Skip to content

Elvárások nélkül

                           A Ho'oponopono jelentése: félre az elvárásokkal

A Ho’oponoponoban az elvárások emlékek.

A Ho’oponopono arra tanít, hogy ezek az emlékek azon részünk emlékei, amely tudni véli, melyek a megfelelő eredmények, hogyan kellene lenniük a dolgoknak, mi a jó és mi a rossz.

Nem kerülhetjük el, hogy legyenek elvárásaink, de amikor ezek megjelennek, tisztíthatsz, elengedheted az elvárásaidat. Így tehát olyan nyitott vagy, mint egy kisgyermek. nem tudod, mi következik.

A Ho’oponopono varázslat. Amikor gyakorlod a Ho’oponoponot, konkrét eredmények elvárása nélkül, a legjobb eredményeket tapasztalod meg. Ezért mondjuk sokszor, hogy “várd a csodákat”. Jóllehet míalatt tisztítasz és törölsz, valóban láthatod a csodákat, ugyanakkor talán az elmédben azt gondolod, hogy tudod, milyen csodának kellene történnie, hogyan és mikor kellene megjelennie.

Tehát a te dolgod elengedni és nyitottnak lenni, hogy kaphass. Olyan ez, mintha újra gyermekké válnál. Emlékszel azokra a napokra? Készen kell állnod a játékra, az álmodozásra és még több mosolygásra. Amikor a dolgok nem úgy mennek, ahogy várnád, lehangolttá válsz. (Ezt nem kerülheted el.) Tehát még gyorsabban engedsz el és játszol, álmodozol és mosolyogsz újra. Nem a múltban élsz, és nem aggódsz a jövő miatt.

Engedd el ezeket a programokat, amelyek megmondják neked, hogy mit kellene várnod, és játssz újra, mint egy gyermek.

Mabel Katz, 2010. október 11.

Forrás: http://www.hooponoponoway.net/11439/hooponopono-significa-no-expectativas/