Skip to content

Ismétlőknek

Miért térj vissza a Ho’oponopono tanfolyamokra?

Az emberek ezt kérdezik vagy mondják magukban, már elvégeztem, miért végezzem el még egyszer?
A Ho'oponopono tréningek a léleknek szólnak, nem az értelemnek. Szerencsés esetben, ha tisztítottunk, már másik szinten vagyunk és mélyebbre mehetünk, meghallhatunk olyan dolgokat, amiket azelőtt nem, vagy másképp hallottunk. Ha nem tisztítottunk, milyen jó újra emlékeztetnünk magunkat és látni, hogy most inkább készen állunk az elengedésre, és hagyni, hogy az a részünk oldja meg a problémáinkat, amely bölcsebb. Még ha azt is mondjuk, hogy „megértettük”, soha nem fogjuk megérteni, mert az értelem ezt nem értheti meg.

A Ho'oponopono segít bennünket újraprogramozni, és erre sajnos nem készülünk fel sem egy nap alatt, sem egy hétvégén. Minden programot, amit a tudatalattiba töltöttünk le ennek az életnek a során, és még sok másikat is, képtelenek vagyunk egy csapásra elengedni, a testünk ennek ellenállna.

Azoknak, akik azt mondják, hogy tisztítottak, egy formája az emlékeztetésnek és segítség még tudatosabbnak lenni. Ennek az ismerete és a tudása önmagában nem működik, a művészet a gyakorlásban van; a célunk a napi 24 óra, a hét minden napja, az év minden napja lenne. Miért? Mert azt akarjuk, hogy vezérelve és oltalmazva legyünk, Inspirációból cselekedhessünk és nem a saját programjainkból, amelyek azt hiszik, hogy tudnak.

A Ho'oponopono tréningek során – mivel speciális felkészülést igényelnek - sok univerzális energia van jelen, amely arra koncentrálódik, hogy egy magasabb szintre segítsen elengednünk. Ez a különleges felkészülés, a jelenlétünk és a részvételről hozott döntésünk 100%-os felelőssége nagyon sok tisztítást eredményez és sok emléket töröl, anélkül, hogy észrevennénk vagy tudatában lennénk. Ez az emlék, ami ilyenkor törlődik, ez az új gondolatmenet, amit meghallunk, az az ember, aki nekünk ezt elmondja, nagy különbséget tehet, ami a végtelen lehetőségek kezdetét jelentheti.

A minden egyes kérdésben, minden egyes gondolatmenetben rejlő tisztítási lehetőségért megyünk oda.
Minden alkalommal, amikor a mesteremmel, Ihaleakalával tréningen vettem részt, a végén mindig megkérdezte: „és Katz… ma mit tanultál? Mit kaptál? Mit vettél észre?”
Mielőtt elkezdtem tanítani, legalább 50 szemináriumon vettem részt, és legalább három éve gyakoroltam, mire észrevettem, hogy még mindig nem értettem meg. Ezt soha nem fogjuk megérteni.
A mesterem azt tanította nekem, hogy ez a munka könnyűnek látszik, mintha bárki képes lenne ezt tanítani, de nem így van, mert mérgező emlékekkel dolgozunk.

Most sokkal többet értek és észreveszem, hogy ami a különbség, az a személyes tapasztalat, a tisztítás foka, az elkötelezettség arra, hogy egy lovat üljünk meg, és ne keverjük mással. Ami a különbség, az a tisztítás, ami megelőzte, ami nem látszik!

Tudatosnak lenni gyógyító. Kár, hogy annyira alszunk.
Én mindig azt mondom, hogy a tréningek, amiket adok, saját magamért vannak, hogy segítsenek emlékezni, ki vagyok, pillanatról pillanatra felébredjek, még bölcsebb döntéseket hozzak és tudjam, hogy IGEN, KÉPES VAGYOK.

Jó tudni…
Még nem nevettünk mindenen, amin még nevetni fogunk
Még van olyan a legjobb barátaink között, akit nem ismertünk meg
És hogy még nem álmodtunk meg mindent, amit egy napon valóra váltunk
Hogy minden híd rendbe lesz téve
Hogy minden szomorúság gyógyítva lesz
És hogy az élet soha nem ér véget
Hogy minden kihívást legyőzünk
Hogy minden győzelem közös lesz
És hogy a változás, amit te fogsz véghez vinni, már kezdetét vette…