Skip to content

MEGÉRTEM

Megértem. Azt hiszem, mostanra tényleg megértem. Annyira mindenesetre, hogy megértem mindazt, ami velem történt. Amiért éppen ezt a tervet írtam meg egykor, mielőtt ideérkeztem a Földre, ezt választottam, ezzel kell megbékélnem.

Megértem arra, hogy felfogjam, ez egy állomása a lelki fejlődésemnek, aztán megyek tovább, az ismeretlenbe, a csalogató, békét és nyugalmat ígérő végtelen Szeretetbe.
Sok éve rájöttem, hogy Isten végig fogta és fogja a kezemet. Ha nem így lenne, egészen biztosan nem menekültem volna meg – elsősorban saját magamtól, a tévhiteimtől, a megszerzett, de nem sok mindenre használható, az iskoláimban és a környezetemtől szerzett tudásomtól.
Hálás vagyok azért, hogy beléphettem az új dimenzió kapujába, hogy láthatok és hallhatok olyan dolgokat, amiket azelőtt még soha. Hálás vagyok, hogy már nem ismerem a félelmet, ami minden bizonnyal a legnagyobb ellensége az emberiségnek. Az ellenség, amit az elménkben teremtünk meg, mert nem hiszünk, és nem bízunk eléggé Istenben.
Nincs mitől félni. Talán ez a legfontosabb üzenete ennek a könyvnek, amit végül azért osztok meg veled, hogy neked segíthessek. Megértem, és te is megérsz akkor, amikor arra a tökéletes pillanat elérkezik. Megérted, hogy miért jöttél a Földre, megtalálod a küldetésed, ami boldoggá tesz, és valóban elkezd áramolni minden az életedbe. Lehet, hogy nem az, amit hittél, amit reméltél, de ha Isten útját választod, megnyílik az elképzelhetetlen csodák birodalma, olyan csodáké, amiket eddig nem vettél észre, pedig előtted hevertek vagy melletted voltak, karnyújtásnyira.
Jó tudni, hogy Istennek mindenre van felülmúlhatatlan terve.
Hálás vagyok Isten közelségéért, az Inspirációért, az írás képességéért, a kifejezés gyönyörűségéért, és mindenkiért, aki megjelent az életemben, hogy mostanra az lehessek, aki vagyok. Családtagoknak, barátoknak, ismerősöknek, iskolatársaknak, munkatársaknak és mestereknek, de mindenekelőtt életem csodájának, a lányomnak, aki már születése előtt a mesterem lett, kristálygyermekként beragyogja az életemet, és megtanított arra, hogy nem létezik más, csak a Szeretet.

Új könyvem megrendelhető postacím megadásával a hawaii@hooponoponoway.hu címen. Ára: 2.900 Ft + postaköltség (Magyarországon, előre fizetéssel 795 Ft).

A postai szolgáltatások fokozatos korlátozása miatt utánvétellel, illetve külföldre átmenetileg nem postázok. Amint lehet, természetesen folytatom. Köszönöm a türelmeteket.

A tervezett győri és budapesti rendezvényt pótoljuk, amint lehetőségünk lesz rá. Ha Isten is úgy akarja.