Skip to content

Igent mondasz?

Szeretném elmondani neked, hogy Tokió rendkívül különleges élmény volt. A tolmácsom jó néhányszor elsírta magát a tanfolyamaim alatt. Többször nagyon meghatódott, és azt mondta: "Mabel, tudod, hogy sokan ezek közül az emberek
közül most táncolnak, vagy ölelnek meg valakit életükben először?”

Nos, sok más érdekes dolog is történt ott, amit majd később fogok elmesélni, Nektek hamarosan személyesen, Budapesten.

Nem találok szavakat annak a leírására, amit Mount Shastán átéltünk. Felülmúlt minden eddigit. Mount Shasta Mesterek és olyan Lények üzenetével várt bennünket, akik segítségünkre voltak a tanulási és gyógyítási folyamatban, ugyanakkor ott voltak Jézus, Adama (Lemuria), Saint Germain és maga az Istenség üzenetei is!

Nem is beszélve a Temazcalban átélt élményekről!

Gondolhatod azt, hogy megbolondultam, de ahogy éppen ma mondtam valakinek a telefonban, az Univerzum felém dob valamit, én pedig elkapom. Én mindig IGEN-t mondok Istennek. Meghívást kaptam egy indiai békekonferenciára előadást tartani, és “véletlenül” ez a hetem éppen “szabad” volt. Soha nem jártam Indiában, tehát azt mondtam, szeretném megismerni, szeretnék élményeket szerezni. Van valaki, aki úgy bízik, mint én, és azt mondja, IGEN, elkísérlek? Te? Eljössz velem? Úgy tapasztalom, hogy az őrült és értelmetlen döntések azok, amelyek végül a legjobban átformálnak és a legfelejthetetlenebbek.

Látlak Budapesten? És Indiában? Igent mondasz a lehetőségre, ami megjelenik az életedben? Hamarosan még több részlettel jelentkezem.

Mabel Katz