Skip to content

Kitüntetés

Mabel Katz a héten Hawaii szigetén az ortodox Szent János Lovagrend kitüntetésében részesült.

"Engedd meg, hogy elmeséljem, éppen most tértem vissza Hawaiiról, ahol a Dama címet kaptam a jeruzsálemi Sovereign Order of Orthodox Knights Hospitaller of Saint John lovagrend Nagykeresztjével, és most Los Angelesben vagyok, hogy a következő eseményekre koncentráljak, amelyek hamarosan itt vannak.

Ahogy az előző hírlevelemben említettem, szeretnék néhány dolgot megosztani a következő kérdéssel kapcsolatban: Miért olyan fontos, hogy éppen most újjászüless? Gary Quinn interjújában, amit a Los Angelesben az Újjászületés rendezvényeünkről készített, ezt mondta:
„ Azt gondolom, hogy megváltozott a világon a rezgés, és mind az életfeltételek, mind a vezetők megváltoztak, mert a fény megérkezett, hogy dolgozni kezdjen az utóbbi évtizedben. Az üzleti életben nem ugyanúgy tevékenykedünk, többé nem működik a hagyományos vállalati modell, ezért sürget az idő, hogy közös nevezőre jussunk. Ez azt jelenti, hogy el kell fogadnunk itt és most a változások koncepcióját. Ahogy a technológia fejlődött, megtanultad bekapcsolni a számítógépet. Meg kellett tanulnunk, hogyan legyünk még műszakibb emberek, megtanultuk kezelni a Facebookot, a Twittert, és minden ilyen közösségi teret az életünkben, és azt gondolom, ez a saját felelősségünk, hogy mindenről tudjunk egy kicsit, és cselekvésbe kezdjünk.”
Az a kérdésem hozzád: Készen állsz átvenni az irányítást, és elengedni mindent, ami már nem működik? Ha a válaszod igen, csatlakozz hozzánk, és vegyél részt a következő rendezvényen.

A belső béke MAGA a világbéke

Mabel