Skip to content

LEGYÉL BOLDOG MOST

Engedd el azt, ami nem okoz örömet. Tedd rendbe az életed, és szabadítsd fel magad.   

Az erőszak, az intolerancia és az anyagi dolgokhoz való kötődés idején az elengedés és a bizalom a legbiztosabb út a boldogsághoz.    

Sok évvel ezelőtt fedeztem fel ezt, és most kihasználok minden rendelkezésemre álló beszédet, szemináriumot vagy látogatást,   hogy megosszam ezt az üzenetet az egész világon. A Zero Frequency®, ez a tökéletes frekvencia, ahol nincsenek emlékek, ítéletek és félelmek, a tökéletes eszköz arra, hogy közvetíteni és tanítani tudjam, mennyire fontos elengedni és többet élni a jelenben.

Emlékezzünk, hogy minden nap egyedi lehetőség a boldogságra, de ha továbbra is a múltban, és a jövő miatt aggódva élünk, elszalasztjuk a csodálatos pillanatokat és az ajándékok (jelen) lehetőségét.

Az emlékekhez és múltbéli haraghoz ragaszkodva élünk, anélkül, hogy rájönnénk, újra átéljük ezeket. Talán azt gondolod, hogy elengedni milyen nehéz, mert azt hiszed, hogy ez egyenlő a feladással. Az elengedés a leggyorsabb és leghatékonyabb módja a terhek és a súlyok letételének, amelyekkel jársz. Amikor elengedsz, felszabadítod magad és kitárod a béke, a boldogság és a bőség kapuját.

Itt az ideje változni, rendet tenni az életünkben, csak azt megtartani, ami boldoggá, könnyebbé tesz minket, megpihenni, azt csinálni, ami lelkesít, utazni, táncolni, festeni, élni, élni és élni. Ne szalaszd el a jelenedet, élvezd, és töltekezz fel vele, csak így lesz másfajta jövőd.

Annak eldöntésére, hogy melyik utat választod, először tedd fel magadnak a kérdést: Hogy érzem magam, boldoggá tesz? Végül csak arról kell döntened, hogy azokat a dolgokat hagyod meg az életedben, amiket a szívedben jónak érzel, a többinek mondj köszönetet, és engedd el. Ez a legjobb út.

Sokszor a boldogságot bizonyos dolgok birtoklásával azonosítjuk, és folyton azt hajtogatjuk: “Csak akkor leszek boldog, ha megcsinálom ezt az utat, ha le tudom adni a súlyom, ha új házam lesz, ha a gardróbom tele lesz, ha emelik a fizetésem stb.” Felhalmozzuk azokat a dolgokat, amikről úgy hisszük, hogy boldoggá tesznek, és amikor szert teszünk rájuk, rájövünk, hogy mégsem így van. Sok értékes dolog van most a birtokunkban, amiket nem értékelünk, vagy olyan dolgok, amik már nem gyarapítanak minket, de benne vannak az életünkben, mint a hiedelmeink, ítéleteink és félelmeink (emlékeink).

Érhetünk el sikert és annyi pénzt, amennyit csak akarunk. Mindez megérkezik, de először belső tisztítást kell végeznünk, megtalálnunk az egyensúlyt és a rendet, amiben megfér az anyagi és a spiritualitás. Önmagunk kell lennünk, elfogadnunk, megbocsátanunk magunknak, köszönetet mondani, elengedni azt, ami nem tesz teljessé minket, de mindenek előtt bíznunk kell.

Hagyjuk menni azt, ami akadályoz és a múltban tart minket, tegyük lehetővé, hogy a szívünkben csak az maradjon meg, ami valóban boldoggá tesz minket.

Mabel Katz