Skip to content

Ho’oponopono és pénz

Még ha azt mondod is, hogy kész vagy azt megtenni, ami szükséges, ha ebben a pillanatban nincs pénzed, valószínűleg nem vagy kész.

Szemléltem és megfigyeltem a környezetemben levő emberek hozzáállását, ahogy panaszkodnak a pénz miatt. Sajnálom, ami bennem van, hogy nekik nincs pénzük. A Ho'oponopono megtanít 100%-os felelősséget vállalni ezért, de szeretnék valamit elmondani, amit észrevettem:

Esetenként az emberek nem láthatják az egész panorámát és nem állnak készen azt megtenni, amit nem élveznek, vagy túlórázni vagy hétvégén dolgozni. Ha megkérdezel olyan embereket, akiknek „sikerült” vagy van pénzük, biztosíthatlak, azt fogják mondani, áldozat árán értek el ide.

Amikor megérted a teljes panorámát, nem fogod „áldozatnak” hívni, mert nem tartod annak azt, amit most csinálsz. Világos a számodra, hová tartasz. Ha azt csinálod, amit szeretsz, nem hívod munkának, sem áldozatnak. Olykor nem kellemes dolgokat is meg kell csinálnod ahhoz, hogy az általad keresett eredményt elérd. Ki kell lépned a komfortzónádból, hogy meglepő eredményekre tegyél szert.

Észrevettem, hogy sok embernek véleményei és ítéletei vannak. Az az első, hogy másokat kritizálnak. Pontosan tudják, hogy másoknak mit és hogy kellene tenniük. Ezek az emberek nem állnak készen arra, hogy magukba nézzenek. Nem állnak készen arra, hogy alázatosabbak legyenek. Ahhoz, hogy azt csináld, amit szeretsz, talán meg kell csinálnod olyasmit is, amit nem szeretsz annyira, de ha a komplett helyzetet elemzed, nem fog számítani, mert láthatod, hogy ezek oda juttatnak el, ahova szeretnél elérni.

A Ho'oponopono szépsége, hogy nem kell az egész helyzetet átlátnod, mert az a részed, amely többet tud, tudja, hogy mi az. Csak arra vár, hogy engedélyt adj az adott lehetőségek bevonzására. Készen kell állnod a Ho’oponopono tisztítását végezni azokkal a lehetőségekkel, amelyek az életedben megjelennek. Készen állni nyitottnak lenni. Kérlek, engedd el a véleményeidet és ítéleteidet, és meglátod, hogy nyílnak meg az ajtók, ahol a legkevésbé vártad.

Forrás: http://www.hooponoponoway.net/blog/2010/03/23/hooponopono-el-dinero/