Skip to content

Sajtóközlemény 2017. szeptember

Az inspirációs előadó, író és békenagykövet Mabel Katz szeptemberben kezdi meg következő, két hónapos világ körüli turnéját, melynek során kilenc országba viszi el a békeről, szeretetről, reményről és sikerről szóló üzenetét. Los Angeles, 2017. szeptember

A közismert előadó, Mabel Katz a “A legkönnyebb út” elnevezésű programját ezúttal Mexikóba, Olaszrországba, Romániába, Indiába, Horvátországba, Szerbiába, Magyarországra és Spanyolországba viszi el, valamint részt vesz a Nemzetközi Transzperszonális Konferencián Prágában.

A “Ho’oponoponon”, az ősi hawaii problémamegoldó művészeten alapuló “A legkönnyebb út” hallgatóságát az emlékektől, ítéletektől, mentális programoktól, káros véleményektől és félelmektől mentálisan szabaddá válás felé vezeti. Ez a tiszta inspiráció útja, amely lehetővé teszi, hogy életünk minden területén növeljük a lehetőségeinket, és szabadon dolgozhassunk olyan eredményekért, amiket mindig szerettünk volna elérni.

Ez az év kivételes volt Mabel számára. 2017 elején 9 ország 11 városában ért el sikereket, Rómában pedig Ferenc Pápa kihallgatásán is részt vett. A Madridban tartott nemzetközi “Being One” rendezvényt ő zárta mintegy 4.000 résztvevő előtt, és volt szerencséje a mexikói Pueblában 1.500 fiatal előtt is beszélni.
Békenagykövetként emeberek millióinak változtatta meg az életét világszerte, beleértve a speciális igényű gyermekeket és az ő családjaikat, akárcsak a jelenleg börtönben levő nőkét és férfiakét is.

Mabelnak több, mint 800.000 követője van a közösségi oldalakon.

MABEL KATZRÓL

Mabel Katz az USÁ-ba települt, argentin származású író és inspirációs tréner, aki sikeres könyvelői, közismert televíziós és rádiós műsorvezetői karrierjét adta fel, hogy régi személyes álmát váltsa valóra, vagyis napi 24 órában átadhassa magát és elmélyíthesse ismereteit a mestere, Dr. Ihaleakalá Hew Len által tanított hawaii művészetnek, a Ho’oponopononak, amely a problémák megoldását hivatott megtanítani. Mabel később olyan tréningeket alkotott meg, amelyek egyszerű és gyakorlatias eszközöket kínálnak mindenféle közönség, így vállalkozók, gyermekek és tizenévesek számára is. Meghívták nemzeti szenátusokba és más kormányzati szervezetekhez, bemutatta programját az ENSz-ben is, és tartott beszédeket soknemzetiségű hallgatóság előtt a Közel-Keleten.

A világszerte végzett humanitárius tevékenységéért békenagyköveti címet adományoztak neki, 2013-ban a Dame címet kapta meg a hawaii Szent János Ortodox Lovagrend Orosz Nagykeresztjével együtt, majd 2015-ben a tekintélyes Közönség Béke Díját nyerte el. Mabel 4 könyv szerzője, melyeket több, mint 20 nyelvre fordítottak le, köztük mindegyiket magyarra is.

Kapcsolat: Móra Klára, hawaii@hooponoponoway.hu, telefon: 30/297 5922
www.MabelKatz.com ǀ www.PeaceWithinisWorldPeace.com ǀ www.HooponoponoWay.hu