívül! Csak azok a gondolatok léteznek, amiket te választasz elhinni. Itt az idő kihasználni az alkalmat, hogy ne fordíts figyelmet és ne adj hatalmat a HÍREKNEK. Talán úgy tűnik, hogy a médiumok tudják, mit beszélnek, de a valóságban csak a félelmeidet és a kétségeidet táplálják.

Itt az idő ÚJRAKEZDENI és valami mást csinálni. Nem engedheted meg azt a luxust, hogy a HÍREK eltereljék a figyelmedet. Emlékezz, amikor egy ajtó bezárul, egy jobb kinyílik. Engedd, hogy az inspirációd kinyissa ezeket az ajtókat és megmutassák a LEGKÖNNYEBB UTAT, hogy bevonzzad azt, ami a legjobb neked. Ha nincs ínyedre az üzemanyag ára, az ingatlanpiac, az elnök és/vagy a recesszió, ne légy tétlen! Vállalj 100%-os felelősséget és mondd ezt: “Sajnálom. Bocsánatot kérek azért, ami bennem van, ami ezt létrehozta”. Most azonnal kezdj el dolgozni magadban. A béke VELED kezdődik!

Ha több információt szeretnél A LEGKÖNNYEBB ÚT-ról, a 100%-os felelősségvállalásról és a recesszióban rejlő lehetőségek felfedezéséről, nézz körül weboldalunkon vagy írj a hawaii@hooponoponoway.hu címre.

Forrás: http://www.hooponoponoway.net/7978/recesion/