Skip to content

Becsülünk, és köszönjük, Anyaföld!

Lehetséges, hogy nem vagyunk teljes mértékben tudatában ennek, de az űrben élünk. Olyan bolygón élünk, amely az űrben lebeg. A Föld különleges űrhajó.
Nagyon fontos, hogy tudomást vegyünk erről.

Ez a videó, amelyet itt megosztok veled, valóban nagyon megindított engem. Mi több, látni az Anyaföldet elsöprő és csodaszép élmény. A Föld gyönyörű, dinamikus és életteli lakóhely. Kérlek, nézd meg és csodáld a ragyogását. Figyeld meg az árnyait és a fényeit (nappalok és éjszakák). A színei és a szépsége leírhatatlanok. Elragadó! Valóban élő!

Ezen a csodálatos bolygón észre kell vennünk az összekapcsolódásunkat és túl kell lépnünk az elválasztottság érzésén. A molekuláink egyek és ugyanazok. Valójában mindannyian ugyanabból a csillagporból vagyunk teremtve. A Föld egyedi rendszer és mi ennek a részei vagyunk.

Össze kell fognunk és össze kell kovácsolódnunk, mint egyetlen élő szervezet, mert a Föld törékeny és nekünk vigyáznunk kell rá. Felelősek vagyunk a jóllétéért.

Különböző módokat kell keresnünk, megértve azt, hogy ez egyetlen ökoszisztéma és ha valahol valamit csinálunk, azzal hatunk más helyekre is. Ha a Föld megbetegszik, mi is megbetegszünk. Egy lény vagyunk vele, közös és egyetlen sorssal.

Gondolj bele, talán az ember Holdra szállásának legfontosabb oka az volt, hogy láthassa a Földet. Micsoda kiváltság itt és most lenni!

Ébredjünk fel és figyeljünk. Értsük meg, hogy kik vagyunk. Ebből a megértésből teremtsünk új civilizációt. Össze kell dolgoznunk, félre kell tennünk a különbözőségeinket, meg kell tanulnunk más módon szembenézni a nehézségeinkkel. Újfajta viselkedésformát kell elfogadnunk, fenntartható megközelítést, a destruktív megközelítés helyett.

Kérlek, ne hagyd ki ezt a videót. Szemléld és fontold meg. Nagyra fogod becsülni az Anyaföldünket és fel fogod fedezni, mennyire nagy kiváltság itt lenned. Meg fogod érteni, hogy mindannyian egy NAGY TERV részei vagyunk.

Mabel Katz

2014. április

Videó:
Magyar felirattal a Ho’oponoponoway Magyarország Youtube csatornáján: https://www.youtube.com/watch?v=bUk2BpTG6iI
Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=83ctC3DpGFQ