Skip to content

MEGÉRTEM

Megértem. Azt hiszem, mostanra tényleg megértem. Annyira mindenesetre, hogy megértem mindazt, ami velem történt. Amiért éppen ezt a tervet írtam meg egykor, mielőtt ideérkeztem a Földre, ezt választottam, ezzel kell megbékélnem.

Megértem arra, hogy felfogjam, ez egy állomása a lelki fejlődésemnek, aztán megyek tovább, az ismeretlenbe, a csalogató, békét és nyugalmat ígérő végtelen Szeretetbe.
Sok éve rájöttem, hogy Isten végig fogta és fogja a kezemet. Ha nem így lenne, egészen biztosan nem menekültem volna meg – elsősorban saját magamtól, a tévhiteimtől, a megszerzett, de nem sok mindenre használható, az iskoláimban és a környezetemtől szerzett tudásomtól.
Hálás vagyok azért, hogy beléphettem az új dimenzió kapujába, hogy láthatok és hallhatok olyan dolgokat, amiket azelőtt még soha. Hálás vagyok, hogy már nem ismerem a félelmet, ami minden bizonnyal a legnagyobb ellensége az emberiségnek. Az ellenség, amit az elménkben teremtünk meg, mert nem hiszünk, és nem bízunk eléggé Istenben.
Nincs mitől félni. Talán ez a legfontosabb üzenete ennek a könyvnek, amit végül azért osztok meg veled, hogy neked segíthessek. Megértem, és te is megérsz akkor, amikor arra a tökéletes pillanat elérkezik. Megérted, hogy miért jöttél a Földre, megtalálod a küldetésed, ami boldoggá tesz, és valóban elkezd áramolni minden az életedbe. Lehet, hogy nem az, amit hittél, amit reméltél, de ha Isten útját választod, megnyílik az elképzelhetetlen csodák birodalma, olyan csodáké, amiket eddig nem vettél észre, pedig előtted hevertek vagy melletted voltak, karnyújtásnyira.
Jó tudni, hogy Istennek mindenre van felülmúlhatatlan terve.
Hálás vagyok Isten közelségéért, az Inspirációért, az írás képességéért, a kifejezés gyönyörűségéért, és mindenkiért, aki megjelent az életemben, hogy mostanra az lehessek, aki vagyok. Családtagoknak, barátoknak, ismerősöknek, iskolatársaknak, munkatársaknak és mestereknek, de mindenekelőtt életem csodájának, a lányomnak, aki már születése előtt a mesterem lett, kristálygyermekként beragyogja az életemet, és megtanított arra, hogy nem létezik más, csak a Szeretet.

Új könyvem megrendelhető postacím megadásával a hawaii@hooponoponoway.hu címen. Ára: 2.900 Ft + postaköltség (Magyarországon, előre fizetéssel 830 Ft).

A KÖNYVEMRŐL ÍRTÁK:

"Nagyon jó könyv, sokat segít. Köszönöm, hogy időt és energiát szántál a megírására. ⚜🙏💓"

"Csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon hasznos és tartalmas a mondanivalója! Köszönöm szépen és további sok sikert kívánok neked, sok szeretettel! ❤😊🙏"

"Néhány oldal van már csak hátra. Lassan olvasom a végét, hogy sokáig tartson. 😊 Köszönöm. Szeretlek. 💗"

"Csak ajánlani tudom, egy élmény volt olvasni."

"Kedves Klára! Köszönöm szépen a könyvet, tegnap megkaptam és addig le sem tettem, amíg ki nem olvastam. KÖSZÖNÖM!" 

"Igazán csodás ez a könyv, hiszen íróját Isten inspirálta, és vezette megalkotása alatt. Hálásan köszönjük! 🙏 Áldás! ♥️"

"Kedves Klára! Megérkeztek a könyvek, amit Ön írt, azt olvasom most, a 45. oldalnál tartok, pedig nemrég hozta a postás. Nagyon-nagyon tetszik. Hálásan köszönöm!"

"Elolvastam júliusban, majd újra és újra kézbevettem... minden gondolata megérintett... Köszönöm! Szeretlek! ❤❤ "

"Nagyon tetszett. A tartalom nagyon érdekes, olvasmányos. Jól szerkesztett a rövid fejezetekkel és a nagyobb méretű betűkkel, így könnyen lehetett haladni. Nagyon hamar a végére értem. A napi inspirációk pedig nagyon találóak, lehet emésztgetni őket. A könyv hatására elővettem a többi Hoponopono könyvemet is és újraolvasom őket. És végre talán magamra találok. Köszönet érte, hogy megírtad."

"Ma megkaptam a könyvet. Köszönöm. Elkezdtem olvasni, és az első fejezet után tudom, hogy jó könyv. Olyasvalaki írta, aki éli is azt, amit tanít, amiről beszél."

"Elolvastam. Ez a könyv maga a Csoda! Már az előszó  bevezető mondatai lúdbőrös borzongással hatottak rám, pár perc múlva pedig sírtam. Így töltöttük mi kettesben a további  időt a könyvvel: borzongással és sírással, rengeteg villámcsapásszerű felismeréssel, AHA élménnyel, ámulattal, rácsodálkozással,  és sok-sok tanulással. Néhol  egyetértően bólogattam.  Az inspirációk  egyszerűen elvarázsoltak, fantasztikusak.  Nehéz megszólalni a könyv olvasása után. Minden egyes szó a lelkemig hatolt, teljesen a hatása alatt vagyok. Iskolában kötelező tantárgyként kellene tanítani." 

