fbpx Skip to content

Beszéljünk a Zero Frequency®-ről

Mabel Katzot ezúttal La Pazban (magyarul: A Béke), Bolívia fővárosában értem utol.

Zero Frequency® vagy Zéró Frekvencia az, ahol az igazi varázslat történik. Tudjuk, hogy amikor a Ho’oponopono eszközeit (Köszönöm, Szeretlek) használjuk, Zéróra érkezünk. Hogy tudunk Zérón maradni? Vannak olyan trükkök, amivel fenntarthatjuk a tudatosságot?

Percről percre gondolkodunk, reagálunk, aggódunk. Ezért percről percre kell végeznünk azt a tevékenységet, amit mi tisztításnak nevezünk. Ezt egyszerűen a Köszönöm, Szeretlek ismétlésével érjük el. Ezekkel állítjuk meg a meséket és történeteket, így térünk vissza Zéróra. Minél többet gyakoroljuk, annál inkább észre fogjuk venni, hogy mennyivel tudatosabbak vagyunk, észrevesszük, ha nem vagyunk Zérón. Azonnal képesek vagyunk másfajta választásokra, és ismét visszatérni Zéróra. Az a trükk tehát, hogy váljunk automatikussá . A belső gyermekünk, a tudatalattink - ahogy a légzést is képes napi 24 órában végezni - ugyanígy képes a Köszönöm, Szeretlek ismétlésére. De mindenekelőtt: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. Annál természetesebbé válik, annál kisebb erőfeszítést igényel, és annál hosszabban lehetünk tudatosak.

Zérón különösebb ok nélkül vagyunk boldogok. Vannak emlékeink a szerelemről, a gyermekeink születéséről stb. A Zéró másfajta tapasztalat? Másfajta boldogságot jelent?

Lehetek boldog, amikor emlékezem, de tehetem ezt nosztalgia nélkül is. Mindig arra gondolunk, hogy valami hiányzik nekünk, szeretnénk újraélni – nem! Gondolhatok ezekre érzelmi reakciók nélkül is, mert ezek a múltba visznek bennünket, ami a jelenben hiányérzetet teremt. Gyakran kérdezik: hogy fogok elfelejteni egy kellemes emléket? Először is: az a részünk, amely azt mondja, hogy az emlék kedves, boldog vagyok, vagy valami megfelelő, ugyanaz a részünk, amelynek kritikája, véleménye van, hiedelmei vannak. Az a részünk, amely nem tud. Elsősorban ezt kell észrevennem. A második az, hogy nem felejtjük el. Ismétlem: amit tisztítok, az a reakcióm, hogy többé ne húzzanak vissza azok a dolgok, amik nem működnek az életemben. De természetesen emlékszem a kellemesre és a rosszra is.

Zérón elengedhetem mindazt, ami nem én vagyok, felfedezhetem, ki vagyok és így megszerethetem magam. Megosztanál velünk néhány olyan technikát, amivel Zéróra juthatunk – addig is, amíg a legközelebbi tréningedet tartod Budapesten?

Nem vagyok a véleményeim, az ítéleteim, a hiedelmeim. Amikor elkezdem ezeket elengedni, elkezdem újra felfedezni magam. Elkezdem észrevenni, ki vagyok valójában. Rájövök, hogyan teremtem meg és vonzom be az életembe a dolgokat.
Egy egyszerű technika, addig is, amíg újra jövök: minden olyan dologra emlékezz, amiért hálás lehetsz. Ettől azonnal Zéróra jutsz vissza, megváltozik a rezgésed, az energiád, és tökéletesen más dolgokat kezdesz el bevonzani az életedbe. Többet leszel Zérón. Minden azoktól a beszélgetésektől függ, amiket a fejünkben folytatunk le. Ha változtatok a beszélgetéseimen, és például azokra a dolgokra koncentrálok, amikért hálás vagyok. Vagy megkérdezem magam, mire fókuszálok. Mert valószínűleg mindent negatívan látok, pedig sok pozitív dolog is van. Azt mondják, olyanok vagyunk, mint egy fényképezőgép, ahova fókuszálunk, azt vonzzuk be.
Tehát nagyon fontos az elengedés, megváltoztatni ezeket a beszélgetéseket, és így Zéróra hozni magunkat.

Tudod, hogy Magyarországon nagyon sokan tisztítanak. A közösséged hihetetlen mértékben nő. Végtelenül hálásak vagyunk a Ho’oponoponoról és a Zero Frequency® -ről szóló munkáidért. Láttál-e jó filmet vagy olvastál-e jó könyvet, amit a magyar követőidnek ajánlasz?

Igen, Móra Klárának köszönhetően Magyarországon rengetegen tisztítanak a Ho’oponoponoval, így többet élnek Zérón.
Nagyon ajánlom a Gravitáció (Gravity) című filmet. Ne hagyjátok ki. Gyönyörködjetek benne és tűnődjetek el rajta. Jobban fogjátok értékelni az Anyaföldet és rájöttök, micsoda kiváltság itt lenni. Meg fogjátok érteni, hogy egy NAGY TERV része vagyunk.

Köszönöm a lehetőséget, hogy beszélhettem veled. Magyarország vár Téged!

Móra Klára