Skip to content

Boldogabb a szívem, mióta megismertelek

Aloha!

Már megérkeztem Limába. Ez a dél-amerikai körutam utolsó állomása, mielőtt hazatérek Los Angelesbe.

A visszajelzések olyanok, hogy megerősítik bennem: folytatnom kell. Egy anya a buenos airesi tanfolyam végén így szólt: “Köszönöm, Mabel, a lányom most mondta, hogy megmentetted az életét, mert öngyilkosságon gondolkozott.”

Nem számít, hogy fáradt vagyok, nem állhatok meg. Mielőtt elindultam Buenos Airesből, Lucía, ez a különleges, autista kislány arra kért, hogy hívjam fel. Meghatódtam, amikor azt mondta: “Mabel, megváltoztattad az életem. A szívem boldogabb, mióta megismertelek.”

Igen, folytatnom kell. Dr. Ihaleakalá mindig azt mondta: “Könnyűnek tűnik a tanítás, nem?” Most már tudom, hogy mit akart ezzel mondani. Igen,
könnyűnek „tűnik”.

Rendkívül hálás vagyok, hogy a távolság ellenére, Limából, Peruból találkozhattam az Everness Fesztivál fiataljaival, és megoszthattam velük: Légy önmagad, légy boldog!
Részt veszel a magyarul megjelent könyveim legközelebbi bemutatóján?

Móra Klára július 22-én, pénteken este 18 órától ismét könyvbemutatót tart a Szebb Életért Központban, 1081 Budapest, Fiumei út 4. (A Keletinél).

Örömmel adom hírül, hogy már magyarul is meghallgatható az az ingyenes oktatásom, amit „Szeresd akkor is, ha Alzheimeres” címmel vettünk fel videora.
A Ho’oponopono segíthet. Kevesebb stressz, nagyobb béke. Az oktatást itt hallgathatod meg.

Kérlek, oszd meg családtagjaiddal, barátaiddal és ismerőseiddel is.

Hamarosan találkozunk!

Mabel Katz