Skip to content

Az élet megérdemli, hogy teljességében éljük

Moszkvában nagyon sikeres, örömteli és teltházas tréninget tartottam. Nem emlékszem másik tréningre, ahol ennyi kérdés lett volna.

Most itt vagyok Budapesten, egy teltházas hétvége után. Majdnem 300 résztvevő, és külön ajándék, hogy sok gyermek és fiatal is ott volt, fantasztikus vallomásokkal a hallgatóság köreiből. Itt volt alkalmam moziba is menni Klárával, hogy megnézzük a Gravitáció című filmet a múlt héten. Waaww! Azt kérdezem magamtól: Mikor fogjuk megérteni, hogy egy nagy család vagyunk, nagy küldetéssel, lebegve az űrben ezen a hatalmas, szépséges és csodálatos Földön, amely annyira vigyáz mindannyiunkra?

Csak Zérón, a legmélyebb tisztításunk csendjében fogunk emlékezni, hogy kik vagyunk és mit csinálunk itt.

A meditáció olyan, mint önmagunk kiürítése.

A Ho'oponopono az én 24 órás meditációm. Egy formája a Zérón élésnek, pillanatról pillanatra. Egy módja önmagam kirürítésének, mindentől, ami nem én vagyok (emlékek), hogy újra önmagam lehessek és így emlékezzek.  

A Ho'oponopono összekapcsol téged az egész Univerzummal, a Forrással, ami olyan, mint a te személyes Napod, életet ad, és táplál pillanatról pillanatra. Azzal a Nappal, amely tiszta energia, biztonság és gyógyulás.  

Az élet megérdemli, hogy tejességében éljük. Nincs mitől félni. Nincs miért aggódni. Nem vagy egyedül. A tisztítás akkor kezdődik, amikor megteszed az első lépést. Engedj el, bízz.

A béke VELEM kezdődik.

Mabel Katz