Skip to content

Ihaleakalá és Mabel

2 órás Ho'oponopono Webinárium Dr. Ihaleakalá Hew Lennel és Mabel Katzcal, magyar felirattal, angolul

Nézd és hallgasd meg ezt a Ho'oponopono videót, amelyben Dr. Ihaleakalá Hew Len és Mabel Katz a Ho'oponoponoról beszélgetnek és megválaszolják a hallgatóság kérdéseit.

Ha számodra a Ho'oponopono új vagy már évek óta gyakorlod, ez a Ho'oponopono Webinárium videó rávezet téged a szabadsághoz vezető helyes Ho’oponopono útra. Ebben a Ho'oponopono Webinárium videóban Dr. Ihaleakalá Hew Len és Mabel Katz hihetetelen átalakító eszközöket mutat be...

• Váltsd fel a stresszt és a szorongást a megértésen túli békére.
• Tisztítsd meg az emlékeket, amelyek visszatartanak.
• Engedd be a kreativitást és az inspirációt a következő nagy ötleteddel, és légy magabiztos minden lépéssel, amit megteszel.
• Segíts beazonosítani és eltávolítani azokat a korlátozó blokkokat, amelyek az életed hátterében futnak, mint a “régi szalagok” újra meg újra lejátszódva.
• Legyen több energiád és lelkesedésed, hogy a kívánt eredményt gyorsabban és A legkönnyebb úton érd el.

Itt a tökéletes alkalom, hogy megszabadítsd magad és visszamenj a Zéró Frekvenciára®. Képzeld el...

• Életed hátralevő része mentes lesz a folyamatosan önként vállalt akadályok elleni küzdelemtől.
• Egyensúlyban van az életed.
• Megszabadulsz a stressztől, amely meggátolja a nagyobb sikereid elérését.
• Az életed a lehető legjobban élheted.

Ez volt az első Ho'oponopono Webinárium Dr. Ihaleakalá Hew Lennel. Ez egy kétórás videó WMV formátumban, amit online nézhetsz vagy azonnal letölthetsz a számítógépedre vagy kiírhatod DVD-re.

VÉLEMÉNYEK

Nagyon köszönöm Mabelnak és Ihaleakalának a kétórás Webináriumot. Számomra hatalmas élmény és és nagyon hálás vagyok, hogy láthatom és hallhatom őket, tanulhatok tőlük. Köszönöm a megerősítést, amit tőlük kaptam. Köszönöm, hogy az életemben vannak, és segítenek megtalálni önmagam. Nagyon élveztem a kétórás beszélgetést. Választ kaptam sok kérdésemre és szeretnék még többet tanulni a Ho'oponoponoról. A "szeretlek" tisztító eszköz az egész életem lényege. Nagyon szeretem emellett a pohár vizet is. Mély hálát, tiszteletet és szeretetet érzek Mabel és Ihaleakala iránt, békém és szeretetem legyen velük.

Zsinkó Melinda

"Megnéztem a DVD-t, amit rendeltem. Nagyon tetszett. A kérdések is jók voltak. Nagyon szeretem a két nagy 'tanítót' nézni, hallgatni. Még ezt a videót sokszor meg kell néznem :)"
G. Ildikó

"Most fejeztem be a videó nézését ...hatalmas élmény volt ...már most tudom , h sokszor meg fogom nézni ..sok mindent értettem meg ,,sok mindenre kaptam választ ...hihetetlen nyugalmat érzek most magamban..mindent és mindenkit szeretek ..egy rossz gondolat sem jön most fel ..a belső gyermekkel úgy érzem most találtam meg az igazi kapcsolatot...nem véletlenül akartam ezt a videót megnézni..pl a törlőeszközöknél is kaptam egy sajátot amit már én már használtam valamiért de ez tiszta inspiráció volt most már tudom egy egyszerű dolog az enter gomb amit magam elé képzelek és bárhol vagyok és ott a probléma az ujjammal koppintok egyet sokszor csináltam és működött ...nagyon köszönöm az élményt : Köszönöm , Szeretlek"

K. Judit

"Az hogy a videót megvettem nagyon sokat segített nekem abban, hogy továbbra is bízzam a tisztításba.Olyan érzés volt miután meghallgattam, mintha újra részt vettem volna a tanfolyamon. Én még nem tudok olyan csoda dolgokról beszámolni, hogy javult volna az anyagi helyzetem, vagy valami váratlan inspirációt kaptam volna bármely dologgal kapcsolatba. Amit viszont érzek, hogy nyugodtabb elfogadóbb lettem, és a félelmeimet is majdnem mindig kordában tudom tartani. Néha könnyebben, néha nem könnyen, de sikerül. Azt értettem meg, hogy még jobban kell alkalmazni az elvárás nélküli tisztítást. Szerintem általában ez a probléma amikor azt mondjuk, hogy nem működik, vagy nem működik eléggé. Türelmetlenek vagyunk,mert várjuk a csodát és az nem jön azonnal :-)) Nagyon boldog vagyok, hogy van lehetőségem magyarul olvasni a DVD-t és látni, hallani Mabelt és Ihalekalát és részt venni abban a tisztításban, amit kapok minden alkalommal amikor megnézem!"

Marika