Skip to content

A HO’OPONOPONOVAL a legkönnyebb megélni a változásokat

Az egyik videódban említed – talán a „30 nap az elméd kinyitására” sorozatban -, hogy galaxisok háborúja zajlik. Minden változik. Változik a Ho’oponopono is?

- A Ho’oponopono sokat változott azóta, hogy 1997-ben megismertem. A galaxisok háborúja azt jelenti, hogy mindarról, ami körülöttünk történik, fogalmunk sincs. Nem vagyunk tudatában annak, ami valójában zajlik. Fontos tudnunk, hogy ezeknek a dolgoknak a nagy része hatással van ránk. Ezért olyan fontos gyakorolnunk a Ho’oponoponot megállás nélkül. Amiatt, amit látunk, és amiatt, amit nem látunk, aminek nem vagyunk tudatában.

Új korban élünk. A megvilágosodottak ezt nagyon erősen érzékelik. Sokan fáradtak, azt mondják, össze vannak zavarodva, és annak ellenére, hogy tisztítanak, nem érzik jól magukat. Az Anyaföld zokog. Valami van a levegőben…

- Sok minden történik. Az Anyaföld evolúciós folyamaton megy keresztül, velünk vagy nélkülünk, ha felébredünk, ha nem. Nekünk kell arról döntenünk, hogy mit kezdünk, és hogy éljük ezt meg. Végső soron a Ho’oponoponoval segíthetünk magunkon, védelmet nyújt nekünk, és mindezeket a változásokat könnyebben vehetjük.

Hogy éled meg te a változásokat? Sok példát olvastunk és hallottunk tőled korábban. Van-e valami friss saját tapasztalatod, amit megosztanál velünk?

Tovább dolgozom magamon. Az utazásaim tanulmányutak a számomra, lehetőséget adnak nekem, hogy jobban megismerjem magam, egy másik szintre jussak, jobban belenézzek a tükörbe, találkozzak saját magammal, és meglássam azokat a dolgokat, amiken tovább kell dolgoznom. Az útjaim mindig ajándékok, amit minden egyes úton kapok. tehát még jobban bízom magamban, rájövök, hogy ki vagyok, így a hallgatóim nagyobb tisztításban részesülnek a tanfolyamaimon és azokon kívül is.

Hogy hatnak a változások a pályádra? Hozol-e valami újdonságot Magyarországra?

Mindig van újdonság, mert soha nem készülök a tanfolyamaimra. Az Inspiráció mindig tudja, mi az, amit elő kell adnom. Az újdonságokat mindig Isten szolgáltatja, és én még nem tudom, hogy pontosan mik azok.

Kell, hogy legyen valami titkod, mert hihetetlenül sokat utazol. Ez fizikailag és mentálisan is nagy kihívás lehet.

Jelenleg csak meghívásra utazom. Azt fogadom el, és azt teszem, amit az Inspiráció diktál. Egy döntést azonban meghoztam, hogy jövőre csak egyszer utazom Európába, nem jövök kétszer, ahogy ebben az évben. Itt fogok többet utazni környéken, a közelség lehetővé teszi, hogy haza is jöjjek közben, rövidebbek az utak, nem járnak annyi repüléssel. Így marad több időm az írásra, és erre nagy szükségem van. De végső soron az Inspiráció dönti el, hogy hova és miért visz engem. Még több Inspirációra van szükségem, hogy le tudjak ülni írni.
Köszönöm a lehetőséget. Hamarosan látjuk egymást.

Én köszönöm. Várunk Téged!

Móra Klára
www.HooponoponoWay.hu