Skip to content

Budapestről

 Körutam Budapesten kezdődött

Kilenc gyerek jött el a budapesti Ho’oponopono tréningemre. Már az elején mondtam nekik, hogy felkelhetnek a helyükről, járkálhatnak és játszhatnak. De meglepetésemre egyikük sem kelt fel a székéről az egész tréning alatt, csak a szünetekben, ahogy a felnőttek.

Vivien, az egyik kislány előttem ült, a teremtésről tett fel kérdéseket; és azon gondolkozott, hogy vajon Isten mit tenne, ha újra teremthetné a Földet. Becsülettel megválaszoltam a kérdését: “Valójában nem tudom”.

Amit szintén megjegyeztem, hogy Vivien olyasmiket kérdezett, amikre ő maga már tudta a választ. Tudta, és én ebben megerősítettem őt, hogy amit tud, azt tudja csak, és nem szükséges kérdezősködnie, mint ahogy azt mi felnőttek tesszük. Mindig magunkon kívül keressük a válaszokat, azt gondolván, hogy kívül van valaki, aki tudja a választ.

Itt egy példa: Vivien azt kérdezte tőlem, hogy hiszek-e a Ho’oponopono ceruza eszköz működésében. Nos, megkérdeztem: “Szerinted működik?” Erre azt felelte: “Igen, működik”. “Látod? Nem kell megkérdezned” – válaszoltam.

A magyarok nagyon barátságosak voltak, de komolyak, ezért meglepett, hogy amikor feltettem egy zeneszámot, hogy táncoljunk, MINDENKI odajött táncolni. MINDENKI. Nők és férfiak, és nem kellett gondolkozniuk. Ez nagyon különös volt!

Az üzleti tanfolyam fantasztikus volt; látnod kellett volna azokat a boldog arcokat. Mintha valóban gyermekek lennének (ez is volt a cél). Ilyennek látni az embereket igazi ajándék volt. Azután amikor odajöttek hozzám hálát adni és elmondani, hogy megváltoztattam az életüket, és hogyan tudnék a cégüknél az alkalmazottaikkal dolgozni, a szívem majd’ kiugrott a helyéből. Tényleg megértették, miről van szó!

Most Zágrábban vagyok, Horvátországban. Első alkalommal. Nagyon jó alkalmak nyíltak rádió- és televíziós interjúkra. Ez lehetővé teszi a számomra, hogy még több emberhez eljussak és terjesszem a Ho’oponopono csodáit.

A horvátok nagyon kedvesek, barátságosak és nyitottak. Ami igazán megkapott, hogy a taxisok kiszállnak az autóból, hogy kinyissák az ajtót, még ha esik is az eső!
December elején térek ide vissza, hogy Ho´oponopono y Zéró Frekvencia® tanfolyamot tartsak.

A Zéró Frekvencia® Mabel Katz védett márkája.

Forrás: http://www.hooponoponoway.net/blog/2012/11/02/hooponopono-mi-tour-comenzo-en-budapest/