Skip to content

Zero Frequency® tréning az Egyetemeken

Zero Frequency® tréning az Egyetemeken

Olyan boldog vagyok, hogy megoszthatom veled, hogy lehetőségem volt Zero Frequency® tréninget tartani az Universidad Autónoma del Noreste és a Colegio Americano egyetemeken, mindkettő Saltilloban, Mexikóban van..
A tréningek résztvevői között volt az Egyetem dékánja, igazgatók, professzorok, és más vezetők az Egyetemről, valamint a Colegio Americano igazgatója, ügyintézői és mesterei is.

Be kell ismernem, kezdetben aggódtam, hogy ilyen képzett csoporttal és egyetemi tanárok előtt kell prezentálnom, de észrevettem, hogy nagyon nyitottak és boldogok, hogy megtanulhatják, hogy jutnak Zéróra. Segíthettem nekik javítani nem csak a saját életüket, hanem a kollégáikét és a hallgatóikét is. Felfedezni a saját adottságaikat és hogy azokat hogyan használják, hogy több boldogságot és békét vonzzanak a személyes és szakmai életükbe, és hogy ez hogyan segítheti őket betölteni a küldetésüket, könnyen és szórakoztató módon.

Számomra ez inspiráló élmény volt; lehetőségem volt újra megerősíteni, hogy a hivatalosan képzett lelkek ugyanúgy keresik az útjukat és fogékonyak az újra, és készen állnak mentséget keresni és többel azonosulni, mint amit az értelmük mond nekik. Még a legképzettebb emberek is észreveszik, hogy a hagyományos formák már nem működnek többé és egyetlen megoldás a mentális szinten történő változás, amely ehhez az új paradigmához alkalmazkodik, amellyel mindannyian szembesülünk.

Ezt írta nekem az Egyetem dékánja:
“Nagyon köszönöm, hogy előadta nekünk a tapasztalatait és ismereteit a Zero Frequency® Programon. A személyzetünk nagyon meglepődött, hogy egy ennyire egyszerű dolgot lát - legalább is ez az, amit Ön nekünk mondott –, és ez ennyire eredményes lehet és képes átalakítani bennünket, ennek következtében nagy lehetőséget kínált az Egyetemünknek a fejlődésre. Zéróra visszatérni és elengedni a mérgező érzelmeket és szokásokat új világot nyithat meg. Ez olyan, mint újra kezdeni, új dobogóról, ahol képesek vagyunk megőrizni az értelmünket és a képességeinket, de eltávolítva minden önmagunk által felállított korlátot.”

És ezt írta a Colegio Americano általános igazgatója:
“Az előadás hatalmas filozófia volt, ami lehetővé tette a számunkra, hogy fontos változásokat hajtsunk végre saját magunkban és a környezetünkben”. - Jorge Alanís Villareal, általános igazgató

Tudjátok, mi történt? Másnap, miközben szólítottak a Los Angelesbe visszatérő járathoz, felhívott valaki. Higinio González Calderón dékán volt az, hogy új meghívást adjon át, ezúttal azt szerette volna, hogy a hallgatóiknak adjak elő!

Nincs kétségem afelől, hogy ugyanazt keressük, és nem számít, mennyire vagyunk képzettek; de mindennek az alapja, hogy a békét, a boldogságot és a szabadságot keressük, ezért kell kilépve a dobozból, nem a szokásos módon elkezdeni gondolkozni.

Most osztottam meg a Zero Frequency®-t Budapesten, Magyarországon; Bukarestben, Romániában; Madridban, Spanyolországban; Zágrábban, Horvátországban és Moszkvában, Oroszországban. Remélem, hogy veled is mihamarabb megoszthatom.

Itt megtalálsz minden Zero Frequency® tréninget, amelyek mind magánszemélyek, mind cégek számára elérhetők: http://www.thezerofrequencymethod.com/resources-zero-frequency.htm

A belső béke MAGA a világbéke.

Forrás: http://zerofrequency.info/Entrenamiento-ZeroFrequency-Universidades.html