Skip to content

Különleges ajánlat az ünnepekre

Boldog Ünnepeket!

Függetlenül attól, hogy ez az időszak mit jelent számodra.
Boldog Kwanzát vagy Hanukát vagy Karácsonyt? Valójában mindegy. Ugyanazt fogjuk ünnepelni többféle formában.
Tudom, hogy nem mindig érezzük ugyanolyan módon. Könnyű azt gondolni, hogy nagyon különböző emberek vagyunk ugyanazon a bolygón. Az öltözködés, a beszéd, a viselkedésforma és a hiedelmeink határozzák meg, amit látunk. Elvégre 7 milliárd ember, több, mint 6.500 nyelvet beszél, hogy is ne érezhetnénk magunkat időnként egyedül és elkülönülve?

De ne ess kétségbe. Ha egy kicsit mélyebbre nézel és kitárod a szíved az Univerzum rejtélyeire, lassan felnyílik a szemed és rájössz arra, hogy mindannyian közös nyelvet beszélünk.

Ez a nyelv a szeretet. 
Ez olyan nyelv, ami gyógyít és összeköt. Amelytől eggyé válunk... egy közös utazáson, egy mélyebb igazsághoz; fénnyel, boldogsággal és békével teli igazsághoz.
Menj, és sétálj bármelyik országban, bármelyik pillanatban - semmiféle fordításra nincs szükséged. A szeretet egy mosolyon, egy ölelésen, egy csókon vagy egy köszöneten keresztül beszél. Egyetlen szót sem kell kiejtened ezen a nyelven. Csak a szívedre van szükséged.
És én kitárt szívvel kívánok mindannyiótoknak varázslatos ünnepeket.
Bízom benne, hogy a magad módján ünnepelsz. Kívánom, hogy legyen időd ünnepelni és elmélkedni a mondottakon és a megújuláson. De még ennél is fontosabb, hogy ezekben a pillanatokban a legnagyobb ajándékodat, a szereteted oszd szét azok között, akik téged körülvesznek.
Remélem tudod, hogy én is ugyanezt fogom tenni feléd.

Mabel

PS.: Mint karácsonyi ajándékot, 25% engedményt kínálok neked minden fizikai és digitális termékemre a webáruházamban: webaruhaz.mabelkatz.com . Remélem, hogy ki tudod választani azt a könyvet, audiot vagy tréninget, amit mindig szerettél volna megvásárolni, de ráfeledkeztél. Még jobb, ha kettőt választasz!. A legfontosabb, hogy fogadd meg ezeknek a tanításait és oszd meg másokkal is, így mindannyiunk számára fénnyé válsz.

Használd a SZERETLEK kódot vásárláskor, hogy a kedvezmény érvényesüljön. Az ajánlat december 26-áig érhető el, úgyhogy cselekedj gyorsan. Ne várj!
PPS.: Ebben az ünnepi hangulatban oszd meg a kupont a barátaiddal és a családtagjaiddal is.