Skip to content

Elengedni és törölni a negatív gondolatokat…

Ho'oponopono – Elengedni és törölni a negatív gondolatokat

Talán korábban soha nem hallottál még a Ho'oponoponoról. De valószínűleg hallottál “A Titok”-ról és “A Vonzás Törvényé”-ről. A Ho'oponopono “A Titok” és “A Vonzás Törvénye” hiányzó darabja.
Miután megjelent “A Titok”, Joe Vitale felfedezte a Ho'oponoponot és Dr. Ihaleakala Hew Lent. Ebben a pillanatban vette észre, hogy a “Ho'oponopono “A Titkon” túl van.

A Ho'oponopono, az ősi hawaii problémamegoldó módszer könnyű és hatékony “tisztító” eszközöket tanít. Megmutatja, hogyan töröljük a problémáinkat.

Dr. Ihaleakalá, akinél sok évig tanultam, mindig azt mondja: “Egy probléma nem probléma, hacsak nem mondjuk, hogy az, és nem a probléma a probléma. A probléma az, ahogy reagálunk a problémára.”
A Ho'oponoponoval megtanulsz elengedni és engedélyt adni, hogy a te bölcsebb részed, amely tudja, mi a megfelelő és a tökéletes a számodra, megoldja a problémáidat.

A Ho'oponoponon keresztül felfedezed valódi identitásod, amely kulcs a szeretet, a pénz, a szabadság és a boldogság megtalálásához, amelyet olyan régóta keresel.

A Ho'oponoponoval:
• Megtalálod a célodat és a derűt, hogy sikeres légy
• Nyitott és rugalmas maradsz, hogy az ideális megoldásokat inspiráció útján kapd meg
• Elengeded az “Én tudom”-ot és megengeded, hogy az inspiráció és az intuíció áramoljon
• Kitörlöd ezeket a negatív programokat, amelyek a terveidre, céljaidra és eredményeidre hatással vannak
• Felfedezed, hogy legyél Zéró Frekvencián. Ezeket az ideális eredményeket csak Zéró Frekvencián érheted el.

A Ho'oponopono gyakorlati és hatékony információkat kínál, amelyek segítenek, hogy gyorsan megváltoztasd az életed. Felfedezed, hogy az eredmények, amikről álmodsz, nem függenek senkitől és semmitől, rajtad kívül. Igen, lehetsz sikeres.

Forrás: http://www.hooponoponoway.net/blog/2010/03/22/hooponopono-soltar-borrar-los-pensamientos-negativos/