Skip to content

Mi a Zero Frequency®?

A Zero Frequency® a Tökéletes frekvencia, statika és rossz kapcsolatok nélkül. Emlékek nélkül, programozottság nélkül, ítéletek nélkül, harcok nélkül, félelmek nélkül, csak tiszta inspiráció.

Ráhangolódni a te Zéro Frekvenciádra azt jelenti, hogy egy vagy az Univerzum Inspirációjával és a körülötted levő világgal békében vagy.

Zérón felfedezed a valódi identitásodat; identitásod megismerése a Paradicsomod megtalálásának kulcsa. A valódi identitásod tisztán hall, lát és érez, mert egy az Univerzum jóságával, az áramlatban van.

Zérón már nem a füsttel (emlékekkel) szennyezett monitorodon keresztül élsz, nézel és reagálsz. Már megszűnt az az igényed, hogy mindig igazad legyen és tiéd legyen az utolsó szó. Végül megszabadítod magad SAJÁT MAGADTÓL, elengedsz és engedélyt adsz az Univerzumnak.

Zérón bátor leszel a szenvedélyedet követni, feltenni a megfelelő kérdéseket, elengedni a negatív programokat, bízni magadban, hálával élni és járni.

Zéró az, ahol az igazi varázslat történik!

Ahogy A vonzás törvénye és a Ho'oponopono tanítják nekünk, a gondolataink teremtik a valóságunkat. Zérón elengeded a memóriád által felhalmozott gondolatokat, az áramlatban élsz és átadod magad Isten Univerzumának. Tudtad, hogy a gondolataid 90%-a nem tudatos? És ez az, ami a döntéseidet, véleményeidet, ítéleteidet, elvárásaidat és félelmeidet irányítja; ez az, ami megakadályozza, hogy elérd a valódi tejesítőképességed és belső békéd.

Ahelyett, hogy a jelenben élnénk, az emlékeinken (a füsttel szennyezett monitorunkon) keresztül a múltban élünk. Ha megtanuljuk elengedni őket, Zéróra érkezünk.

Amikor gyermekek voltunk, a gondolataink tisztábbak voltak és közelebb voltunk a Zéró Frekvenciához. Idővel elkezdtünk a vélemények és negatív tapasztalatok hatása alá kerülni, amiket az emlékeinkben raktározunk el.

Emlékezz, hogy amikor gyermek voltál, nem aggódtál és azt hitted, minden lehetséges. Aki akkor voltál, még nem volt az élettel és az emlékeiddel fertőzött. A döntéseid, véleményeid és ítéleteid alapja a szabadság és a spontaneitás voltak. Nem volt sok emléke, amivel megfertőződött volna. Kapcsolatod az Univerzummal tiszta és közvetlen volt. SZABAD voltál, hogy ÖNMAGAD légy!

Mabel technikáival felfedezed, hogy érheted el könnyen a Zéró Frekvenciádat. A titka megnyitja a kaput, hogy megtaláld az identitásodat. A kulcs az, hogy felfedezd, ki vagy. Majd engedd meg, hogy a szenvedélyed és az inspiráció legyenek az iránytűid. Azok az eszközök, amiket Mabel fedezett föl, segítségedre lesznek többet a jelenben élni, tudatosabbnak lenni és rátalálni a megfelelő válaszokra.
El fogod tudni engedni azt, ami nem te vagy, felfedezed, hogy ki vagy valójában és így valóban megszereted magad. Csak ha szereted és elfogadod magad, akkor vagy képes másokat szeretni és elfogadni.

Ha megtalálod önmagad, megtalálod a szenvedélyed. Ha megtaláltad a szenvedélyed és a bizalmat, megtalálod az életcélodat. Ha megtaláltad az életcélodat és azt csinálod, amit szeretsz, a siker és a pénz is megérkezik hozzád.

Ha azt csinálod, amit szeretsz, boldog leszel. A megfelelő helyen a tökéletes pillanatban találod magad, és a téged körülvevő emberek is ugyanazt fogják tudni tenni.

A Zero Frequency® tanfolyam a tiszta és közvetlen út a hazatéréshez (A Forráshoz).

Cikk forrása: http://zerofrequency.info/que-es-frecuencia-cero.html Még több a Zéro Frekvenciáról itt: Zero Frequency® távoktatás

Még ennél is több Zéró Frekvencia: az őszi tanfolyamunkon.