Skip to content

Légy önmagad és hangolódj rá a Zéro Frequencia® hullámára

Légy önmagad.

Az a leckénk, hogy megtanuljunk élni. A létezés szabadsága meg fog szabadítani téged a cselekvés kényszerétől. Itt fekszik a bölcsesség magja, amelynek hatalmában áll átvinni téged a világ minden ismeretén túlra.
Eric Pearl

Az idő legnagyobb részében a „cselekvésre” koncentrálunk a „létezés” helyett. Talán azért tesszük, mert azt hisszük, hogy ez kötelességünk. Talán az tűnik megfelelőnek, amit mindenki elvár tőlünk. Ennek ellenére, amikor arra fókuszálunk, amik vagyunk, a cselekvéseink helyett, saját magunkat a második helyre tesszük. Ez olyan, mintha a kocsit kötnénk a ló elé. Valójában fontosabb az, hogy azt tegyük, ami az életünkben működik, ami a szívünkben jó érzést vált ki.

Talán azt gondolod, hogy önmagad vagy, de az idő legnagyobb részében nem így van. Úgy változol, mint egy kaméleon, ahogy szerinted mások elvárják, hogy olyan légy. Többet aggódsz amiatt, hogy mások helyeselését kivívd, mint hogy önmagad légy. Valójában készen állsz az lenni, akinek ahhoz kell lenned, hogy elfogadjanak vagy elkerüld az elutasítást, ahelyett, hogy bíznál: jól leszel, ha egyszerűen önmagad vagy és azt teszed, ami a szívedben jó érzést vált ki.

Akkor sem vagy önmagad, amikor egyedül vagy. Az emlékeid olyan pillanatokba visznek el, amelyben mások miatt nem nagyon érezted jól magad. Talán elutasítást érzel, mert nem úgy cselekedtél, ahogy mások akarták, hogy cselekedj, vagy talán azért érzed magad rosszul, mert olyan dolgokat mondtál, amiket nem fogtál fel. A lehetőségek száma végtelen.

Az évek során tapasztalataid emlékét töltötted le és halmoztad fel, amelyek a családodtól, vagy akár az őseidtől származnak. Ezeknek az emlékeknek a lencséjén át szűröd meg a valóság értelmezését, a reakcióidat és a döntéseidet. Ennek ellenére te nem ez a fogyatékos információ vagy, amely folyamatosan ismétlődik az elmédben, és amikor lehetővé teszed, hogy irányítson téged, megengeded, hogy az elmédnek az a része hozzon döntéseket és válasszon helyetted, amely nem tud semmit. Ezek az emlékek irányítják a gondolataidat és az érzelmeidet. Irányítják az életedet, de te azt hiszed, hogy te felügyeled a helyzetet.

Bár külső elismerésre teszel szert, amikor mások elégedettek és boldogok veled, az elégedettség érzése csak átmeneti. A külső helyeslés tiszavirág életű elégedettség érzést kínál, és gyorsan elillan, amint a buzdítás eltűnik, és te ottmaradsz egy üres érzéssel, elárulva a valódi lényedet. Talán 15 percig úszol a dicsőségben, de ez a fajta „nagyvilági érzés” nem az, amit valójában keresel.

Valójában az a legfontosabb, amit te gondolsz saját magadról. Szeretned és el kell fogadnod magad úgy, ahogy vagy. Amikor jól vagy, a többiek is jól vannak. Amikor te elfogadod és szereted saját magad, a többiek is szeretni fognak és elfogadnak téged.

Például emlékszel olyan pillanatra, amikor megengedted magadnak, hogy önmagad légy és egyszerűen bíztál az univerzumban? Ezek a pillanatok azok, amelyekben követed a szíved és természetes bölcsességed érzésének alapján hozol döntéseket, a te bölcsességed alapján, tudva, hogy ezek a döntések megfelelőek, bár talán még nem tudod megmagyarázni, miért.

Talán ezek a pillanatok olyanok voltak, amikor valójában nem számított neked, amit a többiek gondolnak rólad, olyan pillanatok, amikor úgy érezted, biztos vagy magadban, bíztál magadban, és olyan jól és erősnek érezted magad a szívedben, hogy nem aggódtál amiatt, mások mit gondolnak vagy mondanak. Csak ezekben a pillanatokban fedezed fel, hogy valóban legyőzhetetlen vagy és minden lehetséges.

Amikor önmagad vagy, egyszerűen tudod, hogy nincsenek határok és találkozol egy nagyon hatékony univerzális törvénnyel, a legkisebb erőfeszítés törvényével, ami azon a tényen alapul, hogy a természetes intelligencia természetes könnyedséggel működik. Amikor természetes vagy, spontán, nyitott és rugalmas, ezt a törvényt használod. Nem használod az energiádat, legalábbis úgy használhatod, hogy könnyen bevonzod azt minden pillanatban, ami megfelelő és tökéletes a számodra. Kevesebbet teszel és többet érsz el. Az univerzum elkezd elhalmozni személyes és anyagi áldással.

