Skip to content

Az élet legkönnyebb útja

Mabel Katz: Az élet legkönnyebb útja – magyar nyelven

Ára: 2900 Ft + postaköltség.

Rendeléshawaii@hooponoponoway.hu

DECEMBER 20-ÁIG 30% KEDVEZMÉNY

🎄🎄🎄

Budapesten megvásárolható az Agykontroll Kft. Szebb Életért Központjában, Budapest VIII., kerület Fiumei u. 4. (a Keletinél),
valamint az Anima Könyvesbolt 7 üzletében (Budapesten és Győrben) Az üzletek listáját itt találod: Anima Könyvesbolt Hálózat http://animakonyv.hu/index.php?BODY=StaticContent&FILE=shops

Anima Könyvesboltok

"Létezésünk egyetlen célja, hogy eredeti állapotunkat tiszta szívből állítsuk vissza, megszabadítva magunkat azoktól az emlékektől, amelyek múltunk problémáit ismétlik meg a tudatalattinkban.
„Szeresd az ellenségeidet!” – mondta egy nagy bölcs több, mint kétezer éve. Ellenségeink a mi emlékeink, melyek ismétlik a múltunk félelmét, haragját, neheztelését, gyűlöletét, ragaszkodását és véleményeit. 100 %-os felelősséget vállalhatunk ennek megvalósításáért a Ho’oponopono egyszerű és ősi problémamegoldó módszerének olyan eszközeit alkalmazva, mint a „Szeretlek” és a „Köszönöm”.
Őszintén ajánlom Mabel Katz Az élet legkönnyebb útja című könyvét."

Az Én Békéje,
Dr. Ihaleakalá Hew Len

"Az élet legkönnyebb útja nem annyira a Ho’oponoponoról szól, mint a Ho’oponopono múlt-felfogásáról, és arról, hogy hogyan éljünk a jelenben, hogyan engedjük el a múltunkat, hogy megváltoztassuk a jövőnket. Hiszen a jövőnk attól függ, hogy milyen döntéseket hozunk a most minden pillanatában. Elengedek, vagy nem engedek el, ragaszkodom valamihez, vagy nem ragaszkodom, és valójában minden, amit teszünk, az a jelenben történik – vagyis ha a jelenben vagyok, akkor nem kell semmi miatt aggódnom. Éppen ez az, amiben a Ho’oponopono segít bennünket – jelen lenni, a mostban élni. "

Mabel Katz