Skip to content

Haladó Ho’oponopono…

Haladó Ho’oponopono

A Ho’oponopono olyan egyszerű, hogy gyakran úgy érzik az emberek, hogy van valami, amit nem mondunk el nekik, hogy valami hiányzik nekik. Mélyebbre akarnak menni.

Ahogy Ihaleakalá mondja: “Nem tudom, hogyan tudnánk komplikálni és nehezebbé tenni, hogy elhiggyék nekem, amikor azt mondom, tényleg működik.” Mi több, a képzéseik mindig azonosak, ugyanazt az információt tartalmazzák. Az egyetlen út a mélyebbre hatolásban és tisztításban való haladással az, hogy ismétlik a tanfolyamokat, visszajönnek meghallgatni az órákat (CD-k, tele-sorozatok, hang- és videoanyagok), ahányszor csak tudják. És megtalálni a formáját, hogy emlékeztessük magunkat, és gyakorolni, gyakorolni, és gyakorolni.

Vannak néhányan, akik egyszer elvégzik a tanfolyamot vagy megtanulják az internetről és elkezdik tanítani! Azt hiszik, hogy eleget tudnak! Azt hiszik, hogy ez könnyű! Nem vesznek részt több tanfolyamon, mert azt mondják, hogy már megtanulták. Ez sokunkban aggodalmat kelt, akiket évekig képeztek és tudjuk, hogy még sok tanulnivalónk van.

Ihaleakalá mindig azt mondja, hogy könnyűnek látszik a tanítása, de nem az. Talán most, 13 évi gyakorlás után és több száz elvégzett tanfolyammal a hátam mögött most megérthetem, hogy miért. A Ho’oponoponot miért nem csak verbális úton adjuk át. Sok minden történik a tanfolyamok alatt és szükség van a tanfolyam több szintjére ahhoz, hogy valódi inspirációt érhessünk el.

Először is: a tanfolyam azzal kezdődik, hogy beiratkozol, mert a tanárod ettől a pillanattól kezdve tisztít. A tisztítást előzetesen, a tanfolyam alatt és után is végezni kell. A termet is előzetesen kell felkészíteni, alapos tisztítással.

Tudnod kell azt is, hogyan nyisd meg és hogyan zárd a Ho’oponopono tanfolyamot. Nem hagyhatsz elvarratlan szálat. Nagyon fontos, hogy ellenkező esetben árthatsz az embereknek, ahelyett, hogy segítenél.

Tisztítanod kell folyamatosan. A résztvevők nem csak az információban részesülnek, hanem a mi tisztításunkban is! Észrevettem, hogy ha nem tisztítok, mialatt átadom az információt, vagy válaszolok a kérdésekre, utána nagyon drágán megfizetek érte. Ha téves információt vagy választ nyújtok, ez megsokszorozódva száll vissza rám és a gyermekeimre.
Ugyanígy visszaszáll rám és a gyermekeimre, ha olyan információt osztok meg, amire nincs engedélyem!

Ez az, amit Ihaleakalá úgy írt le, mint a Ho’oponoponoval való visszaélést…

“Mik a spirituális következmények, ha valaki az Istenség felhatalmazása nélkül tanít?
Mik a spirituális következményei annak, ha valaki szerzői jogvédelem alatt álló anyagot az Alapítvány engedélye nélkül használ, mint ugródeszkát?
Nos, jobb, ha tisztítjuk.”

Tudtad, hogy ha korrekt módon csinálják, akkor a tanfolyamok alatt hatalmas mennyiségű emléket tudunk elengedni, ami akkora feladat, amit egyébként több élet alatt tudtál volna elvégezni?
Tudtad, hogy az őseiddel együtt jössz a képzésekre? Ők azt akarják, hogy ezúttal megértsd ennek a munkának a fontosságát, mert ami belőled törlődik, az törlődni fog belőlük is (ha korrektül csinálják)!

Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem van bőven elég tisztítanivalóm. Nem akarok még többet felhalmozni, csak azért, hogy hírnevet vagy pénzt szerezzek. Spirituálisan nem éri meg.
Mi ez az új elnevezés, hogy Haladó Ho’oponopono? És hogyan taníthatják annyian? Meglátod, nem létezik Haladó Ho’oponopono. Még Ihaleakalá sem tanít Haladó Ho’oponoponot. Nézd meg az ő képzéseit az ő weboldalán www.self-i-dentity-through-hooponopono.com és győződj meg róla te magad!