A nagy Zen mester, Osho azt mondta: “Mindent el kell veszítened, hogy létezhess”.

Igen, el kell engedned mindent, ami nem te vagy. Ez a boldogság, a gazdagság és a siker kulcsa az életben. Élni azt, aki te vagy valójában azt jelenti, elengedsz minden programot, emléket és előítéletet. Lényegében minden, amiről úgy döntöttél, hogy elhiszed, nem határozza meg azt, aki valójában vagy. A problémáid, a véleményeid, az értékítéleteid nem te vagy. Te mindezeken túl vagy.

Lenni vagy nem lenni, ez itt az egyetlen kérdés. Az a feladatod, hogy ismét önmagad légy. És hogy visszatérj saját magadhoz, egyszerűen csak emlékezned kell létezni. El kell engedned minden tudást és elfelejtened a tanultakat, hogy összekapcsolódhass a saját bölcsességeddel (ami a szívedben van), és visszaállj a természetes ritmusodra.

Talán most azt kérdezed: „De mit jelent, hogy egyszerűen önmagam ’lenni’?”.

Létezni azt jelenti, Zérón vagy. Akkor vagy Zérón, amikor az értelmed (tudatos elme) és az érzelmeid (tudatalatti elme) már nem uralnak téged.

Csak ekkor válsz nyitott csatornává, hogy a megfelelő ötleteket és tökéletes megoldásokat megkapd. Ezen a helyen elkezdesz olyan dolgokat meghallani, amiket korábban soha nem hallottál; megfigyelővé válsz, és olyan dolgokat kezdesz észrevenni, amiket korábban nem érzékeltél. Érzed, hogy az áramlatban vagy. A dolgok egyszerűen történnek, anélkül, hogy túlzottan belefolynál.

De mit érzünk Zérón?

Fontos észrevenni, hogy önmagad lenni (Zérón lenni) először tarthat csak egy percig, mert az emlékek ismét lejátszódnak és folyton beszélnek hozzád. Ez kedvedet szegheti, de sokkal lehangolóbb és szomorúbb belenyugodni, hagyni teljesen elmenni az inspirációt, és anélkül élni, hogy felfedeznéd a valódi lényedet, aludva, mint egy robot, amit mindig programok manipulálnak és ellenőriznek. Minél többet gyakorlod a tudatosságot (Zérón lenni), annál többet sikerül jelen lenned és tudatosnak lenned. Lépésről lépésre megszabadítod magad, értékelni kezded és kapni kezded az univerzum áldásait.

Csak te tudod megállítani a programokat és visszatérni Zéróra, a jelen pillanatba. A jelenben mindened megvan, ami szükséges. Egy vagy az egész kozmosszal és megfigyelheted, ahelyett, hogy belebonyolódnál. Kérlek, vedd figyelembe, amint megkérdezed: „Zérón vagyok?”, nem vagy ott. Engedd el az elvárásaidat!

A Zéró olyan tapasztalat, amely kinyitja az ajtót, hogy az inspiráció (Isten) megjelenjen. Amikor Zérón vagy, a tökéletes ötletek és megoldások érkeznek meg. Amint elkezdesz ebben a spirituális valóságban élni, megpihenhetsz, mert tudhatod, hogy nem vagy egyedül. Az univerzum segítségét élvezed. Tehát élvezheted és érezheted az élet misztériumát és varázslatát.

A felhős napokon tudod, hogy a felhők fölött ragyog a Nap. Keresed a réseket, ezek a pillanatok azok, amikor a felhők megnyílnak és láthatod a kék eget. Az emlékeid és a programjaid (az agy bal agyféltekéje) olyanok, mint a felhők: mindig történeteket találnak ki, folyamatosan sopánkodva és vágyakozva a múlt után vagy aggódva a jövőn. Amikor önmagad vagy, tökéletesen tudatában vagy a jelen pillanatnak. Ne engedd, hogy az elméd a múlttal gyötörjön vagy a jövőn aggódjon. Amikor tökéletesen és teljességében jelen vagy (elméddel, testeddel és lelkeddel), a felhők között rést teremtesz és lehetővé teszed, hogy átragyogjon rajtuk a Nap.

Zérón te vagy, ezért elégedettnek, teljesnek és boldognak érzed magad a szívedben. Tudod, hogy meghódíthatod a világot; megérted, hogy senki nem tud megállítani; biztos vagy benne, hogy minden lehetséges. Hidegen hagy, hogy mások mit gondolnak.

