Skip to content

Hogy működik?…

Hogy működik a Ho’oponopono tisztítás?

Az értelem az, amely a tisztítást elkezdi. Ez az a mentális részed, amely benned van, és rendelkezik a választás szabadságával. Isten az értelmet (almafa) azért adományozta, hogy válassz, és nem azért, hogy megtöltsd ismeretekkel vagy egyetemi fokozatokat szerezz. Mit válassz? Követni Istent vagy az emlékeidet és programjaidat. Isten útján vagy a saját utadon. És kérlek, vedd figyelembe, hogy napi 24 órát, heti 7 napot választasz. Állandóan. Vagyis a programjaid azok, amelyeket egész idő alatt te választasz, hacsak nem választ az értelmed valami mást (a tisztítást).

Mit jelent a tisztítást választani? Nos, azt, amikor az értelmed kicsit alázatosabb és ezt mondja:
Sajnálom, kérlek, bocsásd meg, ami bennem van, ami ezt létrehozta. Az értelem tudja, hogy nem VÉTKES, csak FELELŐS. Miért felelős? Azokért a programokért, amelyek benned játszódnak le; neked ezeket nem kell ismerned, sem értened. Van egy részed, amely többet tud és arra vár, hogy engedélyt adj neki.

A tisztításhoz mindössze ezt kell ismételnem? Vagy a Joe Vitale-féle 4 mondatot kell megtanulnom? Amikor tisztítok, arra kell gondolnom és koncentrálnom, amit tisztítok? NEM, NEM és NEM.
Csak magadban kell ismételned a köszönöm vagy a szeretlek szavakat (a “sajnálom, kérlek, bocsásd meg, ami bennem van, ami ezt létrehozta”, ebbe bele van építve). A szeretlek és a köszönöm a jelszavak! Ráadásul soha nem tudhatod, hogy mit tisztítasz, és nem is te vagy az, aki eldöntöd, hogy mi tisztul. Te csak engedélyt adsz!

Tehát hogyan működik a tisztítás? Amikor az értelem a 100%-os felelősségvállalás és az elengedés mellett dönt, ez olyan, mint egy irányított parancs a tudatalatti elmének (a belső gyermeknek, aki benned van). Ez a belső gyermek az, aki rendelkezik minden emlékkel, és kapcsolatot teremt a te tudatfölöttiddel (az a rész benned, amely tökéletes), ez utóbbi adja át a kérvényt a Teremtőnek.
Röviddel ezután a Manna vagy Isteni energia elkezd áramolni és téged spirituálisan, mentálisan és érzelmileg is, valamint végül fizikailag is tisztít. A válasz automatikus.

Fontos tudni, hogy minden problémád olyan emlék, ami a tudatalatti elmédben játszódik le. Fizikailag nincs jelen. A probléma olyan emlék vagy gondolat, amely a problémádat fizikai szinten létrehozta! Minden alkalommal, amikor “köszönöm"-öt vagy “szeretlek”-et mondasz, elengedsz, engedélyt adva annak a részednek, amely többet tud. Ez a rész tudja a probléma miértjét, és hogy melyik a tökéletes megoldás.

És van a vonzás törvénye. Ahányszor kopogtatsz, az ajtó kinyílik. A tisztítás az Univerzum játéka, és ezek a szabályai: 1.) Bízz benne, hogy ahányszor köszönetet mondasz, valami történik, még ha nem is érzed vagy látod. 2.) Elvárások nélkül. Nem tudod, honnan fog jönni. Nem tudod, mi a megfelelő és a tökéletes a számodra. Sajnálom. Csak légy türelmes. Válj a saját életed megfigyelőjévé. A problémáid nem te vagy. Te a problémáidon túl vagy.

Ha ez a cikk hasznosnak bizonyul számodra, kérlek, segíts megosztani másokkal is.

Nézd ezt a violinkulcsot. Figyeld meg! Megmutatja a tisztítás folyamatának ívét.

Ho'oponopono Herramienta de Limpieza

Kérlek, emlékezz arra, hogy ahányszor megnézed ezt a violinkulcsot, engedj el és adj engedélyt Istennek.

Kiteheted a lakásodban, a munkahelyeden és weboldaladon, így másokat is emlékeztethetsz erre. Így mindannyiunk javára szolgál. Ami belőlük törlődik, törlődik belőlünk is!
Csináljuk együtt a változást!

Forrás: http://www.hooponoponoway.net/10529/hooponopono-como-funciona