Skip to content

Lehet csodálatos

Aloha Barátom!

Amikor a Ho’oponoponot egy argentin férfibörtönben mutattam be, az egyik fogvatartott a halál-élményét mesélte el. Elmesélte, hogy már holtan vitték be egy kórházba egy perforált epehólyag miatt és már nem lélegzett. Minden, amire emlékszik, az volt, hogy egy rendőr állt mellette és azt mondta: "Most van még egy lehetőséged, választhatsz másképp, csak tőled függ”.

Később elmesélte, hogy amit elmondtam nekik, az benne van a Bibliában és engedélyünket kérte, mind az enyémet, mind a többiekét, hogy felolvashasson egy részletet a Bibliából. Mindannyian igent mondtunk. Miközben ö felolvasott, hirtelen rájöttem, és amikor befejezte a felolvasást, elmondtam neki: "Azt választottad, hogy visszajössz, ez azt jelenti, hogy van valami fontos dolgod és ez a rendőr valóban Angyal volt, aki azért jelent meg, hogy emlékeztessen erre”. "Tudom, mert többé nem tért vissza, soha többé nem találtam meg".

Azt is elmondta, hogy az életfogytiglani büntetését már levitték 30 évre, majd 15-re és a mamája ebben a pillanatban van a bíróságon, hogy a bíróval beszéljen róla. Egy példa, hogy az ok és okozat hogy működnek belülről kifelé.

Ezek azok az esetek, amik kinyitották az elmémet: autista és Down kóros gyermekek szüleivel, süketnémákkal, férfi és nöi börtönökben, elmegyógyintézetekben stb. levőkkel beszélni. És ami még inkább felhívta a figyelmemet, ahogy érzékelem őket, amikor ott vagyok. Már tudom, mi az, hogy úgy látni, ahogy Isten lát, vélemények és ítéletek nélkül. Tökéletesnek látni, amilyenek vagyunk.

A titok abban van, hogy a másik arcunkat tartsuk oda. Csodálatos és könnyebb, mint képzelnéd!

Mabel

Forrás: Ho'oponopono puede ser milagroso