A boldogság, a béke, a személyes és anyagi szabadság kulcsa az életben a mi bensőnkben van. Ez az identitásunk. Valódi identitásunk a kulcsa a gazdagság és a siker bevonzásának, és ezért olyan fontos elengedni fals énünket.

Engedd meg elmondanom, hogy számomra ez mit jelent. Amikor útkeresésem során megtaláltam magam, emlékszem, azt mondtam a gyerekeimnek – akik bár nagyon fiatalok voltak -, hogy egyetlen dolguk, hogy boldogok legyenek. Abban a pillanatban nem értettem egészen pontosan, amit mondtam, de már tudom. Amikor boldog vagy, önmagad vagy és az áramlatban vagy. Ez a tökéletes áramlat a megfelelő helyre, a tökéletes pillanatban a kijelölt emberek közé helyez téged. Hirtelen „szerencsés” leszel. Minden elkezd működni a számodra és megtalálod az időt, az energiát – és ami a legfontosabb – a bátorságot arra, hogy azt csináld, ami hiányzik.

Amikor boldog vagy, Zérón vagy. Nem vagy többé akadály a saját életesben, mert nem gondolkozol és reagálsz emocionálisan. Jelen vagy, szabad és nyitott. Amikor önmagad vagy, minden könnyen megy.

Mik azok a korlátozó gondolatok saját magadról, amelyek miatt nem tapasztalod meg a boldogságot?

Talán biztos vagy benne, pozitívan gondolkozol vagy megerősítésekkel és vizualizációval dolgozol, és talán ez működik neked.

Azért vagyok itt, hogy elmondjam neked, nem számít, hogy pozitívan gondolkozol vagy hány megerősítést és vizualizációt csinálsz naponta, csak 15 bit információt manipulálsz másodpercenként, amit képes vagy tudatos módon kezelni. Ennek ellenére a valóságban 11.000.000 bit információd van másodpercenként. E millió bitek között, ami a tudatodon kívül esik, vannak korlátozó gondolatok, amelyek folyton ismétlődnek, ilyenek, mint: “Nem vagyok elég jó”, “Nem vagyok jól képzett”, “Nem érdemlem meg”, “Az élet nehéz”, és így tovább.

A megerősítések és vizualizációk csodálatosak, amikor elkezdesz felébredni. Fűszerek a lélek előkészítő iskolájában. De elérkezett a pillanat, amikor feljebb lépsz, amikor észreveszed, hogy önmagad lenni az egyetlen valódi kulcs mindenhez, ami megfelelő és tökéletes. Nem tudod, ez mit jelent. Egyetlen dolgod az, hogy te legyél, a többi automatikusan jönni fog.

Sokan hiszik azt, hogy a boldogság a probléma nélküli élet. Ennek ellenére az élet tele van problémákkal; ha nem így lenne, nem lenne lehetőségünk a fejlődésre. Annyira unalmas lenne! Azért vagyunk itt, hogy tanuljunk a tapasztalatainkból, hogy minden kihívás mögött megtaláljuk az áldást, hogy felfedezzük a valódi identitásunkat.

Az egyetlen út ennek elérésére az elengedés és engedély adása Istennek, az univerzumnak. Engedélyt kell adnunk annak a részünknek, amely minket teremtett, és amely jobban ismer minket, mint bárki más. Az univerzum arra vár, hogy kinyissuk az ajtót és elengedjünk, hogy Zéróra rá tudjunk „hangolódni”.

Senki nincs kívül. Tudom, hogy az a jelentés, amit ráakasztasz mindenre és mindenkire, nagyon valóságosnak és külsőnek tűnik, de valójában te teremted meg őket a gondolataiddal. A szemed egyszerűen azokat az információkat deríti fel, amiket az agyad küld neki. Amit „látsz”, a belső szűrőid által meghatározottak, amelyek saját érzékelésükkel szennyezettek. A valóságban amit látsz, az a saját kreációd. Te agyalod ki a gondolataiddal az emberekről és a helyzetekről, és te vagy az egyetlen, aki ezeket a gondolatokat el tudja engedni, és így megmenekülni az értékítéleteid, véleményeid és hiedelmeid börtönéből, amelyet te magad teremtettél meg. Amikor eltávolítod mindazt az értelmetlenséget, amit felhalmoztál az élete(i)d során, Zérón vagy és Isten univerzumának jóságával áramolhatsz.