"Valóban nagyon jó könyv. 2 nap alatt kiolvastam. Nem lehet letenni! 🙏😊♥️"

"Imádom, és igen, fantasztikus kívül-belül!"

"A könyveddel alszom el, és ébredek. Köszönöm."

"Elolvastam a könyved. A Jóisten áldjon meg érte! Nem lehet leírni, mert olyan csodálatosan van megírva. Ezt nem lehet másképp... 💖"

"Köszönöm, hogy megvehettem. Hála minden betüjéért."

"Ahogy a kezembe vettem és végigsimítottam a fedőlap felületén, a napok óta stabil békém - keresem a megfelelő szavakat, hiszen érzéseket, energiákat nehéz szavakba önteni - még mélyebbé vált. Nem ez a legmegfelelőbb kifejezés... A napfonat környékén, a hasamban  észlelek  egyfajta várakozó, boldog izgalmat,  mint egy kisgyermek, aki  közvetlenül az ajándék átadása előtti pillanatokat éli meg. 🙂

Belenéztem. Csodálatos szellemi kincs, valódi, hamisíthatatlan drágakő. Már most szeretem. A polcom roskadozik a különböző ezoterikus kiadványoktól (is),  melyekbe hiába ástam bele magam, tartós békét, egyensúlyt egyik sem adott. Becsuktam a könyvet, majd kinyitottam. Könnyes szemmel olvastam azon inspirációt, amelyre először esett a pillantásom. "...Nem függök senkitől..." Fantasztikus könyv. Jelen pillanatban éppen ez az élethelyzet, illetve annak megvalósítási folyamata  zajlik az életemben..."

"Nagyon szépen köszönöm. A könyv felénél tartok jelenleg. Elképesztő,hogy olyan inspirációkat kaptál az írása alatt, ami jelenleg nagyon aktuális, és sokat segít. És hogy épp sikerült most kiadni. Tehát Isten mindíg a megfelelő dolgokat teszi, a megfelelő időben. Akit ezek a dolgok nem győznek meg, azt semmi. Továbbra is hiszek és bízom, maradok a Ho'oponopono elkötelezett követője és alkalmazója. Isten áldjon, drága Klára!"

"Megérkezett a könyved, hálásan köszönöm!!! ❤️ Már érintésre is fantasztikus energiát ad, úgyhogy teljesen biztos vagyok benne!!! És átadtam anya kezébe és ő is érezte, vissza sem akarta adni! Köszönöm szépen drága Klára, kincsként fogom őrizni!"

"Köszönöm a könyvedet, nagyon tetszik, főleg az inspirációs szösszenetek!"

"Ez a könyv egész egyszerűen fantasztikus. Áldás és köszönet érte 😍"

"Kedves Klára ❤️ a könyv megérkezett jókor, amikor a legnagyobb szükség van rá. Folytonos megerősítést keresem, és találom ezen az úton. És nem szabad megállnom, és ehhez újabb löket a könyved, köszönöm. Nagyon inspiráló a hozzáállásod, az elköteleződésed és az erőd. Példa vagy előttem. Köszönöm ❤️"

"Már ki is olvastam, nagyon tetszett a nyelvezete. Sőt egy évig minden napra jut inspiració. 🙂 csak ajánlani tudom mindenkinek. ⚜️⚜️⚜️"

"Szia kedves Klàra, olvastam a könyvedet, nagyon tetszett.
Köszönöm szépen. Hála
😍"

"Csodálatos könyv, hálás vagyok hogy olvashattam. 🙏❤"

"Nagyon jó szîvvel és sok szeretettel ajánlom!"

"Olvastam a könyvet! Nagyon tetszett! Többször használtam! Csoda jó!"

"Ez a könyv szembeállít magaddal! Velem ezt tette! Egy nap alatt elolvastam. Nem lehet letenni! Köszönöm!🙏♥️☺"

"Olvasom a könyvedet! Csodálatos, felemelő. Köszönöm."

"Nagyon szépen köszönöm hogy megírtad a könyvet és hogy olvashattam, és biztos vagyok benne, hogy még fogom is olvasni! Fantasztikus! Erőt, kitartást és energiát ad! Köszönöm szépen, hála, áldás érte Neked!"

Az alábbi visszajelzést egy kórházban dolgozó hallgatónktól kaptam, a veszélyhelyzet 54 napján: "Szia! Felolvastam a betegeknek a könyvedből - sokan jobban lettek, mosolyogtak. 🙏 Köszönöm. Nekem is rengeteg erőt ad nap, mint nap. ❤️🙏 Párszor elveszítettem pedig a fonalat. Köszönöm ❤️❤️"

"Hálásan köszönöm a könyvet! Nagyon hamar megérkezett! Minden szava épít!"

"Most kaptam meg a könyvet, 🙏 csodálatos élmény számomra. 🙏🙏 Köszönöm szeretlek 💕🙏"

1 thought on “MEGÉRTEM

  1. Pingback: Istent nem lehet kihagyni – Móra Klára

Comments are closed.