Skip to content

Legyél eredményes a Ho’oponoponoval

Valóban minden azzal kezdődik, hogy bízz magadban. Ha visszatekintek a saját életemre, rájövök, hogy éppen ez az, amit én tettem.
Hogy kezdődött a változásom? Először is, a béke és a boldogság keresése során rájöttem (az első lépés mindig a felismerés), hogy rossz helyen kerestem. Aztán észrevettem, hogyan is teremtettem a gondolataimon keresztül, hogy száz százalékig felelős vagyok, és elhatároztam, hogy elengedek és bízom.
A Ho’oponopono sokat segített ebben. Igen, voltak jó pillanatok és rossz pillanatok. Sokszor úgy tűnt, hogy nem működik, de a döntésem az elengedés és a bizalom mellett meghozta az eredményét. Természetesen a tanfolyamok ismétlése és az információ újrahallgatása újra és újra emlékeztetett, és erőt adott a folytatáshoz.
Éppen ez az, amit közületek sokan kérdeznek: miért ismételjük meg a tanfolyamokat, ugye? Ezt a videót azért vettem fel, hogy válaszoljak erre a kérdésre.

Pontosan ezért hoztam létre a zártkörű tagságot is, hogy segítsek neked és emlékeztesselek a napi 24 órás, heti 7 napon át tartó tisztításra, mert fontos, hogy folytassuk az elengedést és bízzunk!
Az emlékek folyamatosan lejátszódnak. Az a részünk, amely azt gondolja, hogy tudja, melyek a megfelelő eredmények, milyeneknek kellene lenniük a dolgoknak és mi a jó és a rossz, emlékek. Nem kerülhetjük el, hogy elvárásaink legyenek, de amikor ezek megjelennek, elengedheted őket. Nyitottnak kell lenned, akár egy kisgyermek. Nem tudod, mi az, ami jönni fog és honnan fog jönni.
A Ho'oponopono varázslatos. A legjobb eredményeket fogod megtapasztalni, ha meghatározott elvárások nélkül gyakorlod, és bízol. Többet élsz a jelenben. Nem tartózkodsz a múltban és nem aggódsz annyit a jövő miatt.

Engedd el ezeket a programokat, amelyek megmondják neked, minek kellene történnie. Játssz és bízz újra, mint egy gyermek.
Folytasd az elengedést és bízz.

Ha még többet szeretnél tudni a Ho’oponoponoról, kérlek, látogass el a magyar nyelvű webáruházamba, ahol számos sorozat, tréning, video, audio és ebook vár arra, hogy felfedezd őket, vagy ha szeretnél a már ötödik éve működő zártkörú Ho'oponopono tagsághoz csatlakozni, erre is találsz lehetőséget.

Az őszi viszontlátásig, szeretettel,
Mabel