Először akkor éreztem magam szabadnak, amikor felfedeztem, hogy 100%-ig felelős vagyok. Ezt megelőzően megteremtettem a saját valóságomat, és ezt nem tudtam. Utána felébredtem, és felfedeztem, hogy a boldogságom nem függ senkitől és semmitől saját magamon kívül. Amikor ez megtörtént, elkezdtem boldogabbnak és elégedettebbnek érezni magam. Tehát észrevettem, hogy nem kell tökéletesnek lennem. Ez fontos volt nekem, mert mindig tökéletes anya, tökéletes feleség, és ami még rosszabb, tökéletes könyvelő akartam lenni! Valami lehetetlen volt. Nem vagyunk tökéletesek, abban az értelemben nem, ahogy ezt a fogalmat ebben a világban értjük. Egyediek vagyunk. Mindannyian egyedi tehetséggel születünk. Olyan dolgokat tudunk csinálni, amit más nem tud.

Amikor észrevettem, hogy jól vagyok úgy, ahogy vagyok, és hogy nem kell tökéletesnek lennem, beszéltem a könyvelőirodai üzlettársaimmal, ahol abban a pillanatban dolgoztam, és elmondtam nekik, hogy abbahagynám az adóügyi auditokat. Meglepődtek és megkérdezték, hogy miért. Emlékeztettek rá, hogy kiváló adóügyi auditokat csináltam korábban. Azt feleltem nekik, hogy az adóügyi auditokban nem fejeződik ki a tehetségem, és biztos vagyok benne, hogy az irodában vannak olyanok, akik szeretik és valóban évezik ezt a munkát. Tudtam, hogy ezek az emberek tudják, amit csinálnak, és hogy valószínűleg gyorsabbak lesznek, mint én. Elmagyaráztam nekik, hogy a cég valószínűleg több pénzt nyerne, ha ilyeneket alkalmazna helyettem erre a feladatra, és ne késlekedjenek ezzel. Én sokkal jobb voltam az adóbevallások készítésében, a könyvelésben és dolgok pontos elvégzésében. Ezeken a területeken meg tudtam oldani a problémákat és kevesebb idő alatt többet tudtam elérni, mint mások. Az a lényeg, hogy mindannyiunknak saját tehetsége van és jók vagyunk bizonyos dolgokban, amiket jobban csinálunk, mint bárki más.

Most, hogy ezt elmondtam neked, szeretném megnyugtatni az elmédet. Tökéletesnek teremtettél. A tökéletes azt jelenti, hogy hiedelmek, értékítéletek és vélemények nélkül. Még tökéletes vagy. A tökéletlenségek csak „programok”, amelyeket felhalmoztál. Elfelejtetted, hogy ki vagy valójában. Ezért minden alkalommal, amikor megjelenik egy probléma, belefolysz, reagálsz és mentegetőzöl, és ami még rosszabb, vádaskodsz. Azt hiszed, hogy valaki csinált neked valamit.

A szokásos tudattalan állapotunkban nem vagyunk képesek meglátni, hogy minden, amire szükségünk van, mindig ott van, velünk együtt. Ennek következtében soha nem vagyunk jelen, azt hisszük, hogy többet tudunk és gyakran bezárjuk a tudatunkat más lehetőségek előtt. Merev intellektuális elvárásaink teszik, hogy téves helyen keresünk és téves kérdéseket teszünk fel. Azt tanítják nekünk, hogy a szívünkben bízni gyengeség, ezért elutasítjuk azt, ami nekünk az intuíciónk és/vagy az inspirációnk mond.

Az elengedés egyensúlyba (Zéró) helyez téged, ahol az inspiráció megjelenhet és ötleteket hozhat neked, a legcsodálatosabb megoldásokat.Csak erre a Zéró Frekvenciára® tudsz hangolódni – amelyen világos inspirációkat kaphatsz, statika nélkül –, vezérelve és oltalmazva leszel, amikor nem gondolkozol és nem aggódsz. Az egyetlen követelmény elengedni mindent, ami nem te vagy (engedélyt adni), és utána Isten, az univerzum elvégzi a többit. Nem kell gondolkoznod, sem aggódnod semmi miatt.

Ne félj önmagad lenni. Könnyebb, mint hinnéd, mert ez természetes állapotod. Ha egyszer elkezded gyakorolni az elengedést, és nem hallgatni az EGOdra, amikor nem aggódsz már azért, amit tenned kellene – amiről mások azt hiszik, hogy megfelelő – és kezdesz figyelmet fordítani arra, hogy jól érezd magad és boldoggá tedd magad, még ha nem is tudod megmagyarázni vagy érvet találni rá, lassan önmagaddá válsz ismét. Csak elfelejtetted, ki vagy valójában. Itt az ideje emlékezni és hazatérni.

Az istenség a ritmus. Te vagy a ritmus. Ébredj. Minden pillanatban válaszd azt, hogy ÖNMAGAD vagy és érkezz Zéróra. Ha egyszer ott vagy, érezd magad kényelemben és lazíts. A jutalmad sokszoros lesz, és a csodák egyszerűen meg fognak történni.

Forrás: http://zerofrequency.info/sintoniza-Zero-Frequency.html