Becsülünk és KÖSZÖNJÜK, Anyaföld!

Lehetséges, hogy nem vagyunk teljes mértékben tudatában ennek, de az űrben élünk. Olyan bolygón élünk, amely az űrben lebeg. A Föld különleges űrhajó.
Nagyon fontos, hogy tudomást vegyünk erről.

Ez a videó, amelyet itt megosztok veled, valóban nagyon megindított engem. Mi több, látni az Anyaföldet elsöprő és csodaszép élmény. A Föld gyönyörű, dinamikus és életteli lakóhely. Kérlek, nézd meg és csodáld a ragyogását. Figyeld meg az árnyait és a fényeit (nappalok és éjszakák). A színei és a szépsége leírhatatlanok. Elragadó! Valóban élő!

Ezen a csodálatos bolygón észre kell vennünk az összekapcsolódásunkat és túl kell lépnünk a elválasztottság érzésén. A molekuláink egyek és ugyanazok. Valójában mindannyian ugyanabból a csillagporból vagyunk teremtve. A Föld egyedi rendszer és mi ennek a részei vagyunk.

Össze kell fognunk és össze kell kovácsolódnunk, mint egyetlen élő szervezet, mert a Föld törékeny és nekünk vigyáznunk kell rá. Felelősek vagyunk a jóllétéért.

Különböző módokat kell keresnünk, megértve azt, hogy ez egyetlen ökoszisztéma és ha valahol valamit csinálunk, azzal hatunk más helyekre is. Ha a Föld megbetegszik, mi is megbetegszünk. Egy lény vagyunk vele, közös és egyetlen sorssal.

Gondolj bele, talán az ember Holdra szállásának legfontosabb oka az volt, hogy láthassa a Földet. Micsoda kiváltság itt és most lenni!

Ébredjünk fel és figyeljünk. Értsük meg, hogy kik vagyunk. Ebből a megértésből teremtsünk új civilizációt. Össze kell dolgoznunk, félre kell tennünk a különbözőségeinket, meg kell tanulnunk más módon szembenézni a nehézségeinkkel. Újfajta viselkedésformát kell elfogadnunk, fenntartható megközelítést, a destruktív megközelítés helyett.

Kérlek, ne hagyd ki ezt a videót. Szemléld és fontold meg. Nagyra fogod becsülni az Anyaföldünket és fel fogod fedezni, mennyire nagy kiváltság itt lenned. Meg fogod érteni, hogy mindannyian egy NAGY TERV részei vagyunk.

Videó:
Magyar felirattal a Ho’oponoponoway Magyarország Youtube csatornáján: https://www.youtube.com/watch?v=bUk2BpTG6iI
Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=83ctC3DpGFQ

« visszalépés