Skip to content

Megértetted?

 Ho´oponopono – Megértetted?

Szeretem, amikor az emberek megosztják másokkal a gondolataikat, hogy meghallgathassák őket, hogy megnyithassák az elméjüket, relaxáljanak egy kicsit többet és elengedjék azt a hiedelmet, hogy szükségük van az elméjükkel való megértésre.

Az ismétlők, akik ezúttal Moszkvában és Bukarestben jöttek vissza a tréningjeimre, bámulatos történeteket osztottak meg velünk, amelyeket a tréning után tapasztaltak meg az életükben. Említették azt is, hogy a tréning soha nem volt ugyanaz. Ez nem lepett meg túlságosan. Mindig azt mondom az embereknek, hogy ez a cél. Olyan, mint újraolvasni egy könyvet. Mindig találunk új információt, amit korábban nem vettünk észre. MINDIG kapunk valami újat, minden egyes tréningen.

A bukaresti tréningen megosztottam a résztvevőkkel, amit nemrég fedeztem fel, hogy ugyanis akik ismétlőként térnek vissza, amikor csak alkalmuk van, ők VALÓBAN értik a Ho’oponoponot.

Így igaz. Ha elvégzünk egy Ho’oponopono tanfolyamot és soha többé nem térünk vissza, akkor nem értettük meg. Ha egyetlen tanfolyamot végzünk el, és azt érezzük, hogy már értjük a Ho’oponoponot és elkezdjük tanítani azt, végképp nem értettük meg. Ha internetről tanuljuk meg a Ho’oponoponot, és azt gondoljuk, hogy tudjuk, nem értettük meg.

Azok, akik visszatérnek a tanfolyamokra, valóban megértették. Elmondom neked, miért. Amikor már megértjük, TÖBBET akarunk. Jól akarjuk érezni magunkat. Több csodát akarunk az életünkben. Élvezzük a békés és boldog létet, élvezzük, hogy szabadnak érezzük magunkat minden nyilvánvaló érv nélkül, ezért akarunk még többet tisztítani.

Minden alkalommal, amikor Ho’oponopono tanfolyamon veszünk részt, még mélyebb megértést érünk el, még több inspirációt, és ami még jobb, rengeteg emléket kitörlünk. Minden tanfolyam után még többet tisztítunk és még több áldást kapunk. Ez azért van, mert mindannyiunknak szüksége van emlékeztetőre. Sőt, ez engedi meg a belső gyermekünknek, hogy többet gyakoroljon és jobb kapcsolatot fejlesszen ki velünk, amikor észreveszi a megalkuvásunkat, és ily módon növeli a lehetőséget, hogy automatikusan tisztítson.

Fáj a lelkem, amikor az emberek nem térnek vissza a Ho’oponopono tanfolyamokra, mert egyszer már végighallgatták, és azt gondolják, hogy nincs szükségük megerősítésre.

Van egy történet egy indiai emberről, aki azt mondta: “Ha Buddha annyit tud, mint ahogy mondja, minden évben visszatérek, és felteszem neki ugyanazt a kérdést. Ily módon ha valóban tud, ugyanazt a választ kell adnia.” Így is tett. Évről évre visszatért, és ugyanazt a kérdést tette fel Buddhának, de minden évben más választ kapott. Egy nap olyan csalódottnak érezte magát, hogy Buddhához ment és így szólt: “Nem emlékszel rám? Minden évben visszatérek és ugyanazt a kérdést teszem fel neked, de minden évben más választ adsz nekem.” Buddha válasza ez volt: “Minden évben más ember vagy és én is más ember vagyok. Hogy is tudnám ugyanazt a választ adni neked?”

Még ha úgy tűnik is, hogy a Ho’oponopono tanfolyam ugyanazt az információt adja, akkor sem így van. A folyamat soha nem ugyanaz, mert sem te, sem az érkező inspiráció, soha nem azonosak. Az információ, amely érkezik, az ezen a tanfolyamon részt vevőknek megfelelő információ.

Mindig azt mondom az embereknek, hogy rengeteg minden törlődik a tréningek alatt. Valóban áldás csupán a teremben lenni. Ha az emberek tudnák, mennyi minden törlődik a tanfolyamon és az előkészület, valamint a megelőző tisztítás alkalmával, alatta és utána, nem gondolkoznának rajta. Több életünkbe telne törölni mindazt, ami egy tanfolyam alatt törlődik, hát még ha távolmaradunk róla.

“Jelentős nyugalom és béke stresszes helyzetekben. Szeretet és Aloha. ~ Justine, Hawái”.

“Szia Mabel. Sziasztok. Csütörtökön befizettem egy romániai tanfolyamra. Másnap dolgoztam és tisztítottam, ahogy azt máskor is teszem, amikor hirtelen teljesen másképp éreztem magam. Nem tudom leírni a helyzetet, de úgy éreztem, valami hatalmas dolog távozott a memóriámból. És nagyon biztos voltam magamban. Azt éreztem, “túljutok ezen és nem vagyok egyedül ebben a helyzetben”. Csodálatos volt. Köszönöm, Mabel, nagyon hálás vagyok ezért a gondolatért. Csodálatos tapasztalata az életemnek.
Szeretettel. ~ Norbert, Egyesült Királyság.”

Ami engem illet, a személyes tapasztalatomat, amint volt alkalmam, mindig elmentem a tanfolyamra. Kezdetben, egy-két ismétlés után azt mondtam a mesteremnek, Dr. Ihaleakalának, hogy tisztítok és tisztítok, de nem működik. Hála Istennek, volt egy részem, amely jobban tudta és kitartott. Minden, amit mondani tudok nektek az annyi, hogy a tudatalattaim megértette. Azután minden szeminárium közötti különbséget képes voltam látni. Kapukat, amelyek minden alkalommal kinyíltak. Egyre többet tisztítottam. Még inkább békében éreztem magam, még inkább bíztam, még boldogabb voltam.

Tehát amikor az értelmed azt mondja, hogy már tudja a Ho’oponoponot, és nincs szükséged több tanfolyamra, mondj “köszönöm”-öt és menj el a tanfolyamra. Bár az értelmed azt mondja, hogy a Ho’oponopono nem működik a számodra, ne gondolkodj, és jelenj meg, amint van rá alkalmad. Örömteli meglepetésben lesz részed!

Mindig az inspirációdat kövesd, ne a programjaidat. Emlékezz, az értelmed nem tud semmit.

Mabel Katz, 2011. július 26.

Forrás: http://www.hooponoponoway.net/15015/hooponopono-lo-entendiste/