Az emberek felhasználják Ihaleakalá nevét, mondván, hogy beszélnek vele és gyakran kommunikálnak vele, vagy engedélyük van tőle, csak azért, hogy hitelesnek tűnjenek. Egyesek azt mondják, hogy azóta, amióta létezik az IZI LLC, Ihaleakalá megkérte őket, ne osszák meg az információt, de beszél velük, ahelyett, hogy elmondanák az igazságot: nincs engedélyük, hogy ezt csinálják és nem volt ott az IZI, LLC alapításakor!

Még nekik sem mondja el és osztja meg az információt Ihaleakalá bizonyos speciális eszközökről, ezek kizárólag az ő személyes használatára szolgálnak, és ha megosztaná az információt olyanokkal, akikre ez nem tartozik, mindkét félnek ártana vele.

Az egyik első dolog, amit megtanultam Ihaleakalától, hogy a mások „segítése” nem működik. A többiek elveszítik a lehetőséget, hogy megtanulják, hogyan kell átszelni a folyót egyedül, és mi még több követ hordunk az útra; még többet kell tisztítanunk, elsősorban mert nem volt megfelelő a mások megsegítése.

Ahogy Ihaleakalá mondja, nem érted tesszük, hanem saját magunkért.

1) Azok az emberek, akik a tanfolyamokra jönnek, a legrosszabb ellenségeink. Azért jönnek, hogy új alkalmat adjanak nekünk, és ami belőlük törlődik, az belőlünk is törlődjön.
2) Azért jelenünk meg, hogy meglássuk, mi a küldetésünk. Soha nem tudjuk, mit fogunk mondani. Minden egyes Ho’oponopono képzésen adunk és kapunk.
3) Megfelelően tudatosnak kell lennünk, hogy tudjuk, nincs senki más, csak mi vagyunk. Emiatt nem kell segítenünk senkit, csak magunkon kell segítenünk.

Útmutatásként: ha keresel egy Ho’oponopono tanfolyamot, kérdezd meg, hányszor és kinél végzett az illető tanfolyamot. Tudakold meg, hány éve gyakorolja és mikor vett részt utoljára tanfolyamon. Bizonyosodj meg róla, hogy csak a Ho’oponoponot gyakorolja-e vagy mást is gyakorol-e. Belső gyermeke (tudatalattija) soha nem fog automatikusan működni, ha egyik lóról a másikra ugrál. Imádkozz, hogy inspirációból jöjjön, amikor téged tanít.

13 éve vagyok együtt Ihaleakalával. Sok információm van ezekről a dolgokról a kulisszák mögül. Ő sokat adott nekem, sok mindent mondott el nekem saját magamról és arról, amiben az emberek részesülnek, ha velem dolgoznak. Ez nem azt jelenti, hogy ezt pénzcsinálásra és/vagy hírnévér megszerzésére használnám. Nem ezt találod a könyveimben. Ez az információ volt megfelelő a számomra. Kárt okozna, ha megosztanám veled. Ha nem tudom, mi megfelelő nekem, hogyan tudhatnám, mi a megfelelő a te számodra?! Bizonyos információk és eszközök, amelyeket Ihaleakalá mondott nekem, örökre titkosak és szentek maradnak.

Amikor Ihaleakala számára különleges eszközök jelennek meg, például a tanfolyamokon, azok az eszközök KIZÁRÓLAG annak a csoportnak szólnak. Nincsenek véletlenek – aki ott van, aki ott megjelenik és aki nem jelenik meg.

Most azt kérdezik, hogy fizethetsz valakinek azért, hogy tisztítson érted? Kérlek, nyisd ki a szemed! Valóban tudják ezek az emberek, hogy tisztítsanak? Ha tudnák, akkor tudnák azt is, hogy semmi más tisztítani való nincsen, mint az emberekre vonatkozó saját gondolataik. Ha valaki segíteni akar neked, a saját maga megsegítésére van szüksége.

Ez az előszó az IZI LLC tanfolyamaira való regisztráláshoz.

Előszó:
Bármely téves használat vagy visszaélés a Ho'oponoponoval negatív következményekkel jár.
Azok, akik a maguk javára használják, hatalmas áldásban részesülnek

Vigyáznod kell magadra, mert helyetted senki nem fogja ezt megtenni. Kérdezd és kövesd a szívedet.

Ne fogadj el hamisítványt!

Forrás: http://www.hooponoponoway.net/10274/hooponopono-avanzado/