Skip to content

A Ho’oponopono azt jelenti: köszönetet mondasz

Az elmúlt hetek európai útjai és izraeli körutam során olyan csodálatos emberekkel találkoztam, hogy rengeteg alkalmam volt “Köszönöm”-öt mondani.

Néha az utazás kihívást is jelent, mint például amikor Hollandiában ellopták az útlevelemet és a mobilomat. “Köszönöm”-öt mondtam. “Köszönöm”-öt mondani, amikor problémád van – ez nagyon fontos része a Ho’oponopononak.

“Köszönöm”-öt mondani egy formája elengedni azt, ami problémának látszik, és lehetővé teszi, hogy inspiráció útján megjelenjen a tökéletes válasz és a megoldás a “problémánkra”. Mondj “Köszönöm”-öt, ragaszkodás vagy elvárások nélkül. Mondj “Köszönöm”-öt, miközben nyitott és rugalmas maradsz.

Te soha nem tudhatod, milyen eredményt hozhat az, ha “Köszönöm”-öt mondasz. Légy nyitott a csodákra!

“Köszönöm”-öt mondani annyi, mint elengedni a véleményeket és ítéleteket. Annyi, mint észrevenni, hogy nem tudunk semmit. Amikor “Köszönöm”-öt mondunk, engedélyt adunk annak a részünknek, amely jobban tudja, amelynek megvan a megoldása minden problémánkra, amely “inspirál” bennünket, és lehozza számunkra a tökéletest a megfelelő pillanatban.

Ébredj fel! Gyakorold a SZABAD akaratod, a SZABAD választásod. Vedd észre a gondolataid hatalmát! Teremtő vagy, és rajtuk keresztül képes vagy teremteni. A gondolataid olyanok, mint a mágnesek. Gondolkodj el: “mit vonzok be ebben a pillanatban az életembe?” És fel fogod fedezni, min gondolkodsz éppen.

Például vedd észre, hogy a recesszióról vallott gondolataid és a hozzá való viszonyod az okai annak, hogy egy bizonyos módon reagálsz rá. Ez a létforma belső recessziót eredményez. Ez az egyetlen recesszió, ami a valóságban létezik. Semmi nincs kívül! Csak azok a gondolatok léteznek, amelyeket választani vélsz.

Elérkezett a TE PILLANATOD, a lehetőségek kihasználásának pillanata. Ezek az alkalmak a te környezetedben léteznek, de nem látod meg őket, ha AZT VÁLASZTOD, hogy a hírvivőre figyelsz. Úgy döntöttél, hogy vevő vagy a rossz hírekre.

A híreknek adsz erőt. Azt gondolod, hogy a médiumok jobban tudják. Azt gondolod, hogy segítségedre vannak fenntartani a jól informáltságodat, a félelmeidet pedig táplálják. Csodálatos társaság, amely a te szolgálatodra van! Soha nem gondoltál arra, hogy a hírvilág üzlete abban rejlik, hogy pénzt csinál a félelmeid és a kétségeid számlájára? De szerencsére segíthetsz magadon, hogy a félelemmel és a kétséggel most azonnal szakíts.

Itt a tökéletes pillanat, hogy kezdd újra. Itt az alkalom az új kezdetre, esély arra, hogy valami mást csinálj. Ez az a pillanat, amikor még nyitottabb, rugalmasabb és kreatívabb lehetsz.
Lehet ez a pillanat az is, amikor saját terméket állítasz elő, elkezdesz hinni magadban, a magad szolgálatára, és vállalkozó leszel. Ez az a pillanat, amikor a kisvállalkozók gondolkodjanak NAGYBAN! Nem engedheted meg, hogy a hírek eltereljék a figyelmed. Túl sok a feladat, túl kevés az idő.

Te vagy soron. Írd meg nekünk, meséld el, hogyan kezded újra.

Forrás: http://www.hooponoponoway.net/12161/hooponopono-es-decir-gracias