Skip to content

Liliomvirág – Mabel Katz Ho’oponopono tisztító eszköze

Izraeli útjaim során mindig liliomvirágot láttam a kapucsínóm habján. Bár ez mély benyomást tett rám, a legutóbbi utamig nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Egy nap egyedül ebédeltem a tel avivi tengerparton, amikor a pincér hozott nekem egy kapucsínót, és ott tökéletesen tisztán láttam. Libabőrös lettem és azt kérdeztem magamtól: "Ez tisztító eszköz?" Utána még erősebb lett az érzés. Az egész testem libabőrös lett, miközben azt kérdeztem magamtól, hogy ezt megoszthatom-e másokkal is. Még libabőrösebb lettem!

Ez az érzés nem túl gyakori nálam (emlékezzetek, argentin, zsidó, könyvelő és Szűz jegyű vagyok). Lévén hogy mindennek köszönhetően az értelmemmel dolgozom, ám ebben az esetben biztos voltam benne, hogy az Univerzum mondani akar nekem valamit!

A szívemben nem volt kétség, hogy ez egy tisztító eszközről szól, mégis úgy döntöttem, hogy Ihaleakalától kérek megerősítést, mert biztos akartam lenni a dolgomban (kíváncsi voltam). Máskor már kaptam saját tisztító eszközöket inspirációból, de tudtam, hogy ezúttal ez valami más és különleges.

Amikor megkérdeztem Ihaleakalát, így válaszolt: "A Liliomvirág tisztító folyamat, amely a folyamatos háborúk vérontásának emlékét és az eszmék, helyek, helyzetek és hiedelmek rabságát szabadítja fel, amelyek a maguk részéről állandó háborúkat eredményeznek. Használatának módja „Liliomvirágot teszek a helyzetre.” Az Én Békéje, Ihhl
Még aznap délután küldött egy másik e-mailt, amiben azt mondta: „A mi elménk áll folyamatos háborúban saját magunkkal!”.

Igen, azt hiszem, a legrosszabb háborúk azok, amik a fejünkben dúlnak. A gondolataink, hiedelmeink, véleményeink és értékítéleteink a legrosszabb ellenségeink. Minden, amit a saját érzékelésünkön keresztül látunk, amelyekről úgy döntöttünk, hogy hiszünk bennük, hogy jó vagy rossz.
Ha te jól vagy, mindenki jól lesz. A béke veled kezdődik.

Kérlek, ne engedd, hogy az értelmed meggyőzzön, könnyebb szenvedni és aggódni, mint mentálisan ismételni „Liliomvirágot teszek a helyzetre”.

Mindannyiunknak szüksége van emlékeztetőre, és ahogy Ihaleakalá mondja: „Szükségünk van minden segítségre, amit csak elérhetünk!”, ezért ha tudod, helyezd ki otthon vagy a munkahelyeden az itt látható képet, hogy emlékeztessen a tisztításra, és hogy segítsen téged az utadon.

Minél többet engedünk el és adunk engedélyt Istennek, annál jobb mindannyiunknak is, és minél többen tisztítunk, annál jobb mindannyiunknak. Mindannyian jótéteményben részesülünk. Ami törlődik belőlük, törlődik belőlünk is!

A Szeretet fertőző… tehát kérlek, segíts nekem ezt a vírust elterjeszteni a világon. Kérlek, oszd meg a Liliomvirág tisztító eszközt az egész világgal!

Szeretnéd felszabadítani a folyamatos háborúk állandó vérontásának emlékeit és az eszmék, helyek, helyzetek és hiedelmek rabságát? Én igen. „Liliomvirágot teszek a helyzetre”.

Élvezd a megértésen túli békét!

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=svESny-M7TU