Skip to content

Nincsenek véletlenek

Aloha!

Mielott elindultam Los Angelesbol, kozel ket honapja, elhataroztam, hogy a felgyulemlett konyveimet kicsit osszerendezem a nappalliban. Ott talaltam ra Dr. Michael Newton konyvere es ugy dontottem, hogy magammal hozom erre az utra.

Elmondom neked, hogy egy hallgatom ajanlotta ezt a konyvet, es azonnal megkertem valakit az irodambol, hogy vegye meg nekem, aztan ahogy hazaterek az utjaimrol, 2-3 uj konyv var ram az iroasztalomon, igy halmozodnak fel. Aztan nem emlekszem soha, ki ajanlotta az adott konyvet.

Nos, ez a konyv (amirol nem emlekszem, ki ajanlotta es mikor) magaval ragadt. Dr. Newton a pacienseit elviszi az elozo eleteibe, a letkozokbe. Vagyis ahonnan jottunk es ahova tartunk, amikor nem vagyunk testben. Amikor megerkeztem Belgradba es elmeseltem az ottani szervezomnek, hogy ezt a konyvet olvasom, azt mondta nekem, hogy valaki, aki nagyon kozel dolgozik Dr. Newtonhoz, reszt fog venni a zagrabi szeminariumomon.

Volt alkalmam vele es a ferjevel reggelizni. Mindketten csodalatosak mind kivulrol, mind belulrol. Lenyugozott a szepsege es az alazata, a tortenete, ahogy ratalalt Istenre, amikor 5 eves volt. Elmeselte, hogy a szeminariumom alatt haromszor hallotta “Ez egy talalkozas”. Olyan, mintha korabban megallapodtunk volna, hogy talalkozunk, mert van kozos dolgunk, reszemrol a megerositest a konnyel telt szemem jelentette, ahogy beszeltem vele. Mindketten egyetertettunk abban, hogy a legfontosabb segiteni felebredni az embereket es megtalalni a kuldetesunket, az eletcelunkat.

Ezert olyan fontosak a Zero Frequency szeminariumok. Minden orszagban egyre tobb emberrel talalkozom, akik azt meselik, hogy milyen csodak tortentek veluk a palyavaltasuk soran, egyesek sajat vallakozasba kezdtek, masoknak mennyire megvaltozott az elete a Zero Frequency utan.

Dr. Michael Newton azt mondja “A reinkarnacio probaja annak a leleknek, aki a Foldre jon, az a kepessege, hogy legyozi a felelmet, mig emberi testben lakik.”

Most itt vagy, emberi testben. Kerlek, ezen az unnepen emlekezz, ki vagy, engedd el a felelmet, elvezd, ertekeld az eletet es adj halat.

Boldog Unnepeket, Szeretettel es Bekevel tele..