Skip to content

Isteni rend van mindenben

Aloha,

Mostanában, ha bekapcsolod a híreket vagy egy újságot elolvasol, könnyen hiszed azt, hogy a világ bolond, igazságtalan és ijesztő hely. Hallgasd meg a barátaidat vagy a munkatársaidat, és valószínűleg ugyanezt mondják. Az életnek nincs értelme. Annyira nincs, hogy kedved lenne visszabújni az ágyba és fejedre húzni a takarót.
Kérlek, kapcsold ki a híreket és tedd félre az újságokat, azért vagyok itt, hogy hírt mondjak neked. Ez a hír valóban csodálatos, örömteli és tényleg megváltoztathatja az életedet.

Isteni Rend van Mindenben
Időn és téren túl van az Alapigazság.
Az egod nem értheti meg a Végtelen Titkát.

Tudom jól, hogy az élet időnként nehéz, és hogy gyakran történnek a világodban olyan dolgok, amiknek nincs értelmük. Azt is tudom, hogy az élet járhat sok fájdalommal és szenvedéssel, és időnként tűnhet úgy, hogy ezeken az érzelmeken lehetetlen túllépni.
Tudom, mert én is voltam ilyen helyzetben.
Ennek ellenére, mint közületek sokan, megkaptam a tudatosság adományát és ezzel az adománnyal a mélységes béke útja nyílik meg.
Ez a béke a szív tudásából jön, miszerint a világ tökéletes. Ez olyan béke, ami akkor köszönt be, amikor tudjuk, hogy Istennek terve van mindannyiunkkal. Ez a béke akkor köszönt be, ha rájövünk, hogy az utunkon minden áldás, hogy segítsen gyógyulni, fejlődni és tanulni. Hogy megismerjük a tartós boldogságot. Mint mindig, számomra most is megtiszteltetés, hogy segíthetek megtalálnod ezt a békét.
Ez a részletet egy videointerjúból vettem ki, amit az Elmélkedéseim a Ho’oponoponoról című könyvem megjelenéséről készítettünk a spanyolországi kiadómmal. Talán soha nem aktuálisabb ez a néhány perc, mint most. Kérlek, emlékezz, nem vagyunk áldozatok.

A gyermekeink tanítani jöttek. Kiválasztottak bennünket. Egyre többen emlékeznek. Ma már nem tagadható. Ehhez túl sok az adat... Mindannyian fel fogjuk ezt ismerni. Kérdés, milyen áron. Jobb ébredni, mint ébresztetni.⚜ Ho'oponoponoWay Magyarország ⚜

Közzétette: Ho'oponoponoway Magyarország – 2017. január 22.

Meghívlak az INGYENES oktatásomra, amelyet február 1-jén angolul, február 2-án spanyolul tartok, mindkét napon magyar idő szerint 22:00 órakor, azoknak, akik követik a Facebook oldalamat.
Angol itt
Spanyol itt

Töltsük ezt a 2017. évet kihívásokban, érzelmekben és szépségben gazdagon, nem megengedve, hogy a negativitás megérintsen bennünket!

Legyen gyönyörű éved! „Látjuk” egymást az INGYENES oktatáson.

Mabel