Skip to content

Alig várom, hogy lássalak

Aloha, Barátom!

Ahh, visszaemlékszem a titkos menedékhelyemre! Ha követed a Facebook oldalamat, láthattad a posztomat a tengerpartról, amivel megjutalmaztam magam és ahol a következő könyvemet írom. Itt egy kép arról a gyönyörű óceánról, amely segített újra tisztítanom magam.

Volt ott egy fenséges sziklaképződmény is, ami úgy tűnt, hogy beszelt a lelkemhez. Mielőtt elindultam onnan, vissza kellett hozzá mennem elbúcsúzni. Megkértem istent, adjon jelet, hogy mit kellett itt elengednem, erre egy hosszú farkú gyík és egy raj rák jelent meg. A szívem hálával telt meg Istennek ezeket?l a kis hírvivőitől. Nehezemre esett otthagyni!

De végül azt mondtam, köszönöm, szeretlek és viszlát, és elsétáltam. Gyorsan visszafordultam még utoljára, de már eltűntek…

A természet Istenhez vezet. Isten a természetben rejtőzik. Először legyél természetes. Utána áramolni fogsz a természetesek folyójával. És egy nap a folyó bele fog futni a természet felettiek óceánjába. -Osho

Összeállt az európai korutam terve, és most boldogan adom hírül neked, hogy 2015. november 14-én és 15-én Budapesten tartok tanfolyamot. Izgatottan várom, hogy bemutassam a második napon az új tréningemet.
Alig várom, hogy találkozzunk!

Mabel Katz