Skip to content

Olyan munkát válassz, ami a lelkedet táplálja!

Van néhány fontos kérdésem számodra. Hogyan élsz? Eltartod a családodat? Az életcélodnak élsz? Ez táplálja a lelkedet? És ami a legfontosabb, választottad a munkádat, vagy a munkád választott téged?
Megvonhatod a vállad, és mondhatod azt, hogy “természetesen én választottam a munkámat.” De az az igazság, hogy nem mindig mi választjuk a munkánkat. Persze, nagy ambíciókkal indulunk az életbe, és jó néhány lehetőséggel, de mire ezt megtudjuk, úgy húsz évvel később, olyan munkában találjuk magunkat, amit soha nem képzeltünk volna. 

A munkánk választott minket. Mindig ez történik, annál az egyszerű oknál fogva, hogy kicsi korunktól azt tanultuk, hogy azt tegyük, amit mások mondanak, értékelnek és elvárnak. Más szóval, hagyjuk másoknak, hogy meghatározzák a jövedelmünket, kiválasszák a szenvedélyeinket, és váljanak a boldogságunk tényezőivé.

Szerencsére van más megoldás is. Ezt úgy hívják, hogy Jólét. Ez lesz a havi órám témája is az angol nyelvű tagságomnak.

A tudatos választás szépsége mindannyiunknak képessége. Miután rátalálsz, nem engedheted meg magadnak, hogy a félelem irányítson vagy gátoljon. Szabadon folytathatod azt a munkát, amit csinálni szeretnél, ami nem csak örömet hoz és értelmet nyer, hanem szolgálja az egész bolygót is. Ha olyan munkát választasz, aminek szolgálatába állsz, akkor meg fogod találni a pénzügyi biztonságot és a jólétet is, amit megérdemelsz.

Engedd el a félelmeidet, és válassz olyan munkát, amelyet nemcsak szeretsz, hanem amire mindig is vágytál.

Hadd mutassam meg, hogyan. Ezzel az ígérettel, és nem kevesebbel várlak a budapesti kétnapos tanfolyamomra, Ho’oponopono, az élet legkönnyebb útja és Zero Frequency®. Az életed soha nem lesz ugyanaz.

Szeretettel,